- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- чужбина, учене...
Може и да си права.Имам една приятелка, която сега учи последна година право във Франция и уж избра международно право, за да може да го практикува и тук.Макар, че избра да остане там. Но вие си знаете най-добре.Не се бъркамПървоначално написано от Water_lili
![]()
А понякога случва ли се да спиш, или не се нуждаеш от сън?Първоначално написано от asi_basi
![]()
Левски шампион але але!
Ti kak misli6? Da, estestveno, 4e spa! Prosto lqgam po-kasno i stavam po rani4ko. A vakanciite spa kolkoto si iskam.Първоначално написано от air_J
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Учиш вечер, рано сутрин преди лекциите, в почивките между лекциите, спиш, ходиш на 2 (две) работи и всичко това в рамките на ограничения 24 часов ден. На твое място с подобни способности бих кандидатствал поне за Книгата на Гинес, да не кажа и за Нобелова награда.![]()
Левски шампион але але!
Не е така.... брат ми също е така. Постижимо е, стига да си амбициозен и да си знаеш целите. Хората не се отказват от това, което искат да учат, защото трябва да спят по-малко...Първоначално написано от air_J
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Точно това ми беше мисълта! Много хора го правят.Първоначално написано от Sam90'
Доста от съучениците ми работят, кой вечер, кой само през уикендите и т.н., защото няма кой да им плати университета или скъпите учебници които ни трябват. Но имат цел да учат и не им пречи някоя друга безсънна нощ!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Почти всички студенти в чужбина работят и учат едновременно.
Ебем ти и учението тогава!![]()
Левски шампион але але!
Еми, еби - кой квото може.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
[color=indigo][i][b]Ре6их и аз да се вклу4а v тази тема.
У4а във Виена в Wirtschaftsuniversit
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ахам...МерсиПървоначално написано от asi_basi
А иначе...the hottie... и аз обмислям сега европейско, междунарадно право...нещо такова. аз не съм на 100% сигурна, че бих се върнала в БГ... Просто още за съжаление не знам какво искам
![]()
ахаха само не си казвай фразата 'има време' шото колкото повече си я повтаряш, толкова повече времето свършва![]()
Нормално е. При много хора е така. Аз бях една от тях, до последния момент не знаех дали това искамПървоначално написано от Verliebt_Maedchen
![]()
Хаха и аз бях така, но чак до края на първият семестър още не бях сигурнаПървоначално написано от the_hottie
![]()
Аз уча в Милано... И имам мерак да работя, но не виждам начин - нямам стабилно закована програма - вечно я променят и досега лекциите ми бяха от 8 сутринта до 8 вечерта. Изпити имам през цялата година. Слава богу, има периоди от време, в които пък нямам почти нищо - само че не се знае точно кога ще са. Но пък през тези периоди си летя до България. Гони ме ужасна носталгия (най-вече защото приятелят ми си е в София), но пък уча нещо, което ми е изключително интересно и не бих могла да го уча в България. Цените на много неща са двойни, но пък други работи биха могли да се намерят по-евтино отколкото в България. Като цяло животът в България ми липсва и нямам търпение да завърша и да се върна у дома (въпреки че се надявам преди това да изкарам тук някой стаж). В момента съм втора, предпоследна година.
има будни български младежиевала, че оцелявате в такава среда, евала