.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от krisi_kote

От срамежливостта му идва цялата обърквация. Той ако ме беше попитал да излезем някъде досега, въобще нямаше да се стига до тази тема. Точно това е проблема-срам го е. А пък аз се притеснявам да не объркам нещо като го помоля първа да излезем на кафе или в парка. Достигнах до извода, че ще трябва аз да го направя-ща не ща. Още утре ще го попитам за намеренията му. Възнемерявам да го направя така:
    -Обичаш ли ме?
    -отговора му
    И още преди да се е доизказал, аз ще му се хвърля на врата и ще го прегърна и ще го целуна. После ще му прошепна на ухото-обичам те и ще се отдръпна от него. След това ще го попитам някак си помежду другото-Искаш ли да излезем и е готова работата.
    Е какво мислите? Дали ще се получи?

Супер идея .. Успех
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

немога да повярвам, че момче на 15 може да се сържи така...може би щом ви е неудобно един до друг дори...това не е точното момче за теб или ... ти не си точното момиче за него
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    а вие наистина ли сте гаджета ???....мале,мале...отиди и му кажи"в пет пред нас" усмихни се и мини,сякаш се е случило напълно обикновено....да видим дали гаджето ще дойде
    + 1
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си