.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Най-смешна ситуация при среща с гаджето

kogato ste izlezli s gadjeto navunka kak ste se izlagali ???

1 и 7 точка от правилата
    moderated by Coki

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    незнам като сме навънка ама като веднъж отидох да я взема от наи-добрата и приятелка, тя не беше пристигнала и неината дружка ми отвори вратата чисто гола с усмивка 24 карата като си мислеше че не съм аз а че моето гадже идва да я види

--------------------------------------------------------

еми с бившия .. мн често ми се случваше като излизаме и да се съпна и да падна някъде

Град
    Shumen
    haha tova po-gre mi haresa ...Ami ne znam za moi golemi izlagacii no vchera izlqzohme dvamata s priqtelq mi i bratovched mi(doide si ot Sofia za nqkolko dena) ....I bratovched mi kato zapochna da plqmpa kak kato malka sym udoshila 1 patence kato sum si igrala s nego dosta konfuzno se pochustvah...Opredeleno se izchervih a na gadjeto mi mu beshe dosta zabavno...Vse pak ne me e vijdal v takyv aspekt Vyobshte kakvo da komentiram
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми вднъж ретнах една по главата... случайно.. и на една и разкървих устата.. щото след като се вързах се изправих и я праснах с гениаланта ми твърда глава.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Edin pat kato bqxme na kafe iskax da vzema belejkata sas smetkata i kak zamaxnax i razlqx kolata si varxu dankite mu

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Edin pat kato bqxme na kafe iskax da vzema belejkata sas smetkata i kak zamaxnax i razlqx kolata si varxu dankite mu
    Уаууу това никой не го е правил.

и last.fm-ец

Най-големия ужас за мен беше когато щях да се къпя в тях. Съблича ме той... маха ми прашките... на мен ми дошло... и той вижда всичко това (а аз дори като по чудо не се бях усетила) Умрях от срам, добре, че не ми се присмя, а каза, че е нещо напълно нормално и ако го е гнус от това по-добре да си хване мъж
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Na edna ot sreshtite mi sus segashniq mi priqtel si bqh obula obuvki s visok i tunak tok i dokato vurvqt kum nego stupnah m/u dve paveta i obuvkata mi ostana tam i toi me vidq mnogo se smqhme

Град
    Shumen
    Da tova za toka mi haresa ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    не ми и трябва да знам... довлоен съм от пола си.

и last.fm-ец

Град
    somewhere over the rainbow
    Попринцип всеки път,като се видим стават гафове,ама те са малки и вече сме си свикнали.И двамата сме много тромави и вечно има нещо счупено ,повредено,олющено или смачкано.На всеки 5 минути някой от двамата казва "Ау..." или "Опа...без да искам" Някой ден сигурно ще се осакатим от любов,ама...да се надяваме,че няма да е скоро.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Най-смешна ситуация при среща с гаджето

Цитирай Първоначално написано от m1n7

1 и 7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Всякак .. различно , почти всеки път като излизаме се излагам .. ама тотално

Такъв ми е характера .. говоря куп глупости , сбирам погледите .. че обичам , да съм център на вниманието , а не всички (че и аз) да гледат приятелката ми

Просто обичам да говоря , но не е това проблема .. проблема е какво говоря .. в последствие , ако съм мотивиран много , на-адреналинчил се , какво показвам , и т.н. ....
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Re: Най-смешна ситуация при среща с гаджето

Цитирай Първоначално написано от m1n7

1 и 7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Паднах в реката...
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

s novoto mi gadje govorihme nqkakva vajna tema i toi zamahna i s4upi 4a6a palna s bira i birata se razlq po krakata mi i az tolkova se pritesnih 4e ostanah na mqsto gledah kak birata se razliva po krakata mi i ne mojah da se drapna 1 minuta stoq i gledam mnogo se namokrih ot korema do maratonkite ujas
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Ахх този момент никога няма да го забравя Та бяхме веднъж на Фитнес с него и като се прибирахме беше много тъмно а и беше кално някакво ... а да не говорим за ш*бания път.. и както си вървим идваше една кола отсреща и аз да бързам да мина ...смънах се ,паднах в калта и цялата бях в кал после ходихме в тях да се изчистя и да се подсуша лол
    the only journey is the journey within ..

Мега фен Аватара на koalka
    Не си спомням някаква запомняща се изцепка, ама е имало конфузни моменти сигурно.

Супер фен
    2 страници изписахте само за цикъла при жената. Част от инфото го има в учебниците по биология от 8 клас. А предполагам повечето тука сме го завършили. Затова не се правете на професори и не спамете.

@Nejno същия въпрос мога да ти задам и аз. Ти защо си губиш времето да обясняваш неща на човек който видимо не се интересува мн мн от тях ? Вместо това да беше отделила време да делнеш мненията на hooliganka i w0sh щото и двамата спамят и двамата флуудят...Използвай малко модераторските си права !!

По темата : не не съм имал сконфузни ситуации

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Abe az ne se se6tam da sym imala skonfuzna situaciq

Не се сещам за нищо ама сигурно е имало кунфузни ситуаций

Град
    Непостоянно
    амии...дигнах краката при една пейка..просто не знам как обаче залитнах и се обърнах назад .. много жалко се получи илии веднъж там се разхождаме и се държиме под ръка..ама аз така гадно се спънах от някво желязо че го повлякох и него и след няколко секунди ни гледаш некви двама на земята хилещи се като ненормални
    .!.

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ми то тва беше с бившия...вървим си ние и аз си мятам чантичката и без да искам си я хвърлям на земята и то със засилка,и тва става по центъра...
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Ами аз се сещам за един случай, дето може да не прозвучи много смешно, ама на живо просто си беше супер смешно - веднъж излизаме от едно кафе и нещо се караме и аз вървя напред и мърморя и размахвам ръце, а той зад мен и понеже бях с едни сандалки на малко токче, токчето ми влезе в една дупка и аз се спънах, той се препъна в мен и падна напред през едни каменни саксии (от тези дето са вградени в земята) и понеже е супер голям (много мускулест) и като се претърколи представете си такова туловище как се търкаля, беше баси гледката и приятелите му острани само седят и се хилят голям цирк бяхме

Има една случка с бившия ми...Паднахме на центъра на града с едно колело,а то валеше.Точно като по филмите се превъртяхме и аз полетях на пред Добре,че нямаше много хора
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си