- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-смешна ситуация при среща с гаджето
kogato ste izlezli s gadjeto navunka kak ste se izlagali ???![]()
![]()
1 и 7 точка от правилата
moderated by Coki
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
еми с бившия .. мн често ми се случваше като излизаме и да се съпна и да падна някъде![]()
![]()
emi 1 den v kafeto zamahnah i schupih q chasa ot ligotiq![]()
![]()
![]()
![]()
haha tova po-gre mi haresa...Ami ne znam za moi golemi izlagacii no vchera izlqzohme dvamata s priqtelq mi i bratovched mi(doide si ot Sofia za nqkolko dena) ....I bratovched mi kato zapochna da plqmpa kak kato malka sym udoshila 1 patence kato sum si igrala s nego dosta konfuzno se pochustvah...Opredeleno se izchervih a na gadjeto mi mu beshe dosta zabavno...Vse pak ne me e vijdal v takyv aspekt
Vyobshte kakvo da komentiram
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми вднъж ретнах една по главата... случайно.. и на една и разкървих устата.. щото след като се вързах се изправих и я праснах с гениаланта ми твърда глава.
Edin pat kato bqxme na kafe iskax da vzema belejkata sas smetkata i kak zamaxnax i razlqx kolata si varxu dankite mu![]()
![]()
Уаууу това никой не го е правил.Първоначално написано от zaraaa
Най-големия ужас за мен беше когато щях да се къпя в тях. Съблича ме той... маха ми прашките... на мен ми дошло... и той вижда всичко това (а аз дори като по чудо не се бях усетила)Умрях от срам, добре, че не ми се присмя, а каза, че е нещо напълно нормално и ако го е гнус от това по-добре да си хване мъж
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
![]()
Da tova za toka mi haresa
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
не ми и трябва да знам... довлоен съм от пола си.
Попринцип всеки път,като се видим стават гафове,ама те са малки и вече сме си свикнали.И двамата сме много тромави и вечно има нещо счупено ,повредено,олющено или смачкано.На всеки 5 минути някой от двамата казва "Ау..." или "Опа...без да искам"Някой ден сигурно ще се осакатим от любов,ама...да се надяваме,че няма да е скоро.
Всякак .. различно , почти всеки път като излизаме се излагам .. ама тоталноПървоначално написано от m1n7
![]()
Такъв ми е характера .. говоря куп глупости , сбирам погледите .. че обичам , да съм център на вниманието , а не всички (че и аз) да гледат приятелката ми![]()
![]()
Просто обичам да говоря , но не е това проблема .. проблема е какво говоря .. в последствие , ако съм мотивиран много , на-адреналинчил се , какво показвам , и т.н. ....
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Паднах в реката...Първоначално написано от m1n7
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
s novoto mi gadje govorihme nqkakva vajna tema i toi zamahna i s4upi 4a6a palna s bira i birata se razlq po krakata mi i az tolkova se pritesnih 4e ostanah na mqsto gledah kak birata se razliva po krakata mi i ne mojah da se drapna 1 minuta stoq i gledam mnogo se namokrih ot korema do maratonkite ujas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Ахх този момент никога няма да го забравяТа бяхме веднъж на Фитнес с него и като се прибирахме беше много тъмно а и беше кално някакво ... а да не говорим за ш*бания път.. и както си вървим идваше една кола отсреща и аз да бързам да мина ...смънах се ,паднах в калта и цялата бях в кал
после ходихме в тях да се изчистя и да се подсуша лол
the only journey is the journey within ..
Не си спомням някаква запомняща се изцепка, ама е имало конфузни моменти сигурно.
2 страници изписахте само за цикъла при жената. Част от инфото го има в учебниците по биология от 8 клас. А предполагам повечето тука сме го завършили. Затова не се правете на професори и не спамете.
@Nejno същия въпрос мога да ти задам и аз. Ти защо си губиш времето да обясняваш неща на човек който видимо не се интересува мн мн от тях ? Вместо това да беше отделила време да делнеш мненията на hooliganka i w0sh щото и двамата спамят и двамата флуудят...Използвай малко модераторските си права !!
По темата : не не съм имал сконфузни ситуации
Abe az ne se se6tam da sym imala skonfuzna situaciq![]()
амии...дигнах краката при една пейка..просто не знам как обаче залитнах и се обърнах назад..
много жалко се получи
илии веднъж там се разхождаме и се държиме под ръка..ама аз така гадно се спънах от някво желязо че го повлякох и него и след няколко секунди ни гледаш некви двама на земята хилещи се като ненормални
![]()
![]()
![]()
.!.
ми то тва беше с бившия...вървим си ние и аз си мятам чантичката и без да искам си я хвърлям на земята и то със засилка,и тва става по центъра...
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Ами аз се сещам за един случай, дето може да не прозвучи много смешно, ама на живо просто си беше супер смешно - веднъж излизаме от едно кафе и нещо се караме и аз вървя напред и мърморя и размахвам ръце, а той зад мен и понеже бях с едни сандалки на малко токче, токчето ми влезе в една дупка и аз се спънах, той се препъна в мен и падна напред през едни каменни саксии (от тези дето са вградени в земята) и понеже е супер голям (много мускулест) и като се претърколи представете си такова туловище как се търкаля, беше баси гледкатаи приятелите му острани само седят и се хилят голям цирк бяхме
![]()
Има една случка с бившия ми...Паднахме на центъра на града с едно колело,а то валеше.Точно като по филмите се превъртяхме и аз полетях на предДобре,че нямаше много хора
![]()
offline forever!