- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това момче ще ме подлуди....
е чкай малко...Тва че не те е поканил не значи че няма да излезете докато не го направи...Аааа ходите от 2 седмици а няма kiss...Тва с поканите са някви стари клишета дето отдавна са разбити...Ролите на кавалер и дама вече не съществуват...Не чакай "кавалера" да те покани щот няа го дочакаш или вече ще е прекалено късно или ще е насила след някой скандал...Просто му кажи че НЕ ИСКАШ ДА ХОДИШ НА ДИСКОТЕКАТА ЗАЩОТО МРАЗИШ МАНГАЛИ и ако не те разбере... Все пак поне тва може да направи като ново гадже-да ти удиса на акъла и да ти даде право да избираш къде да отидетееееееее...(щом не ти прави изненади...) И ако тва не стане,в смисъл ако не удобри желанието ти,значи трябва доста сериозно да поговорите преди в петък ДА ИЗЛЕЗЕТЕ В ПАРКА като гаджета...Кажи му че го харесваш но не можеш да бъдеш с момче,което седи и ти се любува от коридора на даскалото...Пък той къвто е "смелчага" едва ли ще ти каже да прекъснете ама знам ли го...Просто,щом той не може да води,ти ще водиш,докато се научи...А ако и двамата не можете,така е най-добре- ще сте си първите и ще си свикнете по-лесно,всеки ще се нагоди според другия...мале кво написах не знам...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!