Schusterjungs и Loikaemie са ми фаворити
и Oppressed ,ама за тях не съм много сигурна,дали са ой
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Volxstrum, Unantastbar, Die Gumbles, Evil Conduct..
Toxpack, Krawallbrueder, Troopers също можем там да ги причислим..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
pilsner oiquell spr qki sano mn mn oi! ne slu6am de malko grupi znam ama taa nai si me kefi
![]()
Първо цялото ми мнение за скинарството,расизмът...и тем подобните...е че хората дето са Скинари....и прочие...Са много много заблудени люде....А стила музика не е за мен...и се пак Имаше една песничка Подкарай валяка към циганското гето...дет ме кефеше...но само толкова...
Entombed For live
emi nali znai6 vseki sus stila si az naprimer imam mnogo priqteli skinari i spr mn si gi uvajavam sq ne moje da gi uprekvame za stila im i za muzikata im a puk tq ne e tupa da kaje6 primerno kato 4algata naprimer...Първоначално написано от Entombed
ми тази е на Lozer - GetoПървоначално написано от Entombed
![]()
Чиста и Свята Република
PERKELEE..
въпреки че не обичам ой.... пъркъле пак стават...
Първоначално написано от _SL_
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ами аз не сам скин защото съм още малък но няма да се примиря със сганта ,която руши и краде нашата родина БългарияПървоначално написано от Entombed
![]()
Чиста и Свята Република
аПървоначално написано от stahlgewitter
И какво мислиш да направиш ...???
Eми много нещана теб може да ти е смешно , но на мен не ми е ако вобще ти пукаше за тази страна нямаше да се хилиш
![]()
Чиста и Свята Република
Първоначално написано от stahlgewitter
И кво седиш си пред компа и обясняваш колко много неща ще направиш - Изключително умно!!Ама само дет нищо неможеш да постигнеш.. И да не ми пука за страната и кво ...???
Ой е музика за скинари и пънкари,а не за расисти. Въпреки 4е в късните години са се оформили и десни групи,но като идеология музиката би трябвало да е ориентирана към средните класи,в нея да се пее за социалните им проблеми:безработица,ниско заплащане,полицейски произвол,футбол и тн,а не за свещената арийска раса .Първоначално написано от Entombed
Аз тези дни прослушвам The Business,Sham 69 и Cock Sparrer.Препоръ4вам ги,особено вторите.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първо искам да кажа че просто си казвам мнението....и второ...бтв проблема на българия не са циганите....тва е стар стар мит....в момента мисля че ТУРСКАТА част от българското население пречи на влизането на страната в ново единно време....защото циганите в момента са се скрили в миша дупка...е те тва е...и да кажа тва че мразя турци не е расизъм а религиозна дискриминация....
Entombed For live
4e na kolko si ta si maluk to za muzika nqma godiniПървоначално написано от stahlgewitter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ооо тема за rac ,всъщност много харесвам rac ,много мощна и надъхваща музика, луди барабани и сола.
stahlgewitter, endstufe, freikops, no remorse, nordfront, agitator, kraftschlag, sleipnir, kategorie c, forward area, brutal attack, code 13, frei wild, bound for glory, вандал, stormtroop и т.н и т.н.
skrewdriver и landser няма да ги коментирам, по подразбиране са.
а, и не съм фашистка!ей!![]()
да бе, че си хабим капс лока , как не..Първоначално написано от Domobran
да ви са оплача днеска 2 пъти проблеми с полицаи
първо седиме на една пейка и пушиме и аз седа на една люлка ама си седа и идват и викат лични карти
и никой нема нали
и тоя вика тебе ква ти е работата да чупиш люлката
и аз викам е аз само седа
и тоя вика отивайте си и ни изгониха
и после е са до одеве седиме и пиеме в една детска градина и пак дойде некъф и ни изгони щот седиме и пиеме в детската градина.. е ебаси
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
не ме подлагай на наркотици
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Тая песен много модерна стана беПървоначално написано от GLeZoRanA
да,но пък е яка.
ето ви поздрав.