да многоПървоначално написано от exploitedteen
Черно-белите кадри от кой мач на ЦСКА са?
Няма кой да спре малките свине!!!
xaxa otna4alo 4etax za sram i pozor koito smao moga da vi kaja 4e purviq si album sa go napravili dosta punk..posle....se vkaraxa nqkvi komentari 4e pak drusame xaxaxa posle nekvi tupi fa6agi se izkazaxa ot cqlata rabota moga da kaje 4e taka zadadena temata Oi! e super ob6to kazana..ili Oi!Punk..nazi-oi(RAC,white power) Oi!/ska ot si4kite tiq stilove moje da se izvle4e ne6to basi nqkoi to pesnite se razli4avat smao po tekstovete smiusl....podobni melodii....aaa i casualti...vi kva muzika slu6ate
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
maina ai stiga s tiq maini 6toto tuka ne sme ti plovdiv...da ne ti zagovorq i az na sofiiski 4e brato4ka svqt 6te ti se zaviie kopele..a i ne luxam prosto ne sum sviknala da obejdavam malki xlapenca 4e su6testviva nazi oi
e nali se se6ta6 we RACa i white powera sa si nazi Oi....6tot ako ne zabelqzva6 osven teksta nemoje6 gi razli4i6 mn...vij surkata scena
Vandal,Ruskii medved,Ciklon B
ama kvo be ebe le...I ot tiq bandi ima pesni koita sa xubavi...samo det trq si mn protrit spored mene za da slu6a6 nazi punk..makar 4e poznavam takiva xora..
e ti trqq da si mn zle.....nz li4no mnenie ne me kefi...drugta prostotiq e da si bil punk i da stane6 nazi....ti kat kuv se opredelq6