- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам друг
zna4i hora haresvam si edno mom4e ot 5 meseca no s nego ne6tata stavat malko po bavno i sq edno mom4e mi predloji da tragnem i nie tragnahme ama az samo si go haresvam a stva mom4e deto ne sme tragnai si go obi4am ko da praq
7 точка от правилата
moderated by Coki
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Абе какво е това обичане?! Вие даже не се познавате, а вече и за любов заговори.
He who runs with aggression walks with no dignity
Време е да скъсаш момчето с което си тръгнала час по скоро и да направиш всичко възможно за да се събереш с този който харесваш. Толкова ли не успя да се сетиш затова просто и практично решение на "ГОЛЕМИЯ" ти проблем ?
ami kakvo da ti kaja imah su6tiq slu4ai opitai se da kaje6 na tva mom4e deto go obi4a6 spodeli mu i vij kakva 6te mu reakciqta a sus tova mom4e koeto hodi6 sega po dobre mu obqsni ne6tata za6toty toi moje da se vlubi vuv teb i posle 6te go zaboli pove4e kato skusate![]()
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]
Да ти имам женските номера ... Обработваш едно момче 5 месеца , появява са някъв и колкото да не си на сухо , тръгваш с него ... Не знам как очакваш да стане нещо между "обичания" и теб ...![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
NaistinaПървоначално написано от Crafter
....ina4e spored men 6tom tolkova go obi4a6 drugiq - kysaj sys sega6niq ti, gledaj da se sybere6 s onq i taka
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
еми ак0 чувстваш, че това, което си направила не е правилно, направи нещо по въпроса и защо не пробваш да ускориш нещата м/у теб и онова другото момче?
Първоначално написано от Say It Right
+1 Детски му работи...Първоначално написано от Crafter
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ми поговори с тоядет го обичаш и така ще разбереш какво да правиш
Закво въобще тръгна с едното момче?!Еми ся ще си гледаш последствията
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Като обичаш един човек, защо тръгваш с друг ?
За разнообразие ли ?
Следвай целите си до край и се бори за любовта, а не прави путкини историй![]()
+1 ... nqma nyjda da dava6 naprazni nadejdi na dr-to mom4e ( s koeto hodi6 )Първоначално написано от Alabalaportokala
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Chestito vtasa q......
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Направи всичко възможно да бъдеш с момчето което казваш че''обичаш'' с този няма смисъл да бъдеш ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
..оставаш сама и си събираш мислите - к'во (не) искаш, можеш и т.н.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Както казваше един знаен и незнаен потребител: Отрежи си ръката!![]()