Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
начи..да си споделя проблемото..имам си приятел.Ок.заедно сме от почти месец..проблемуса е в тфа 4е е 12 клас.. винаги когато не можем да се видим.. причината е учене.. бах тфа учене..както и да е..онзи ден си погворихме относно моята ревност и думичката "обичам те" човека седя седя .. вика: аз тая дума ще ти я докажа акто му дойде времето няма да ти я кажа а ще я покажа.. а за ревността трябвало да се лекувам.. и да каза че не е способен на изнeвяра и ако му се случи подбно нещо щял учтиво да обясни че си има пр и т.н. (ама мъж нали..-как да му вярваш) та..стардам от параноята че ме лъже..И не знам защо но всеки път като се сдърпаме както рпеди 1 час.. ( той не беше на кеф заради няккафа глуспот и по скайп ме претупа набързо) проблема е в тфа че ме обхващат мисли за иневяра все да кръшна ..Има едно готино парче в съседния клас...ти идва да го скъсаш.. той постоянно ми прави намеци.. ала бала
Основните въпроси: държи ли изобщо моя на мене..
Трябва ли да кръшна, ако ме изнерви прекалено много???

благодаря за вниманието
чудя се как те издържа. Аз имах 1 време една такава аверка и не можах да й трая ревността и скъсах с нея. То това е болестно състояние наистина ти трябва помощ.