- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и кфо прайваме ся?
начи..да си споделя проблемото..имам си приятел.Ок.заедно сме от почти месец..проблемуса е в тфа 4е е 12 клас.. винаги когато не можем да се видим.. причината е учене.. бах тфа учене..както и да е..онзи ден си погворихме относно моята ревност и думичката "обичам те" човека седя седя .. вика: аз тая дума ще ти я докажа акто му дойде времето няма да ти я кажа а ще я покажа.. а за ревността трябвало да се лекувам.. и да каза че не е способен на изнeвяра и ако му се случи подбно нещо щял учтиво да обясни че си има пр и т.н. (ама мъж нали..-как да му вярваш) та..стардам от параноята че ме лъже..И не знам защо но всеки път като се сдърпаме както рпеди 1 час.. ( той не беше на кеф заради няккафа глуспот и по скайп ме претупа набързо) проблема е в тфа че ме обхващат мисли за иневяра все да кръшна..Има едно готино парче в съседния клас...ти идва да го скъсаш.. той постоянно ми прави намеци.. ала бала
Основните въпроси: държи ли изобщо моя на мене..
Трябва ли да кръшна, ако ме изнерви прекалено много???
благодаря за вниманието
Според мен не държи на теб но не ви познавам за да кажаА относно кръшкането той може да не иска нещо по сериозно а само да те ....
Не можеше да навлизаш толкова в личното му пространство (от което всеки се нуждае), нито да разпределяш ти времето му! Може би си просто по-ревнива от колкото трябва. Освен това някои хора не са способни да казват "Обичам те!", не го насилвай и го остави сам да прецени. А щом при всяко дребно проблемче обмисляш изневяра -> не го обичаш, нито го цениш достатъчно и не държиш на взаимоотношенията ви!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Абе..това,че учи..и,че ти си въобразяваш,че ти кръшка незначи,че е вярно..нали?А пък и това,че те е ядосал причина ли е да му изневериш?
Ако ти държиш на него,ще трябва да преглъщаш малко от малко ревността,защото не помага..и аз постоянно се съмнявам и само си патя..
Нормално е да няма много време за теб..предстоят канддат-студентските изпити..и със сигурност не му е леко..
![]()
Ммм..а относно това парче на което си му навита..помисли си..да не сгафиш ти вместо приятеля си..Внимавай мила,успех.. :P
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Така както го обясняваш, "твоя" е просто от тоя тип хора, които не можеш да се съобразяват винаги, ама това не значи, че не държи на теб. А колкото до ученето - в 12ти клас всички учат, всички са заети, не е като да може да се шматка човек колкото си иска. А това, че се карате си е съвсем нормално.
Обаче, щом даже ти минава мисълта да му кръшкаш, защото те е ядосал просто го зарежи и спести проблемите и на двамата...
PROUD MEMBER OF THE PACK
Даже нямаш едно мънинко мъничко доказателство за което да се хванеш че ти изневерява а бързаш да го набеждаваш че и да му отмъщаваш. Вземи се гръмни![]()
Naistina ne trqabva a navliza6 tolkova v li4noto mu prostranstvo.vyv vsqka vryzka trqabva da ima doverie.a i razberi se dali go obi4a6 naistina za6toto e naistina vajno
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
ами грумнисе др немога ти каа няма как![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
чудя се как те издържа. Аз имах 1 време една такава аверка и не можах да й трая ревността и скъсах с нея. То това е болестно състояние наистина ти трябва помощ.Първоначално написано от The_iMMortal_f
Първоначално написано от Say It Right
Не, не трябва!
Животът е адът описан в Библията!
Ами момчето държи на теб (единствено ме учудва защо не иска да ти каже,че те обича,ама може още да не е готов) Пък не знам ти колко държиш на него,за да не му вярваш и за да си готова да му "кръшнеш" ако той те издразни....
Just haters make me famous! εĭз
за ученето му влез в положението.. Когато аз кандидатствах в ново даскало след 7 клас почти не излизах супер мн се нервеше бившото даже ми помагаше когато излизахме поне я знае математиката ; ) ама после като свършиха изпитите мале какво излизане падна..нзм защо но какво като е момче..не може ли да му се довериш
.. Според мен прекалено изопачаваш нещата.. Какво като не ти е казал че те обича..Радвай се че не е от онези мухлювци дето на третата вечер те лъжат че те обичат
А за изневярата за която ти си мислиш... Помисли си дали си струва заради едното ебане да се разделиш със сегашния си приятел..![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
само не разбрах дали ти сериозно след месец ходене очакваш той да ти каже че те обича и да го мисли сериозно о.О, че на мен толкова време ми е нужно да запомня осномви неща като име и тем подобни о.О
а иначе защо да не държи на теб и да ти кръшка ^^ понякога най - калпавите оправдания са верни, а и в 12 клас никой няма време за нищо, тъй че аз поне мисля, че той не ти чийтва и все пак държи на теб хР
а тая ревност вземи я бутни някъде, че то в малки количества понякога е даже и приятно, ама почне ли да става досадно, става и страшно![]()
След един месец очакваш да ти каже обичам те ли![]()
![]()
![]()
Нямам думи...той е 12 клас и за него думите малко или много имат друг смисъл...а ти на колко си 13-14?!?
хаха! как да кажем държи ли на тебе!"БАХ" дет виакш ти...Аз съм в неговото положение,само дето когато почнах да уча сериозно щото и аз съм 12 клас се разделих с приятелката си наистина само,за да не страда,щото така щеше и да стане...пък по думите ти съдя че ако ти изневери,най-голяма вина ще имаш ти,щото такива като тебе дето се късат да ревнуват БУКВАЛНО ЗАДУШАВАТ партньорите си и ги подтикват да си излеят напрежението като пробват с друга...повярвай знам го от личен опит...така че поуспокой се малко,не си набивай паранои в главата и ддз спри тревата ако пушиш![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Първоначално написано от Yanichka
ку няаш против съм на 17![]()
Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
![]()
![]()
![]()
ти ма разби ве не пуша аз съм заклет не пушач