- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искат да ни разделят
kato otida na disko s pr mi i kato se saberem kompaniika tam stava qk kupon oba4eeee problema e 4e ima dosta mom4eta koito iskat da spqt s men i dori da varvqt s men donqkade na dr den ve4e razpravqt laji 4e sa spali s men ta sabotata tes ujasiii sa stignali do pr mi i toi me pita i az kazvam NEEE .boje kak moje nz kakvo da pravq ne moga da gi spra ujasno kak da prodaljim tova e mn trydno za nas kakvo da pravim daite savet4eta pls
tapi dolni lajlivi prostaci napravooo mn sam qdosana![]()
Освен да направят по-дълго да се задържите друго няма да направят спокойно поговори с момчето обясни му ще те разбере![]()
ooo mersi mn me zaradva dano da stane taka![]()
тей тей ак0 не е олигофрен, ще те разбере.Първоначално написано от Vin Diesel
Първоначално написано от Say It Right
Знам колко е гадно мен такива клюки ме разделиха с гаджето ми преди време нищо не можеш да направиш ако гаджето ти държи на теб ще издържи![]()
Ми трябва да си имате доверие поговори с него,дано да те разбере.Успех!
Мен в началото със сегашното ми гадже няква се опитваше да ме гепи тя и искаше да ни раздели но аз си държа на нея и вече я обичам а и тя ми каза че ме обича за сега всичко е ок![]()
Явно тези момчета ви завиждат!Кажи на гаджето си да не забелязва тези безпочвени твърдения...покажи му, че той е единствен за теб![]()
...
Такива неща само окрепват връзката. Ако се обичате силно не трябва да ви пука.
Животът е адът описан в Библията!
Еми една връзка се крепи на доверието,така че не би следвало гаджето ти са се впечатлява от такива "клюки" и изказвания по твой адрес.Пък и то боклуците си ги има навсякаде![]()
Just haters make me famous! εĭз
+1Първоначално написано от Miss_Perfekt
Винаги когато излизам някъде да се забавляваме съм с приятеля ми-така не го мисля с кои е и къде е,никои не би посмял да ме притеснява(става въпрос за здраво почерпените тийнове които за 30 секунди могат да ти развалят цялата вечер) и никои не може да си позволи да каже,че съм била спала с еди кои си там (ха..нали съм си с момчето).
Сигурна съм,че така съм избегнала доста интриги..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ако приятеля ти вярта на всяка простотия която достигне от чужди хора до него... връзката ви е обречена на провал.
Еми може да спиш с тях и така като говорят поне няма да лъжат .
The Spark
подбирай си компанията внимателно, кажи му да не вярва на тазкива глупости, но ако той самият ти няма доверие и вярва на лъжите на останалите ще е много трудно да го обедиш в противното..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ама ти верно им взимаш на сериозно проблемите на тия млежи из форума а ?![]()
кой?Първоначално написано от dqdo_mraz
Първоначално написано от dqdo_mraz
ами нали трябва да помогна, ангелче съм сиии
![]()
чувам обаче че не си слушкала много многоПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
imennnnooПървоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако те обича,ще ти повярва .. ако не ти вярва значи не те заслужава![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...