- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли един човек да си бъде напълно самодостатъчен?
Според вас възможно ли е един човек да си бъде изцяло самодостатъчен? ...да няма нужда от помощ и да се справя сам с проблемите си?
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Да се справя с проблемите си- да. Но няма ли този самостоятелен човек да се чувства самотен?
не,ако някой се справя АБСОЛЮТНО САМ и няма никой до себе си-елате ми се обадете
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Имал сам проблеми родителите ми не са разбирали сам съм се оправял с тях![]()
Но сигурно си поискал съвет от приятели?Първоначално написано от Vin Diesel
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Всичко е възможно. Надали този човек е щастлив обаче.
Животът е адът описан в Библията!
Да,възможно е!Лично аз съм такава-не позволявам на никой да се бърка в живота ми,решавам сама проблемите си,преживявам сама мъката и самотата (ако съм в такъв период),но се старая с това да не отблъсквам приятелите си и им споделям,но никога всичко на 100%.Просто винаги се опитвам да се справя сама и го постигам!![]()
Just haters make me famous! εĭз
чОВЕК НЕ МОЖЕ изцяло да си бъде самодостатъчен.Може да решава проблемите си сам...но в определен момент допира до приятелите си..било то и от самота.Човекът не е устроен да бъде сам..а да има човек до себе си
...
еми най - вероятно има, но както казаха и по - горе - едва ли е от особено щастливите, но и друго са казали - само лудите са истински щастливи, а и сигурно, ако го има някъде там, едва ли му е много лесно да се справя сам хР
Възможно е, но нали затова сме хора-да се подкрепяме взаимно и да търсим любовта. И аз преди бях на принцип, че всичко ще постигна сама, но трябва да има и приятели и любов. От всичко трябва да има, не да се гледа само професионални успехи (не казвам, че това не е важно)
възможно е, разбира се, но цял живот ли искаш да го караш на чикии ?![]()
Първоначално написано от Say It Right
ne shte poludei be abe ludi li ste da nqma na kogo da kajesh ne ne
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, не може. В какъвто и да е аспект. Пълна независимост няма ! Частична да ! Човека е социално създание. Социалния статут е много важен. Ние хората всеки ден се борим за неговото подобряване. Не можем без чужда помощ колкото и невероятно да ви се струва горделиви дечица такива. Рано или късно яйцето опира до дупето и искането на помощ е неизбежно.
Chovek nemoje bez chujdata pomosht, vqrno e. No trqbva da se nauchi ponqkoga da se opravq i sam, zashtoto nevolqta ne pita, a narpavo vryhlita !
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Ейбрахам Маслоу, е съставил така наречената "Пирамида на човешките нужди и потребности".
Според него човешките нужди се подреждат по нива на необходимост. Но защо да си чеша езика. Ето ви линк, образовайте се
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...BB%D0%BE%D1%83
He who runs with aggression walks with no dignity
съгласнаПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Макар че аз съм човек който трудно споделя всичко до крайи просто в краен случей иска съвет
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
не
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Еми може,но трябва да си го наложи. Аз предпочитам да си решавам проблемите сам,а да помагам винаги когато мога. Даването замества вземането. На 16 съм,нямам кой знае какви драми и тук е възможно.Като заживея напълно самостоятелно може да имам друго позиция по същия въпрос
![]()
Антисоциални хора решили да прекарат живота си в самота, в някоя пещера или далече от града. А ти такъв ли си, можеш ли да живееш цял живот в самота ? Не...Ами отшелниците какви са?
Те нямат нужда от нищо, защото водят прекалено ограничен начин на живот и не желаят кой знае колко от живота. Когато бях в селото на 1 такъв приятел с 300 зора успях да ги убедя за разговор. Бяха мъж и жена живеещи 40 години в 1 орутена къща, без хляб, само на плодове, зеленчуци и зимнина без телевизор без телефон без радио без каквото и да е. Две легла и шкафче за дрехи. Това им бяха нещата в къщата. Вода ? Имат река на 2 крачки. И все пак те имат нужда 1 от друг, защото 1 нормален човек не може да живее толкова време в самота. Дори и болните,психично изостанали хора които вървят по улиците имат нужда от социалност. Затова и ги виждаме. Самотата е полезна от време на време, но перманентна не може няма и да бъде !
Съгласен, но това е прекалено прекалено относително за всеки човек...Ейбрахам Маслоу, е съставил така наречената "Пирамида на човешките нужди и потребности".
Според него човешките нужди се подреждат по нива на необходимост. Но защо да си чеша езика. Ето ви линк, образовайте се
Какъв човек ще си тогава когато си сам? Човек има нужда от приятели, от разбиране, от подкрепа, от рамо до себе си. Човек трябва да взема и да дава от другите - точно това го прави човек!