.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Може ли един човек да си бъде напълно самодостатъчен?

Според вас възможно ли е един човек да си бъде изцяло самодостатъчен? ...да няма нужда от помощ и да се справя сам с проблемите си?
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Да се справя с проблемите си- да. Но няма ли този самостоятелен човек да се чувства самотен?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не ,ако някой се справя АБСОЛЮТНО САМ и няма никой до себе си-елате ми се обадете
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имал сам проблеми родителите ми не са разбирали сам съм се оправял с тях

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Имал сам проблеми родителите ми не са разбирали сам съм се оправял с тях
    Но сигурно си поискал съвет от приятели?
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всичко е възможно. Надали този човек е щастлив обаче.

Животът е адът описан в Библията!

Да,възможно е!Лично аз съм такава-не позволявам на никой да се бърка в живота ми,решавам сама проблемите си,преживявам сама мъката и самотата (ако съм в такъв период),но се старая с това да не отблъсквам приятелите си и им споделям,но никога всичко на 100%.Просто винаги се опитвам да се справя сама и го постигам!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Русе
    чОВЕК НЕ МОЖЕ изцяло да си бъде самодостатъчен.Може да решава проблемите си сам...но в определен момент допира до приятелите си..било то и от самота.Човекът не е устроен да бъде сам..а да има човек до себе си
    ...

еми най - вероятно има, но както казаха и по - горе - едва ли е от особено щастливите, но и друго са казали - само лудите са истински щастливи , а и сигурно, ако го има някъде там, едва ли му е много лесно да се справя сам хР

Възможно е, но нали затова сме хора-да се подкрепяме взаимно и да търсим любовта. И аз преди бях на принцип, че всичко ще постигна сама, но трябва да има и приятели и любов. От всичко трябва да има, не да се гледа само професионални успехи (не казвам, че това не е важно)

Град
    В АдА
    Според мен НЕ

Супер фен
    Град
    Панацея
    възможно е, разбира се, но цял живот ли искаш да го караш на чикии ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne shte poludei be abe ludi li ste da nqma na kogo da kajesh ne ne
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Може мн ясно
    The Spark

Човек е създаден,за да е в добри отношения с околните,не е жив ,за да бъде сам.Всичко е до време и когато ти липсва нещо остава празнина,не е достатъчен само 1 човек
    * Love Is All Around *

Супер фен
    Не, не може. В какъвто и да е аспект. Пълна независимост няма ! Частична да ! Човека е социално създание. Социалния статут е много важен. Ние хората всеки ден се борим за неговото подобряване. Не можем без чужда помощ колкото и невероятно да ви се струва горделиви дечица такива. Рано или късно яйцето опира до дупето и искането на помощ е неизбежно.

Chovek nemoje bez chujdata pomosht, vqrno e. No trqbva da se nauchi ponqkoga da se opravq i sam, zashtoto nevolqta ne pita, a narpavo vryhlita !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Ейбрахам Маслоу, е съставил така наречената "Пирамида на човешките нужди и потребности".
    Според него човешките нужди се подреждат по нива на необходимост. Но защо да си чеша езика. Ето ви линк, образовайте се

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...BB%D0%BE%D1%83
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]чОВЕК НЕ МОЖЕ изцяло да си бъде самодостатъчен.Може да решава проблемите си сам...но в определен момент допира до приятелите си..било то и от самота.Човекът не е устроен да бъде сам..а да има човек до себе си
    съгласна
    Макар че аз съм човек който трудно споделя всичко до край и просто в краен случей иска съвет
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ами отшелниците какви са?
    The Spark

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми може,но трябва да си го наложи. Аз предпочитам да си решавам проблемите сам,а да помагам винаги когато мога. Даването замества вземането . На 16 съм,нямам кой знае какви драми и тук е възможно.Като заживея напълно самостоятелно може да имам друго позиция по същия въпрос

Супер фен
    Ами отшелниците какви са?
    Антисоциални хора решили да прекарат живота си в самота, в някоя пещера или далече от града. А ти такъв ли си, можеш ли да живееш цял живот в самота ? Не...

Те нямат нужда от нищо, защото водят прекалено ограничен начин на живот и не желаят кой знае колко от живота. Когато бях в селото на 1 такъв приятел с 300 зора успях да ги убедя за разговор. Бяха мъж и жена живеещи 40 години в 1 орутена къща, без хляб, само на плодове, зеленчуци и зимнина без телевизор без телефон без радио без каквото и да е. Две легла и шкафче за дрехи. Това им бяха нещата в къщата. Вода ? Имат река на 2 крачки. И все пак те имат нужда 1 от друг, защото 1 нормален човек не може да живее толкова време в самота. Дори и болните,психично изостанали хора които вървят по улиците имат нужда от социалност. Затова и ги виждаме. Самотата е полезна от време на време, но перманентна не може няма и да бъде !

Ейбрахам Маслоу, е съставил така наречената "Пирамида на човешките нужди и потребности".
    Според него човешките нужди се подреждат по нива на необходимост. Но защо да си чеша езика. Ето ви линк, образовайте се
    Съгласен, но това е прекалено прекалено относително за всеки човек...

Мега фен Аватара на iiirish
    Какъв човек ще си тогава когато си сам? Човек има нужда от приятели, от разбиране, от подкрепа, от рамо до себе си. Човек трябва да взема и да дава от другите - точно това го прави човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си