- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли един човек да си бъде напълно самодостатъчен?
еми аз съм жив примерНе ми липсва мъжко внимание,не липсват и хора които искат да прекарват времето си с мен.Но аз съм човек с много и различни интереси и милион и едно хобита-толкова съм заета с това което правя че съм си напълно самодостатъчна
Има хора около мен с които с забавлявам но както с тях така и без тях
![]()
След като е възможно ..Първоначално написано от CuRly Doll
Защо споделяш ?
Опитваш се да се справиш сама .. но се опитваш .. явно има изключения , защото човек ако е сигурен в Себе си казва
"И се справям сам/сама"
По самата тема ..
Казвам , че е невъзможно ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Разбира се, че аз немога - защото не искам, това не променя факта че може да съществува дори и да не вярваш.. Нали знаеш слънцето изгрява и залязва даже и да не го вярвашПървоначално написано от Alabalaportokala
The Spark
Първоначално написано от VerryBerry
+1![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
еееемиии к'во с'а тряа се самоизтъкна ли нещо... имам приятели, но между нас казаното е само иформативно и почти не вземаме страна във вътрешните (или не толкова вътрешни) конфликти на другия... ама да си караш сам самичък е тъпо... пробвала съм, 'ма не стаа![]()
От къде знаеш че това е Слънце ? От учебниците по природознание. За мене това е голямо огнено кълбо което е източник на светлина. Слънцето не изгрява или залязва. Това са неща плод на човешкота въображение. Всичко е последователно движение на Земята около самата себе си. А че "Слънцето" също извършва движение отделен въпрос. Но да не мога да повярвам че то изгрява и залязва защото това са явления които не съществуват, а пак повтарям - измислени са от човека. Когато Земята застане на 1 място и "слънцето" почне да се върти около нея тогава ми говори за изгрев и залез...Първоначално написано от 5StaR
Има разлика между "може" и наистина съществуващ самотен човек, но аз съм сигурен че такива хора съществуват само в литературата. Просто социалността е неизбежна, защото човек винаги я търси...
Не знам за другите но за мен е абсолютно невъзможно. За мен най-страшно е да няма кой да ме слуша и да ми обръща внимание![]()
Не , човек не Може да си бъде самодостатъчен .. В никакъв случай не можеш да съществуваш без близки,..приятели или най-малкото познати!![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Да. И това е правилният начин.
Уважавам такива хора. Стремя се да съм между тях. Реално има сигурно един човек(приятел),пак подобен тип,с когото съм си говорил за проблеми.
Човекът съществува сам по свой избор, когато се усеща по-здрав от тълпата, демек е личност в не-позьорския смисъл.
п.с. това не означава , че трябва да е асоциален. Просто да може да се справя сам с проблемите си.
NE! V nikakuv sluchai...ili ako ima takuv tva ne e jivot a ad(ne che inache e mn rozov,no e dr da si izleesh mukata na nqkoi,na koito mn vqrvash)to ako beshe taka vseki da si beshe samodostatuchen
Може .. сигурно може .. Но този човек едва ли ще усети вкуса на живота .. Всеки има нужа понякога да остане сам .. и да се оправи сам .. Но да имаш приятел .. да имаш някой,който обичаш и който те обича .. това са незаменими неща .. Едва ли просто чувството,че си достатъчно силен да се оправяш сам може да ги замени ... Това би бил непълноценен живот![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Имам се за силен човек. За много неща се оправям сама, ама днес с помощтта на 3 приятелки и на майка ми после, не се реших да си купя 1 пола, защото трябваше да й одрежа подплатата.....
Не зная, аз имам нужда от помощ, подкрепа, сйъвет. А и ужасно мразя да съм сама!
Човек който решава проблемите си сам-да може да има човек който се чувства по-добре сам и свооден също може,но човек без приятели не може те му дават истинската любов и подкрепа.
аз без приятели не мога... и без мама не мога![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Едва ли има човек, който да не иска съвет от приятел, когато е в трудно положение. Дори да решава проблемите си, в един момент всеки опира до приятели...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Хаха. Ох, десет точкиПървоначално написано от evelinka1122
![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
за проблеми-да,но само това не обещава весело съществуване![]()
someone else...
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwПървоначално написано от СмърФ
Скучае само този, който няма за какво да разговаря със себе си. И Вилде
Да се справя сам с проблемите се нарича борбеност и самостоятелност, а не самодостатъчност. Такова нещо като самодостатъчност не съществува изцяло според мен. Човек не е създаден да бъде сам.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
moje i poznavam takiva hora
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
"самодостатъчен"...к'во е т'ва
Човек сам не живее...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ami ima nadmenni hora koito iskat da se 4uvstvat nezamenimi da znaqt che nqmat nujda ot nikoi i t.n. az lichno obache ne sum ot tqh !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Всеки с мнението си.
Изглежда съм бъгав, т.е. не съм се чувствал "самотен" или "надменен" досега, защото не съм казвал на всеки какви са ми личните проблеми.