.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    еми аз съм жив пример Не ми липсва мъжко внимание,не липсват и хора които искат да прекарват времето си с мен.Но аз съм човек с много и различни интереси и милион и едно хобита-толкова съм заета с това което правя че съм си напълно самодостатъчна Има хора около мен с които с забавлявам но както с тях така и без тях

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Да,възможно е!Лично аз съм такава-не позволявам на никой да се бърка в живота ми,решавам сама проблемите си,преживявам сама мъката и самотата (ако съм в такъв период),но се старая с това да не отблъсквам приятелите си и им споделям,но никога всичко на 100%.Просто винаги се опитвам да се справя сама и го постигам!
    След като е възможно ..
    Защо споделяш ?

Опитваш се да се справиш сама .. но се опитваш .. явно има изключения , защото човек ако е сигурен в Себе си казва
    "И се справям сам/сама"

По самата тема ..
    Казвам , че е невъзможно ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ами отшелниците какви са?
    А ти такъв ли си, можеш ли да живееш цял живот в самота ? Не...
    Разбира се, че аз немога - защото не искам, това не променя факта че може да съществува дори и да не вярваш.. Нали знаеш слънцето изгрява и залязва даже и да не го вярваш
    The Spark

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    не ,ако някой се справя АБСОЛЮТНО САМ и няма никой до себе си-елате ми се обадете

+1
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на babity
    еееемиии к'во с'а тряа се самоизтъкна ли нещо... имам приятели, но между нас казаното е само иформативно и почти не вземаме страна във вътрешните (или не толкова вътрешни) конфликти на другия... ама да си караш сам самичък е тъпо... пробвала съм, 'ма не стаа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ами отшелниците какви са?
    А ти такъв ли си, можеш ли да живееш цял живот в самота ? Не...
    Разбира се, че аз немога - защото не искам, това не променя факта че може да съществува дори и да не вярваш.. Нали знаеш слънцето изгрява и залязва даже и да не го вярваш
    От къде знаеш че това е Слънце ? От учебниците по природознание. За мене това е голямо огнено кълбо което е източник на светлина. Слънцето не изгрява или залязва. Това са неща плод на човешкота въображение. Всичко е последователно движение на Земята около самата себе си. А че "Слънцето" също извършва движение отделен въпрос. Но да не мога да повярвам че то изгрява и залязва защото това са явления които не съществуват, а пак повтарям - измислени са от човека. Когато Земята застане на 1 място и "слънцето" почне да се върти около нея тогава ми говори за изгрев и залез...

Има разлика между "може" и наистина съществуващ самотен човек, но аз съм сигурен че такива хора съществуват само в литературата. Просто социалността е неизбежна, защото човек винаги я търси...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не знам за другите но за мен е абсолютно невъзможно. За мен най-страшно е да няма кой да ме слуша и да ми обръща внимание

Не , човек не Може да си бъде самодостатъчен .. В никакъв случай не можеш да съществуваш без близки,..приятели или най-малкото познати!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да. И това е правилният начин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Уважавам такива хора. Стремя се да съм между тях. Реално има сигурно един човек(приятел),пак подобен тип,с когото съм си говорил за проблеми.

Човекът съществува сам по свой избор, когато се усеща по-здрав от тълпата, демек е личност в не-позьорския смисъл.

п.с. това не означава , че трябва да е асоциален. Просто да може да се справя сам с проблемите си.

NE! V nikakuv sluchai...ili ako ima takuv tva ne e jivot a ad(ne che inache e mn rozov,no e dr da si izleesh mukata na nqkoi,na koito mn vqrvash)to ako beshe taka vseki da si beshe samodostatuchen

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Може .. сигурно може .. Но този човек едва ли ще усети вкуса на живота .. Всеки има нужа понякога да остане сам .. и да се оправи сам .. Но да имаш приятел .. да имаш някой,който обичаш и който те обича .. това са незаменими неща .. Едва ли просто чувството,че си достатъчно силен да се оправяш сам може да ги замени ... Това би бил непълноценен живот
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам се за силен човек. За много неща се оправям сама, ама днес с помощтта на 3 приятелки и на майка ми после, не се реших да си купя 1 пола, защото трябваше да й одрежа подплатата.....
    Не зная, аз имам нужда от помощ, подкрепа, сйъвет. А и ужасно мразя да съм сама!

Град
    Лапландия!?
    Човек който решава проблемите си сам-да може да има човек който се чувства по-добре сам и свооден също може,но човек без приятели не може те му дават истинската любов и подкрепа.

аз без приятели не мога... и без мама не мога
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Там, където е сърцето...
    Едва ли има човек, който да не иска съвет от приятел, когато е в трудно положение. Дори да решава проблемите си, в един момент всеки опира до приятели...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аз без приятели не мога... и без мама не мога
    Хаха. Ох, десет точки
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    In Devil's Castle
    за проблеми-да,но само това не обещава весело съществуване
    someone else...

Re: Може ли един човек да си бъде напълно самодостатъчен?

Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Според вас възможно ли е един човек да си бъде изцяло самодостатъчен? ...да няма нужда от помощ и да се справя сам с проблемите си?
    ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    Скучае само този, който няма за какво да разговаря със себе си. И Вилде

Да се справя сам с проблемите се нарича борбеност и самостоятелност, а не самодостатъчност. Такова нещо като самодостатъчност не съществува изцяло според мен. Човек не е създаден да бъде сам.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

moje i poznavam takiva hora
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    "самодостатъчен"...к'во е т'ва

Човек сам не живее...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ami ima nadmenni hora koito iskat da se 4uvstvat nezamenimi da znaqt che nqmat nujda ot nikoi i t.n. az lichno obache ne sum ot tqh !
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Всеки с мнението си.

Изглежда съм бъгав, т.е. не съм се чувствал "самотен" или "надменен" досега, защото не съм казвал на всеки какви са ми личните проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си