.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Fred Perry outlet

Guest
    Guttersnipe да си пиша ли завещанието

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ладс, а да знаете, къде има аутлет за цигарки? Щото много ме кефи да пушвам Давидофф и Лъки, па и парламента не е лош, ама много скъпи.

Айде всички, дето сте itk да кажете. може и на лични. И за бира аутлети да кажете.

П.П. А винаги ми е било интересно, що като носите дрехи за по няколко стотин лева по себе си, че и над 1000, негодувате, че е 2,30 бирата? А? Бакшиш не е град в Таджикистан
    не е ли леко селско това изпълнение? Висша форма на позьорство? Телефон за 1500 лева и 35 стотинки ваучер за клип?
    Grumpy old madman

Ще ти го кажа така. Каква е разликата, да си купиш арината от клек шоп и да я пиеш в Айриш Харп?
    Каквато е разликата да си купиш оригинално пери и имитат от Китай. Същите хора го шият със същите материали в извънредните часове.

Щяло да се скъса на втория ден, айде...

Кецовете конвърс са познати с безбройните имитати. Е па не е като да се късат на втория ден. Еднакво държат.

БТВ по същата логика се подигравахте, че някой искал да си купи Пери от аутлета, че да е по-евтино. Е па ае вие да не пиете Ариана, щото гледате да си я купите от кварталния клек-шоп.
    Grumpy old madman

Guest
    Canis_Dirus на КАФЕВО ли си?
    Какво общо има Ариана с Фред Пери?

на кафево съм бе!
    Тениската Пери и тениската Лесичери са продукт на една и съща текстилна фабрика в покрайнините на Шанхай. Шият ги едни и същи хора с едни и същи материали. Разликата е една емблемка.

Естествено някой хора се просълзяват, като я видят емблемката.

Например много от производителите на храни в Европа освен утвърдените си марки произвеждат и no-name за евтините супермаркети като Алди и Лидл (Влизам си във Лидела, взимам си количката, оглеждам се тук и там и се пълня със салам. Джамовете, джамовете...)
    Разликата в цената (която може и да е двойна) идва от рекламата При тестове за качество дори се случва евтиния продукт да се окаже по-добър. Пресен пример - кафето на Алди се оказа по-добро от два пъти по-скъпото на Якобс

Друг пример - генерика. Това са лекарства, който използват формулата на вече утвърдено лекарство. Например виагра и циалис след 15 години ще са на 4-5 пъти по-ниски цени (таман като изпитаме нужда) понеже сега формулите им са защитени с патент.
    Този патент изтича след 20 години и всеки може да прави виагра и циалис. Обаче не е инвестирал милиони в разработка и затова го предлага на много ниска цена.

Същото е и с полото. Китаеца си шие и не плаща милиони на някой дизайнер в Париж. Продава на същата цена на която продава и Пери-то. Надценката се поставя в Европа.

качество - едно и също. Разлика - едно венче (а може и него да подправи)

и дето вика Метомана

Какво общо има Ариана с Фред Пери?

Къде ви е стила? Къде е отлежалия скоч? Къде са пурите по 20 лева парчето? М?
    Grumpy old madman

Guest
    Да бе,сега напиши едно есе за КАФЕВОТО и Фред Перито
    Къде е финеса,къде е бодежа,къде е запалката и лъжичката

Guest
    Предлагам нова марка кежуал дрехи-Mat Star
    Имат готини кецове,яки дънки,готини блузки и сучъри

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ебаси фешъните сте. Ама не тези, които питат къде е аутлета, ами кежуълчетата.
    Забравяте, че преди всичко човек си носи дрехите, защото го кефят. Е, ясно е, че има разни недоразумения като вас, които се чудят как да покажат кой е по-по-най-тру, но дрехите се носят, защото те кефят/са ти удобни. Останалите причини са доста второстепенни. И какво става като някой просто адски много се кефи на дрехите Фред Пери (а не като атачко, за който очевидно марката е по-важна от дрехата. чист фешън си е това. ), ама няма кинти - търси си аутлет. А вие изядохте човека. Шибани кежуали.
    браво!!
    Като видите момчетата с венчетата сигурно ви треперят краката и тогава им кажете че са фешани.А
    ама ти верно си се филмирал?
    момчетата с венчета бачкат един месец да си купят суитчър, после гледат страшно и хоп - вече са биячи
    много ме е страх от такива позьорчета, ама много ...

Guest
    Несъмнено,че даже и по-качествени,защото не се правят в Китай,а в България и Турция
    Да не говорим за невероятните им гуменки от 10лв,1/2 от ладовете в сектор Г одат на мачо с тех

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ебати педерасите.. вече да си фен, трябва да ходиш със скъпи дрешки на стадиона

тоя отгоре с кво се различава от повърхностните чалгии с телефоните и скъпите "парцалки" ?
    Казах ти вече модерно с Mat Star и Адибас

Мега фен
    Град
    Utopia..
    какво му е на мат стар .. всеки оригинал > аbibas, naike, reabok

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ тия игри горе може и да имат значение
    ама гошо е по-голям фен и е по-здрав и як от мишо, оти носи оригинално пери, така ли?

Guest

Guest
    Вече няма да е така,всички ще носим Mat Star

Случайно като стана дума за колите.
    Преди години такситата в Бългрия бяха масово Тико. Деу Тико - Daewoo Tico. Следващия модел беше Деу Матиз - Daewoo matiz. Но понеже компанията е собственост на Шевролет се взе решение от първо число на следващия месец в Европа колите да се предлагат по името Шевролет. и вече имаме Шевролет Матиз. Смениха само емблемите. А дали с името се е сменило и качеството - всеки може да провери!

В Турция се правят бусове Мерцедес - от старите модели с квадратните фарове. Естествено ги сглабят под друго име, понеже да купят и името на марката е много скъпо.

Китайците наскоро купиха фалиралите англичани от Rover. Сега произвеждат абсолютно същите коли под наименованието Rowie. Самата търговска марка се оказала по-скъпа от всичките им скиици, чертежи, планове и патенти.

Ае сите неориентирани кежуали у лево.
    Grumpy old madman

Guest
    Добре шефе,почваме да одим боси и голи щото всичко е менте

Guest
    Там е разбира се,в него е и КАФЕВОТО

Що така го атакуваш момчето бе? Че и аз нося неща на Шърман примерно. Гащи и чорапи. И душ гела ми е Бен Шърман. И кво? Кецовете ми са Jil Sander (даже са бели ).
    Само дето нито едно от тези неща не е на стойност по-голяма от месечния ми доход. И не говоря за яке Стоун Айлънд, щото струва 500 евро, с които пари ще живея почти месец примерно.
    Естествено не мога да мина за кежуал, понеже не хулиганствам из интернет-форуми.

То дори 10% от изписаните легенди за бойща и хулиганстване са истина, по улиците трябваше война да има. Стотици жертви със счупени крайници по травматологиите.

А в крайна сметка единствения известен хулиган в България е Бай Иван. Възпят от Дует Аполон във великата песен "Бай Иван"

Тракторист - хулиган
    е комшията Иван!
    С Фадромата голяма
    Бай Иван пощада няма!
    Седем пъти той прибира
    помпите на язовира!

Grumpy old madman

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Всъщност не знам изобщо за къв хуй се занимавам да обяснявам квото и да е на дървени философи...
    И то КАФЕВО

Мега фен
    На снобчета ли ми се правите?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll

Guest
    ТИ си толквоа тъпа,че и на куче сирак не можеш да се присмееш

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, какъв е превода на български на това "аутлет", че аман от чуждици, деба!
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    Слатку ему че те чукам у транссексуалните бузки
    Умрииииииииииииииииииииии и,петък че пиеме ли бира

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Metoman88