- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От кой отбор сте /Баскетбол/
Темата е ясна.Ако съм изпуснала някой кажете..Кажете и любимия си играч от отбора
...
аз въобще не гледам баскетбол..Но момчето което харесвам играе ии мн му се радва..Я кажете някаква бърза и инт информация(обща)
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Рилски спортист![]()
Сашо Груев...машина е![]()
we give it all.
Левски...иначе не гледам много баскет
Аз съм за дунав 2007...сега може да играем с вас за влизане в А1 :PПървоначално написано от TellMeYourName
...
ot teq gore za nikoi![]()
ot 4yjdite ina4e sam za LOS ANGELES LAKERS & Orlando Magic
Ей автора да ти еба макята с тоя очилааааа![]()
Ко им има?!ПфффПървоначално написано от Metoman88
...
щи еба макята товаПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
na kafevo e, tva ima.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Майка ти е на КАФЕВОПървоначално написано от Alcohooligan
na tvoita posledniq pyt celata i usta beshe v belo bate...Първоначално написано от Metoman88
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Дано да не е бело като скапаните ти кецове от 10лвПървоначално написано от Alcohooligan
Вие на село много корави станахте бе
начи от бг отборите съм за Лукойл ..кефи ме Дантей Смит
от чуждите отбори съм за Chicago Bulls а любимя играч от там ми е Ben Wallace![]()
Ами аз наскоро се запалих по тая игра, момчето което харесвам ми я обясни и много ми хареса. Ама аз не гледам български баскетбол...Иначе харесвам Lоs Angeles Lakers![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!