.

Виж резултатите на анкетата: Izpolzvate li narkotici i kakvi?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • bONBONI

2 12,50%
  • kOKAIN

1 6,25%
  • aMFETAMIN

4 25,00%
  • nE IZPOLZVAM I nikoga nqma da izpolzvam!

9 56,25%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Амфетамин,Кокаин и Бонбони

Stra6no mnogo sym 4ela za opiatite no sy6testvena razlika mejdu kokaina i amfetamina ot napisanoto ne namiram Molqvi nqkoi 6te me usveti li po vyprosa Imam i o6te edin dopylnitelen vypros -4uvali li ste za bonbonite tezi 6arenkite te ot amfetamin li sa napraveni i ako ste izpolzvali kak sa vivyzdeistvali?

I pls ne iskam da mi kopirate nqnakvi izvadki kakvo e kokain i kakvo amfetamin za6toto sym gi 4ela
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    между кокаина и амфетамина има разлика и до колкото знам е доста огромна и значителна.амфетамина е синтетичен наркотик
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Pleven
    Ами значи 1-во м/у кокаина и амфетамина има не малка разлика ... да не говорим за разликата в цената хахаххах а за бонбоните те се делят на амфетаминова основа,хероинова основа и мдма (екстази) . Айде ако има още въпроси питайте

Град
    Pleven
    а .. пропуснала съм за въздействието .. най-добри са екстазитата .. за това са и малко по-скъпи .. и не препоръчвам на хероинова основа щото ти се доспива .. пък и да не забравяме, че все пак е от хероин айде .. и умната хихихихи :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InSoMniA_F
    а .. пропуснала съм за въздействието .. най-добри са екстазитата .. за това са и малко по-скъпи .. и не препоръчвам на хероинова основа щото ти се доспива .. пък и да не забравяме, че все пак е от хероин айде .. и умната хихихихи :P
    Друсай с чисто МДМА направо ;р

xhayxh za razlikata v cenata znam mn dobre ama ina4e v efekta mi e interesno za6toto navqsqkyde pi6e 4e sa po4ti shodni ne sum probvala kokain i zatova pitam
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    Pleven
    еми отдели 120 кинта за 1 грам и ша разбереш хахаха :P

Град
    in the sky
    Има голямо сходство между кокаина и МЕТамфетамина, а амфетамин и метамфетамин са 2 съвсем различни неща..

Повече от фен
    Град
    sofia
    Имам чувството, че този форум вече вместо да се помага на хората, започва да се вреди, особено с такива теми, които подбуждат човешкото съзнание за правене на "лоши" неща. Колко хора след като прочетоха тази тема са казали "искам да опитам от всичките?"

Град
    in the sky
    въпрос на избор.. всеки сам си носи отговорност за себеси.

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Лошко
    въпрос на избор.. всеки сам си носи отговорност за себеси.

подкрепям те :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си