- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ?
първо искам да се извиня за поредната глупава тема,но ми е много притеснено..Този месец изобщо не сме правили секс със приятеля ми..
само е било 3-4 прониквания с мен без презерватив няма и за 20 секунди...
проблема е че ми закъснява с 3 дни направих си тест и беше отрицателен..какъв е проблема..ако може някой да ми помогне![]()
Споко ще ти дойде няма кво се притесняваш![]()
МилатаНяма страшно
На мен ми закъсня 12 дни този месец,имах болки ниско долу,изпотявах се сутрин...2 теста си правих отрицателни. И все пак на 13тия ден ми дойде
Спокойно![]()
Smile!?
дано да сте прави... притеснява ме само че зърната ми са се уголемили/не ме е срам да го кажа/ това влияе ли нещо лошо или е признак че ще ми дойде ?
може да имаш чувствителност в гърдите и всякакви такива преди да ти дойде,спокойно ...Първоначално написано от noName`baby
може само да си внушаваш че са ти се уголемили...спокойно![]()
Tolkova rano nqma simptomi, osven tova samata ti ne si pravila sex. Nqma prichini za bezpokoistvo.
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от gilY
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
ху, че не съм жена
Първоначално написано от Say It Right
СпокойнооооооПознавам майка ти ще я питам и щи кажа
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Но може да се стане и бащаПървоначално написано от comics
![]()
ей това внушението е голяма работа![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
mm da takja e,ama imk6 li sipredstava kato si vnu6i6 ne6to kak e vkarva6 v adskiq film?mn e hard!!!a macka nqma smisal ot pritesneniq vsi4ko bi trqbvalo da e nared
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Точно ние, тийнчетата малко не го виждам ама карай...Първоначално написано от alex_devv
![]()