.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нещо хубаво...

Значи хора по цял ден четем теми от рода,заряза ме,не върви,как да го спечеля,обича друг/а и т.н
    Идеята на тази тема е всеки да сподели нещо хубаво от своята връзка или от някоя минала,която той винаги ще помни,някой жест,подарък или някакви мили думички.
    Аз ще споделя,ако видя,че темата се разрастне.
    Съжелявам,ако има такава тема.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на iiirish
    Мили думи, жестове и особено пък подаръци, има много. Не мога да запомня една връзка със това какво са ми подарили или какви първи мили думи са ми казали. В крайна сметка за мен не е важно миналото, не ме интересува каква връзка съм имала преди и как е започнала или завършила тя, за мен винаги съществува само моментната връзка и виждам само сегашния човек до себе си! Нали знаеш, че всички се забравят, но само един човек ще остане с тебе завинаги

Re: Нещо хубаво...

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    То всички могат така да кажат.
    За тва темата ше си седи на 0

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    То всички могат така да кажат.
    За тва темата ше си седи на 0

искате да четете на готово знам ви аз

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    у вас ;]

Моля аплодисменти =D> за най влюбената двойка, най-красивата, най-забавната, най-романтичната, най-щастливата и всичко най най двойкаа!! Аз и приятеля мии!!!
    Мерси за аплодисментите! =D>
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

браво
    бравооооооо....

Супер фен
    Град
    Панацея
    нещо хубаво
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    Моля аплодисменти =D> за най влюбената двойка, най-красивата, най-забавната, най-романтичната, най-щастливата и всичко най най двойкаа!! Аз и приятеля мии!!!

poly4i gi ot men
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}

Пожелавам ви успех и да се обичате все така

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Май аз трябва да съм единия от първите които да сподели...Еми какво да ви кажа от 4 месеца желая да съм само и единствено с едно момиче и в неделя това желание се изпълни...Много сме щастливи заедно

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Май аз трябва да съм единия от първите които да сподели...Еми какво да ви кажа от 4 месеца желая да съм само и единствено с едно момиче и в неделя това желание се изпълни...Много сме щастливи заедно
    Т.е. правихте секс, браво на Вас
    Или от 4 месеца ходиш подире й и тя най-накрая ти обърна внимание, ае обичайте се

Айде сега и аз )
    Имам страхотен човек до себе си и съм мн щастлива, защото се разбираме и си имаме доверие

Аз само ще кажа, че ОБОЖАВАМ човека до себе си...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    Той е моето настояще, искам да е и моето бъдеще
    Smile!?

Хубаво нещо ли ?Хубавото нещо в миналата ми връзка беше приятелят ми .. и винаги ще остане най-хубавото нещо което ми се е случвало .. страшно хубави моменти,страхотни жестове и подаръци ,много любов.. разбира се и страшно много сълзи и мъка имаше ... но въпреки това ще запомня тази връзка като едно от най-хубавите неща които са ми се случвали..И ВИНАГИ ще го обичам .. винаги!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Т.е. правихте секс, браво на Вас
    Или от 4 месеца ходиш подире й и тя най-накрая ти обърна внимание, ае обичайте се

Айде сега и аз )
    Имам страхотен човек до себе си и съм мн щастлива, защото се разбираме и си имаме доверие
    Ми не бих се изразил ходене подире и...От време на време и напомнях че имам интерес към нея но тя имаше сериозен приятел тогава обаче наскоро го зарязала и една от причините съм бил аз

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ами .. днес беше много готин денн (sun) .. Стояхме 1 час в паркаа и просто си слушахме музика ама .. беше ми хубаво .. и напрао изгубих представа за времето та като дойде една фр да ми каже,че има 10 мин. до автобуса ми си искарах акъла ... Просто много се радвам,че имам до себе си човек,който ме обича каквато съм обичам го ...
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    В АдА
    Преди да ми се подиграе в лицето имаше ден в който се разхождахме по гората аз той и кучето му беше много мил и нежен но когато се върнахме почна да се прави на интересен пред приятелите му и единственото което помня с добро от тоя ден е кучето

Значи сега съм аз...
    Те моментите са много,но имаше един в който просто бяхме седнали на една люлка в парка и той ме гледаше мн миличко,при което ми стана много хубаво.Другия е когато ми подари едно плюшено зайче,абе моментите са много и трудно бих ги избройла,но тези са НАЙ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си