.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    жертвай се докрай
    [!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]

i se pak mersi za savetite

КАт видиш че му стаа мн яко вадиш и почваш да му биеш чикия докат източи!
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Blink182 the real
    Абе трябва да сте най-големите курви за да правите подобни неща
    Мен ме кефи да ми правят свирка,но отношението ми към такива момичета е каато към парцали и кукли .Кво ти пука,нали му го лапаш,после ша плюеш.
    хаха по тъпо нещо не бях чувала...слушай ся малко....първо курва е тая дет се чука с кой ли не по всяко време...второ ако го обича и иска да му е приятно на маx ако си имат доверие един друг... изобщо не е курва!!! трето не е до едното гълтане....и после да плюе... тва е още по тъпо...като не е готова няма да гълта никой не е казал че е задължително...може и без тва да се мине...като не и е приятно няма да го прави! трябва да си доста ограничен за да мислиш по тоя начин...
    а иначе мацка на тебе мога да ти кажа само вариант е да му кажеш да те предупреждава преди "момента"...и да продължиш с чекии и много целувки за да може се пак да свърши иначе е тъпо да го оставиш накрая така.... иии това е от мен...айде Успех! :P

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от MaLKa`PLeZLa
    emi do skoro bqh i protiv svirkite kazvah 4e nqma da go napraq... no si promenih mn barzo mnenieto qko e da vijdash 4e praish kefa na 4ovek sre6tu teb ... a za svarshvaneto nz prosto nqkak si mi e stranno nz kak shte reagiram i nz zashto si mislq 4e nqma da usetq koga 6te svar6i
    ne spirai da deistva6 s ezika si i ti garantiram 4e 6e razbere6 koga 6e svur6i

mersi za savetite .... a shto se otnasq do tva da govorq s nego ... kazah mu, 4e me e strah da ne svarshi v ustata mi ... i toi se qdosa malko i mi kaza 4e 6tom si mislq 4e si4ko mu e za ediniq pat i 4e bi se izgavril s men zashto izob6to sam se zanimavala s nego .... ama se opraihme de i sq sme si mnnn dobre

Град
    At home...
    Еми като не искаш да ти свършва в устата(което е странно) му кажи да те предупреди като свършва, ама май ше е по-лесно просто да го изплюеш после...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си