- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера кога да спра?
жертвай се докрай![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
i se pak mersi za savetite![]()
КАт видиш че му стаа мн яко вадиш и почваш да му биеш чикия докат източи!
Fitness Forever
хаха по тъпо нещо не бях чувала...слушай ся малко....първо курва е тая дет се чука с кой ли не по всяко време...второ ако го обича и иска да му е приятно на маx ако си имат доверие един друг... изобщо не е курва!!!Първоначално написано от Blink182 the real
![]()
трето не е до едното гълтане....и после да плюе...
тва е още по тъпо...като не е готова няма да гълта никой не е казал че е задължително...може и без тва да се мине...като не и е приятно няма да го прави!
трябва да си доста ограничен за да мислиш по тоя начин...
а иначе мацка на тебе мога да ти кажа само вариант е да му кажеш да те предупреждава преди "момента"...и да продължиш с чекии и много целувки за да може се пак да свърши иначе е тъпо да го оставиш накрая така....иии това е от мен...айде Успех! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ne spirai da deistva6 s ezika si i ti garantiram 4e 6e razbere6 koga 6e svur6iПървоначално написано от MaLKa`PLeZLa
![]()
mersi za savetite .... a shto se otnasq do tva da govorq s nego ... kazah mu, 4e me e strah da ne svarshi v ustata mi ... i toi se qdosa malko i mi kaza 4e 6tom si mislq 4e si4ko mu e za ediniq pat i 4e bi se izgavril s men zashto izob6to sam se zanimavala s nego .... ama se opraihme dei sq sme si mnnn dobre
![]()
![]()
Еми като не искаш да ти свършва в устата(което е странно) му кажи да те предупреди като свършва, ама май ше е по-лесно просто да го изплюеш после...