.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Vitalis i dr

Vitalis i dr

kakvi prezervativi spored vas sa dobri za devstvenite momi4eta?
    kakvo mislite za Vitalis (tamno sinqta opakovka) i kato cqlo daite nqkvo mnenie ....

Супер фен
    Град
    Панацея
    тъпак Да не пише на тях за кви момичета стават хаха
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    тъпак Да не пише на тях за кви момичета стават хаха
    хах ,така е

Иди в апреката и кажи - дай ми една кутишка презервативи за девствени момичета

Отиваш в аптеката и и казваш на оная да ти даде от всички видове по 10 броя че ще ги пробваш с девствено момиче. Дано тя се сети да звънне в полицията да те вкарат в затвора.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Камагра ... не кондом а преди тва трибестан за да дигнеш самолета и след тва камагра да летиш по дълго ... а кондом ... пробвай с рекламно пликче ...
    Тва ме уби ... и ако ми турят бана заради тва изказване ... ти си воновен ... че се държа на милиминки в червена зона съм .... все пак имам почти 1000 просташки изказвания

DUREX PERFORMER (сивосините с оборотомера) и за тва което е вътре в тях бъди сигурен ... никой не е свършвал преди теб в кондома ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

без коментар
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    ti ne si nared!ui vse pak ako trqbva da ima nqkva logika v izkazvaneto ti to moje bi sa podhodq6ti tezi s pove4e lubrikant ili otdelno si kupi taka,tanki za da bade use6tanetio na max
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си