.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Къпане

Къпане

По колко пъти на седмица да се къпеме и по колко пъти да си миеме члену?
    Бъди творец, но твори и простотия

Град
    Варна
    torresinho Ти попринцип нормален ли си или НЕ?Хахахах скоро никой не беше задавал по-малоумен въпрос!!!Браво печелиш награда за неграмотнос и липса на хигиенни познания! Честито!Наградата е кочина пълна с мръсотия само за теб!
    SEX NA EKS!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    за първи питам виждам човек,който да пита кога да се къпе
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    софия

Re: Къпане

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от WhiteWolF
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Emi po princip vednaj v godinata stiga moji i po rqdko
    ole male traikai si da ne zeme da ti povqrva
    4e az ne iskam da go laja mom4eto kazvam mu kak 6te smardi nai dobre
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

Повече от фен
    kogato pochnat da se oplakvat susedite che u tqh ima nepriqtna mirizma znachi veche ti e vreme

Всеки ден, разбира се...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Meрси за наградата.Попринцип се къпя всеки ден без когато ме мързи(попринцип това е 1 ден в седмицата)!
    Ама по хгоре четох да си мие члену често.Това колко пъти на ден значи?????????????????????
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен
    Препоръчително е почти всеки ден.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми всеки ден. Дори и да не се къпеш всеки ден половите органи е желателно и препоръчително да се измиват ежедневно. Даже ся по биология като четох урока го пише и там :
    При нередовно измиване на външните полови органи между главичката на пениса и юздичката (препуциума) при мъжете и между големите и малките срамни устни при жените се отлага смегма. Това са остатъци от пот, урина и епителни клетки на лигавицата и кожата. Когато не се измива редовно, тя се превръща в среда за развитието на различни микроорганизми. Те могат да причинят възпаления на външните полови органи. Смегмата съдържа вещества, които предизвикват ракови заболявания.

Извод : Мийте го/я всеки ден
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    torresinho Ти попринцип нормален ли си или НЕ?Хахахах скоро никой не беше задавал по-малоумен въпрос!!!Браво печелиш награда за неграмотнос и липса на хигиенни познания! Честито!Наградата е кочина пълна с мръсотия само за теб!
    Ще му е супер яко с тая награда! Със здраве да си я ползваш!!! И ... недей да се къпеш, да не станеш чист, че може да умреш от чистота!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    kogato pochnat da se oplakvat susedite che u tqh ima nepriqtna mirizma znachi veche ti e vreme

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Хахахааа ужас бе за първи път през целият ми живот да чуя някой да пита по колко пъти е нормално да се къпе!!!Ти трябва да получиш награда за най-голям тъпак и най-голям неграмотен селянин.Ми естествено,че на 2 дена един път.

А... ти като се къпеш шапка ли слагаш на х*я си??? И после него отделно го мийш??? Нали като се къпеш и там отива вода или ти си на разделно къпане

Цитирай Първоначално написано от pOznAi_kOi_E
    А... ти като се къпеш шапка ли слагаш на х*я си??? И после него отделно го мийш??? Нали като се къпеш и там отива вода или ти си на разделно къпане
    ааа демек по твоята логика пишката му само ще се облива с вода и това значи ,че я е измил... блах..така си мислят доста момчета за жалост.. като влязат поне да го оголят и поизтъркат..боже..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Аз имам подобен въпрос. Колко често да си бъркам в носа, че идва един момент в който направо не мога да дишам и усещам , че ще се задуша???
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от pOznAi_kOi_E
    ааа демек по твоята логика пишката му само ще се облива с вода и това значи ,че я е измил... блах..така си мислят доста момчета за жалост.. като влязат поне да го оголят и поизтъркат..боже..
    1. Момиче съм.
    2.За теб не знам, но аз си мия тялото с душ гел, косата с шампоан, интимните части с интимен сапун и тва го правя по 2 пъти на ден, тъй че ако при теб е само с вода...

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: Къпане

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Emi po princip vednaj v godinata stiga moji i po rqdko
    ole male traikai si da ne zeme da ti povqrva
    4e az ne iskam da go laja mom4eto kazvam mu kak 6te smardi nai dobre
    aaaaa taka ve4e stafa .... aide uspex .. i do aftora .. k1pi se po rqdko 4e da pesti6 voda ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    Ще му е супер яко с тая награда! Със здраве да си я ползваш!!! И ... недей да се къпеш, да не станеш чист, че може да умреш от чистота!

edva li
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ми за половите органи..хващаш телената четка държиш здраво члена..и почваш да търкаш неспирно...докато не падне горния слой на кожата . После омазваш малко с интимен гел(може си го купиш от аптеката) търкаш с гъбата...като го подсушиш където има кръв го облепяш с лепенки(може да си купиш от аптеката) и го пудриш с бебешка пудра . това го прави всеки ден!
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Как може да питаш кога да се къпя....

Косата може през 1-2 дена,тялото всеки ден ....
    Трябва да спазваш лична хигиена,а не да се къпеш на 2 години.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си