По колко пъти на седмица да се къпеме и по колко пъти да си миеме члену?
Бъди творец, но твори и простотия
torresinho Ти попринцип нормален ли си или НЕ?Хахахах скоро никой не беше задавал по-малоумен въпрос!!!Браво печелиш награда за неграмотнос и липса на хигиенни познания! Честито!Наградата е кочина пълна с мръсотия само за теб!
SEX NA EKS!
![]()
![]()
за първи питам виждам човек,който да пита кога да се къпе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
4e az ne iskam da go laja mom4eto kazvam mu kak 6te smardi nai dobreПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Рано или късно всички си отиваме от този свят
kogato pochnat da se oplakvat susedite che u tqh ima nepriqtna mirizma znachi veche ti e vreme![]()
Всеки ден, разбира се...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Meрси за наградата.Попринцип се къпя всеки ден без когато ме мързи(попринцип това е 1 ден в седмицата)!
Ама по хгоре четох да си мие члену често.Това колко пъти на ден значи?????????????????????
Бъди творец, но твори и простотия
Препоръчително е почти всеки ден.![]()
Еми всеки ден. Дори и да не се къпеш всеки ден половите органи е желателно и препоръчително да се измиват ежедневно. Даже ся по биология като четох урока го пише и там :
При нередовно измиване на външните полови органи между главичката на пениса и юздичката (препуциума) при мъжете и между големите и малките срамни устни при жените се отлага смегма. Това са остатъци от пот, урина и епителни клетки на лигавицата и кожата. Когато не се измива редовно, тя се превръща в среда за развитието на различни микроорганизми. Те могат да причинят възпаления на външните полови органи. Смегмата съдържа вещества, които предизвикват ракови заболявания.
Извод : Мийте го/я всеки ден![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от ReNiTy_VArna
![]()
![]()
Ще му е супер яко с тая награда! Със здраве да си я ползваш!!! И ... недей да се къпеш, да не станеш чист, че може да умреш от чистота!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Хахахааа ужас бе за първи път през целият ми живот да чуя някой да пита по колко пъти е нормално да се къпе!!!Ти трябва да получиш награда за най-голям тъпак и най-голям неграмотен селянин.Ми естествено,че на 2 дена един път.
А... ти като се къпеш шапка ли слагаш на х*я си??? И после него отделно го мийш??? Нали като се къпеш и там отива водаили ти си на разделно къпане
![]()
ааа демек по твоята логика пишката му само ще се облива с вода и това значи ,че я е измил... блах..така си мислят доста момчета за жалост.. като влязат поне да го оголят и поизтъркат..боже..Първоначално написано от pOznAi_kOi_E
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аз имам подобен въпрос.Колко често да си бъркам в носа, че идва един момент в който направо не мога да дишам и усещам , че ще се задуша???
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
1. Момиче съм.Първоначално написано от Ice_Queen_
2.За теб не знам, но аз си мия тялото с душ гел, косата с шампоан, интимните части с интимен сапун и тва го правя по 2 пъти на ден, тъй че ако при теб е само с вода...
Първоначално написано от WhiteWolF
![]()
![]()
aaaaa taka ve4e stafa
![]()
![]()
.... aide uspex .. i do aftora .. k1pi se po rqdko 4e da pesti6 voda
....
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
![]()
edva li
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ми за половите органи..хващаш телената четка държиш здраво члена..и почваш да търкаш неспирно...докато не падне горния слой на кожата. После омазваш малко с интимен гел(може си го купиш от аптеката) търкаш с гъбата...като го подсушиш където има кръв го облепяш с лепенки(може да си купиш от аптеката) и го пудриш с бебешка пудра
. това го прави всеки ден!
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Как може да питаш кога да се къпя....
![]()
Косата може през 1-2 дена,тялото всеки ден ....
Трябва да спазваш лична хигиена,а не да се къпеш на 2 години.....