- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!
Та въпросчето ми е ..? Защо на някои момчета им е трудно да кажат ... Обичам те !! ?? сегашния ми приятел като си приказвахме за предишни връзки той ми каза че е ходил с едно момиче 2 години .. а Обичам те и е казал точно един път (а тогава са ходили 1 година и половина) .. че момчета споделете .. Трудно ви е да кажете Обичам те ... или ви е страх![]()
??? И кога бихте казали на едно момиче , че го обичате
![]()
![]()
![]()
е, не съм момче, но знам отговора. поне на мен (в задушевен разговор) приятелят ми е казвал, че не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците. с това признание те смятат, че ни повдигат прекалено много самочувствието и че ще ми се качим на главите. страхът, да ги манипулират посредством техните чувства ги кара да бъдат толкова предпазливи
ако дадено момче наистина обича приятелката си,едва ли ще му е трудно да каже тези 2 думички![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ходил съм с момиче 2 години и съм и казал едно... милион пъти , че я обичам. Ако питаш мене приятеля ти нещо го е срамПървоначално написано от natalitoo
А кога бих го казал ... ами когато обикна някоя
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ми..Срах може биНо все пак ако наистина иска да е с момичето трябва да и го казва все пак..
ами не просто не иска да си разкрива толкова много чувствата .. може да не го казва но го показва
Като го показва , защо му е да го казва ?!Оставяш го да си крие чувствата пък ти ... Пей сърце
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
е друго е когато ти кажат едно Обичам те .. и съвсем друго ако само ти го показват ..
И така да се каже за теб кое е ппо важното че не разбрах ? да ти го кажат или покажат ?Първоначално написано от natalitoo
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
и двете .. но сега въпроса не е за мен...просто пуснах темичка
когато го почувствам го казвам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Хаха, не е важно дали казва или не важното е дали го мисли и чувства
Имам фр, дето си сменя гаджетата като носни кърпи- една седмица с една(разбира се мн я обича,мн държи на нея и тя е най-важното нещо за него за тоя момент)(((( и разбира се я обсипва с тези толкова важни за вас две думички))))...след една седмица вече мисли за др и разбира се й сваля звезди - тръгват и се почва старата песен на нов глас
Та момичета какво предпочитате- момче което ви казва "обичам те"( с почва и без почва) или момче, което е до вас и ви показва(дори и да не може да го изрече)не думи, защото е притеснителен или го е страх че ще ви изплаши или загуби след като признае чувтвата си
Пфу цял роман, написах- айде сега момчета подкрепете ме и не ме разочаровайте![]()
Защото за нас тая дума означава нещо, и не трябва да се казва на всеки...
въобще не си мислим такива глупости че ще ви вдигнем съмочуствието това сега ли го измисли ????Първоначално написано от anito.sl
а по темата еми просто не сме свикнали на казваме тази дума обичам те просто не ни е в речника може да го неказваме но винаги ще го показваме
питах 2-3 момичета с които съм много близък дали те на техните гаджета са казвали обичам те ми казаха че не са казвали при всеки е различно
Момчетата просто се влюбват много по-трудно от колкото момичетата,но за сметка на това обичат много по-силно.Когато наистина едно момче го чувства,то не мисля че има някакъв проблем да го каже ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Сяко момче е различно.Например на мен не ми е трудно да кажа Обичам те!стига да го чувствам.![]()
Мила, ще ме прощаваш, но това не е така. Нито ние катериме стълбата по-бавно, нито вас ви боли по-малко, като паднете.Първоначално написано от Gabriela_
По темата:
Да кажеш "обичам те" означава да се кристализираш - ставаш изключително чуплив и трябва да имаш огромно доверие на човека на когото го казваш.
He who runs with aggression walks with no dignity
За мен и за още голям брой хора е така..ти явно си на друго мнение .. но наистина,зависи от много неща ...Първоначално написано от Crafter
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Е нали не искахте да ви лъжем....
+ това любовта е признак на слабост.
Защото "обичам те" е синоним на завися от теб, а ние мразим да сме слаби или зависими.
..защото не намират за необходимо да го кажат.![]()
..защото ги е 'страх' от значението![]()
..или пък ги е срам.. да проявяват такава 'висша форма' на чувствителност![]()
Но пък от друга страна по-добре да го казват рядко, а когато го изрекат да е подплатено и с "доказателства".. (: а не 2 висящи думи във въздуха... или 'просто казани'... както могат да се кажат и на 'всяка друга'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Боже,боже...Намерили за какво да си мислят те(клетите).
Предпочитам да е искрено и рядко,отколкото често и казано по навик.Чувства се, когато едно момче влага смисъл в тези думи и кога го казва,за да угоди на приятелката си.Смешни сте...Първоначално сте щастливи,че не спират да ви повтарят колко ви обичат,а след един месец ревете,че са ви излъгали.![]()