.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Град
    Варна

към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!

Та въпросчето ми е ..? Защо на някои момчета им е трудно да кажат ... Обичам те !! ?? сегашния ми приятел като си приказвахме за предишни връзки той ми каза че е ходил с едно момиче 2 години .. а Обичам те и е казал точно един път (а тогава са ходили 1 година и половина) .. че момчета споделете .. Трудно ви е да кажете Обичам те ... или ви е страх ??? И кога бихте казали на едно момиче , че го обичате

Мега фен Аватара на iiirish
    е, не съм момче, но знам отговора. поне на мен (в задушевен разговор) приятелят ми е казвал, че не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците. с това признание те смятат, че ни повдигат прекалено много самочувствието и че ще ми се качим на главите. страхът, да ги манипулират посредством техните чувства ги кара да бъдат толкова предпазливи

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ако дадено момче наистина обича приятелката си,едва ли ще му е трудно да каже тези 2 думички
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна

Re: към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Та въпросчето ми е ..? Защо на някои момчета им е трудно да кажат ... Обичам те !! ?? сегашния ми приятел като си приказвахме за предишни връзки той ми каза че е ходил с едно момиче 2 години .. а Обичам те и е казал точно един път (а тогава са ходили 1 година и половина) .. че момчета споделете .. Трудно ви е да кажете Обичам те ... или ви е страх ??? И кога бихте казали на едно момиче , че го обичате
    Ходил съм с момиче 2 години и съм и казал едно... милион пъти , че я обичам. Ако питаш мене приятеля ти нещо го е срам А кога бих го казал ... ами когато обикна някоя
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Ми..Срах може би Но все пак ако наистина иска да е с момичето трябва да и го казва все пак..

Град
    Варна
    ами не просто не иска да си разкрива толкова много чувствата .. може да не го казва но го показва

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Като го показва , защо му е да го казва ?! Оставяш го да си крие чувствата пък ти ... Пей сърце
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Варна
    е друго е когато ти кажат едно Обичам те .. и съвсем друго ако само ти го показват ..

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    е друго е когато ти кажат едно Обичам те .. и съвсем друго ако само ти го показват ..
    И така да се каже за теб кое е ппо важното че не разбрах ? да ти го кажат или покажат ?
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    Варна
    и двете .. но сега въпроса не е за мен...просто пуснах темичка

Не знам,на мен приятеля ми каза първи,че ме обича

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Враца
    когато го почувствам го казвам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Хаха, не е важно дали казва или не важното е дали го мисли и чувства
    Имам фр, дето си сменя гаджетата като носни кърпи- една седмица с една(разбира се мн я обича,мн държи на нея и тя е най-важното нещо за него за тоя момент)(((( и разбира се я обсипва с тези толкова важни за вас две думички))))...след една седмица вече мисли за др и разбира се й сваля звезди - тръгват и се почва старата песен на нов глас

Та момичета какво предпочитате- момче което ви казва "обичам те"( с почва и без почва) или момче, което е до вас и ви показва(дори и да не може да го изрече)не думи, защото е притеснителен или го е страх че ще ви изплаши или загуби след като признае чувтвата си
    Пфу цял роман, написах- айде сега момчета подкрепете ме и не ме разочаровайте

Повече от фен Аватара на suantito
    Защото за нас тая дума означава нещо, и не трябва да се казва на всеки...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    някаде там
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е, не съм момче, но знам отговора. поне на мен (в задушевен разговор) приятелят ми е казвал, че не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците. с това признание те смятат, че ни повдигат прекалено много самочувствието и че ще ми се качим на главите. страхът, да ги манипулират посредством техните чувства ги кара да бъдат толкова предпазливи
    въобще не си мислим такива глупости че ще ви вдигнем съмочуствието това сега ли го измисли ????
    а по темата еми просто не сме свикнали на казваме тази дума обичам те просто не ни е в речника може да го неказваме но винаги ще го показваме
    питах 2-3 момичета с които съм много близък дали те на техните гаджета са казвали обичам те ми казаха че не са казвали при всеки е различно

Момчетата просто се влюбват много по-трудно от колкото момичетата,но за сметка на това обичат много по-силно.Когато наистина едно момче го чувства,то не мисля че има някакъв проблем да го каже ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Сяко момче е различно.Например на мен не ми е трудно да кажа Обичам те!стига да го чувствам.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Момчетата просто се влюбват много по-трудно от колкото момичетата,но за сметка на това обичат много по-силно.Когато наистина едно момче го чувства,то не мисля че има някакъв проблем да го каже ..
    Мила, ще ме прощаваш, но това не е така. Нито ние катериме стълбата по-бавно, нито вас ви боли по-малко, като паднете.

По темата:

Да кажеш "обичам те" означава да се кристализираш - ставаш изключително чуплив и трябва да имаш огромно доверие на човека на когото го казваш.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Мила, ще ме прощаваш, но това не е така. Нито ние катериме стълбата по-бавно, нито вас ви боли по-малко, като паднете.

По темата:

Да кажеш "обичам те" означава да се кристализираш - ставаш изключително чуплив и трябва да имаш огромно доверие на човека на когото го казваш.
    За мен и за още голям брой хора е така..ти явно си на друго мнение .. но наистина,зависи от много неща ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Е нали не искахте да ви лъжем....
    + това любовта е признак на слабост.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Защото "обичам те" е синоним на завися от теб, а ние мразим да сме слаби или зависими.

..защото не намират за необходимо да го кажат.
    ..защото ги е 'страх' от значението
    ..или пък ги е срам.. да проявяват такава 'висша форма' на чувствителност

Но пък от друга страна по-добре да го казват рядко, а когато го изрекат да е подплатено и с "доказателства".. (: а не 2 висящи думи във въздуха... или 'просто казани'... както могат да се кажат и на 'всяка друга'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    somewhere over the rainbow
    Боже,боже...Намерили за какво да си мислят те(клетите).
    Предпочитам да е искрено и рядко,отколкото често и казано по навик.Чувства се, когато едно момче влага смисъл в тези думи и кога го казва,за да угоди на приятелката си.Смешни сте...Първоначално сте щастливи,че не спират да ви повтарят колко ви обичат,а след един месец ревете,че са ви излъгали.

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Защото за нас тая дума означава нещо, и не трябва да се казва на всеки...

Защото нищо не се променя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си