- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!
Ne razbiram zashto dve dumichki sa tolkova vajni. Za povecheto momicheta i jeni sqkash po-vajno e da chuqt lyjlivo "Obicham te" ot myje otkolkoto naistina da gi obichat, makar i da ne go kazvat.
Kazvali sa me che me obichat. Tova vinagi me e sysipvalo. Sqkash kato chuq "obicham te" zapochvam da si predstavqm kak me zadushava, kak iska da se jenim i da ostareem zaedno.... i mnogo dobre znaq, che ne bih jelala tova s kogoto i da e. Za nqkoi hora prosto "obicham te" znachi mnogo poveche ot bludkav i ligav nachin da kajesh na nqkoi che go haresvash i che ti e hubavo da si s nego, koeto e glupavo. V emociite i chuvstvata koito imate zaedno ima mnogo po-golqm smisyl otkolkoto v dve dumichki...![]()
Малко извън темата ..
Защо момчетата толкова трудно се влюбват![]()
Аз правя граница между влюбване и обичане.Влюбването за мен е когато видя момиче направо да не съм на себе си все едно съм някаде другаде.Изтръпван унемявам и т.н.Това ми се е случвало 1 път и неща повече да се влюбвамПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Обичта за мен е голяма привързаност към момиче.Когато не съм с нея да ми липсва много и т.н.Аз обичам сегашното си гадже и ми е много добре мога да кажа че до сега не съм бил с такова момиче
![]()
Momiche sum,no na priqtelq mi v nikakuv sluchai ne mu e trudno da mi go kaje,naprotiv kazva mi go pri vseki udoben moment,na den moje bi po3-4 puti nai-malko!Na men mi e trudno da mu go kaja i mi e kef,kogato si prosi tezi dve,tolkova zna4imi dumi4ki![]()
не е нужно зада обичаш някого да го казваш на когото и да е дори и на този когото обичаш, а повето момичета (лиглите кучките курвите и както се пишат там) като чуят тия думи се мислят за НАЙ-ЯКИТЕ (ЛИГЛИ КУЧКИ КУРВИ И КАКТО СЕ ПИШАТ ТАМ) и започват да се ебават с теб..Първоначално написано от natalitoo
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Не съм употребявал този израз от много години... Мисля че при всеки е различно.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Е ако найстина я обичам ще и казвам тези 2 думички![]()
Защото звучи тапо![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Мога да кажа, когато и на когот си поискам "обичам те" без въобще да го мисля.
Всеедно да кажа. "ядох пица"
Това са само некви идиотски думи.
А по-добре ли е да ви казват редовно че ви обичат а всъщност да не е така?По-добре - 1-2 пъти, но от сърце отколкото да ви лъжат...
Защото в природата ни няма толкова емоция и чувства, докато в женската природа са преобладаващи. Затова и нямате добра логическа мисъл. Отговорите ви са съпроводени с емоции, а не използване на сивото вещество. Вие момичетата дори когато изневерявате влагате чувства, докато ние алкохол и ерекцияПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
6tom ne kazva obi4am te ne6tata ne sa dobre. Imam priqteli koito si imat dulgi vruzki pove4e ot godina i hodqt bez da se obi4at. Prosto sa sviknali zaedno taka mi kazvat.
Ne e zaduljitelno da kazvash obi4am te. Moje po razli4en na4in da go kazvash. No sled godina i polovina 1 put da kajesh obi4am te tova e izproseno qvno. Kolkoto da mine nomera.
NE E TRUDNO DA SE KAZVA OT MOM4ETATA. 6TOM NE GO KAZVA ZNA4I NE E ISKREN![]()
moje da haresva momi4eto i za momenta ne moje da nameri druga po dobra kato neq i predpo4ita da ne e sam.... mneniq mneniq mnogo ima o6te ...![]()
+1Първоначално написано от love^veselka
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Мен пък винаги ми го изтрелват много скоростно това обичам те и аз се плаша...![]()
![]()
Но иначе си мисля,че за да се бави с това "обичам те",значи просто не е сигурен,че наистина те обича...(принципно говоря)
mersi za otgovor4etata![]()
![]()
da!!!! trudno mi e da kaja ,,obi4am te ,, i az nz za6to mojebi me e strah i sramno 6te go napravq skoro
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Пфффф... т'ва "немога да казвам обичам те" е реплика на псевдо гъзарите, които смятат, че това ги прави нещо голямо и несравнимо... Истинският мъж може и изразява чуствата си без притеснения!
+1 Преди да станете гаджета или след това.Мен лично ме е страх от отговора: ,,Не.'' Нямам гадже от вече 2 години ,ако не повече.Просто ме е страх! Опитвам се да махна това чуство но нестава.,,Обичам те'' е много силна дума която казвам с 300 зора и на родителите си! Едва ли ще я кажа на някое момиче.Можеби ще я кажа ,но някак си повърхностно.Мисля ,че когато нямаш гадже мислиш по-трезво или аз съм забравил как мислиш като имаш!Първоначално написано от babity
П.П. УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Az ne sum mom4e, no i az kolokoto i da sum vlubena v gajeto si, ponqkoga mi e trydno da my kaja obi4am te! Kazvala sum my go samo 1, no s 4ystvo, koeto e po-dobre ot 10000000 puti i prosto ei taka kolkoto da ne e ti6ina!
The Prodigy = The legend!
Аз мисля,че ние приемаме по малко по-друг начин нещата от вас.Така де,може би защото от една страна трябва да се държим,как да кажа "мъжки" .За нас любовта не се появява на втората седмица от връзката,ние един вид не сме толкова "лигави".И е абсолютно нормално някои да си мълчат и да не засягат темата,защото представете си ситуацията на едно момче:От една страна момичето,което си напира за това "обичам те" и от другата страна редица като цяло маловажни,но оказващи влияние фактори.Пък и по принцип е общоприето мъжа да играе основата в една сериозна връзка,което автоматично задължава...Извинявайте за дългото коментарче,но исках да си кажа мнението![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
+1Първоначално написано от anito.sl