- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!
ха един път за две години стигааз трудно казвам обичам те дори когато обичам някого повече от всичко ... това за най-трудните две думи който изричам ... и никога не гледам в очите като го казвам ....
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Изобщо не ми е трудно![]()
![]()
Мога да и го повтарям цял ден ако иска
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
na moq priqtel mu otne poluvin godina d ami kaje obi4am te ,no go kaza predi az na nego:d
ti moje da si go povtarq6 cql den .. no 4uvstva6 li trypkata kogato go kazva6 .. celta ne e prosto da kaje6 edno "obi4am te " a dali naistina go 4uvstva6 .. dali ima trypka ...Първоначално написано от BlueFace
hm,az sum momi4e i biv6iq mi priqtel za 1 mesec rqdko go e kazval,no se razbra,4e toi izob6o ne ma e obi4al,hah qkoto,e 4e puk az sa6o ne go obi4ah,hah ve4e ne moa i da go gledam,stanal e zle i toi ne moge,izvodat ,e 4e mom4etata kazvat na momi4e,4e go obi4at,no dali izob6o e taka?kat skasat i tragnat s dryga sa6oto i go govorqt,taka,4e po-dobre da ne go kazvat,a da go pokazvat
Първоначално написано от natalitoo
Hah emi nqkoi ni e sram da kajem lichno na nqkoe momiche che q obichame. Osobeno, kogato liubovta e nespodelena kato v moq sluchai. Veroqtnosta da ti se izsmee v liceto e golqma (imam v predvit kogato ne ste gadjeta ami prosto si otishal pri nqkoe momiche, koeto haresvash).Vednyj dvash sym go kazval na momicheto, koeto haresvam no po skype... lichno nikoga i nqma i da se stigne do tam za jalost.
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Аз го казвам толкова често, че вече никой не вярва........![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
не съдете по думите, а по действията!
Може много по-рядко да го казваме, но така ефектът е по-голям.Ако всеки ден ви казваме по 1 милион пъти, че ви обичаме, няма ли да ви омръзнем твърде бързо?
Просто момчетата не обичат да говорят за чувствата си като цяло,защото някакси....абе и аз нз..те са много странни...![]()
edin priqtel kaza na negovata 4e q obi4a i tq na drugiq den go zarqza ???na tva mai mu vikaxa ......... jenska tupotiq
аз съм момче и не ми е трудно да кажа " обичам те " вапроса е че го казвам дори и да не го чувствампросто като ми каже момиче че ме обича и аз казвам и аз те обичам дори и да не я
просто ако кажа океи или ами аз не считам че ше се скараме и казвам и аз а дори не я обичам мн често ми се случва
таиче мен не ме е страх
![]()
Аз съм момиче ... и аз рядко го казвам .. защото го казвам само когато съм сигурна ... не когато ми го кажат на мен ...А неговото необичане така да се каже може да е или от гордост или просто то го показва .. а 3-ия начин е просто д ане те обича ! Но според мен не е това !
spox мацка !
I`m exactly where I`m supposed to be..
Аз пък ще попитам,защо е нужно да се казва,при положение,че е по-важно да се доказват думите...това са само думи...На думи,не вярвам...
Когато обичаш,някой не правиш ли всичко той/тя,да е щастлив/а?Ами тогава за какво говорим?От това по-голямо доказателсвто за любов не знам...Пък и доста са момчетата,които казват "обичам,те"...замислете се....Доказателството...това е истината....по този начин се доказваш,че не си само човек и на думи!На думи всеки може,но ние как да разберем,че човека с/у нас,го чувства..?
![]()
![]()
Лесно е да кажеш,двете най-прекрасни думи,които всеки човек биха го направили щастлив...трудно е да потвърдиш...думите си!
spored men ne e trudno,ako go 4uvstva6 i si go osuznal...kogato obi4a6 ....to prosto e vsi4ko za teb...tova,koeto dviji kruvta ti....no kogato ne go 4uvstva6...kak da go kaje6?na sila?
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
![]()
![]()
![]()
мерси за отговорчетата
ич не ми е трудно...
я го кажем три пъти...я съм и го мушнал
жик-так![]()
zashtoto momechetata sa po-seriozni. Mnogo ot momi4etata kazvat obicham te na vtorata sreshta,a m osyznavat,4e liubovta idva s vremeto. Ne vsqko gaje se obi4a! Nima ne e taka???
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
евалата...имаш една бира от менПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
ouu shte si q 4akam Psychopath* ,no dneska az 4erpq..li4en praznik :P
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
идеалноПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
ами не на сяко момиче се казва "обичам те" а и всеки влага различен смисъл в тези думи аз също гледам да не казвавм че я обичам![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Зависи от момчето. Думите `Обичам те!` последните години изгубиха част от смисъла си.![]()
Наистина не може след втората среща да кажеш такива силни думи. Лично аз намирам някакъв чар в това момчето да го казва след време, когато сте преживели достатъчно и сте се опознали също толкова, че да може да ти каже `Обичам те` като го мисли, а не просто защото е дошло времето да го каже или защото ти си му го казала. Тогава наистина съм сигурна, че го чувства и че е искал да ми го каже. Ето тогава може да се почувстваш истински обичана и специална. А не както повечето днес след 1 месец вече казват, че това е любовта на живота им и едва ли не ще прекарат остатъка от него с този човек.![]()
Ние сме по-склонни за щяло и не щяло да ги ползваме тези думички, с което си губят и силата и чувството когато ти ги кажат.![]()
Доста по-дълго от очакваното се получи![]()