.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127

Re: към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Та въпросчето ми е ..? Защо на някои момчета им е трудно да кажат ... Обичам те !! ?? сегашния ми приятел като си приказвахме за предишни връзки той ми каза че е ходил с едно момиче 2 години .. а Обичам те и е казал точно един път (а тогава са ходили 1 година и половина) .. че момчета споделете .. Трудно ви е да кажете Обичам те ... или ви е страх ??? И кога бихте казали на едно момиче , че го обичате
    има момчета и момчета .. в моята връзка аз съм тази, която казва рядко Обичам те .. престраших се едва след втората година да го направя, а през цялото това време момчето до мен ми го е казвал в моменти на близост
    Така, че всичко е до характер на човека. За някой не е проблем да кажат двете думички и не влагат огромен смисъл в тях, а други си мислят че с тези две думи дават обет за цял живот на човека срещу тях и ги е страх да го направят

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Ми..Срах може би Но все пак ако наистина иска да е с момичето трябва да и го казва все пак..
    и какво ни интересува нас че си срала?

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    е, не съм момче, но знам отговора. поне на мен (в задушевен разговор) приятелят ми е казвал, че не е толкова трудно да кажеш "обичам те", колкото е трудно да понесеш след това последиците. с това признание те смятат, че ни повдигат прекалено много самочувствието и че ще ми се качим на главите. страхът, да ги манипулират посредством техните чувства ги кара да бъдат толкова предпазливи
    Вярно е

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Na men li4no kogato tragvam da kaja obi4am te na nqkoe momi4e koeto naistina haresvam,tragvam kum neq,no po e dno vreme se spiram,potq se ujasno mnogo i zapo4vam da se dvoumq.
    Offfff skuka..........

ЩОТ НЕСТААМЕ

Град
    Варна
    явно не всички момчета са безмозъчни същества .. които да казват на всяка Обичам те .. евала

Та кога бихте казали на едно момиче , че го обичате
    Логично... Казваме на едно момиче "Обичам те" , когато го обичаме

Град
    Ин Дъ Клуб

Та въпросчето ми е ..? Защо на някои момчета им е трудно да кажат ... Обичам те !! ?? сегашния ми приятел като си приказвахме за предишни връзки той ми каза че е ходил с едно момиче 2 години .. а Обичам те и е казал точно един път (а тогава са ходили 1 година и половина) .. че момчета споделете .. Трудно ви е да кажете Обичам те ... или ви е страх ??? И кога бихте казали на едно момиче , че го обичате
    уБичЪм тЪ не беше трудно

ako q obi4a 6te i kaje "obi4am te" i 6te i go pokaje, no ako ne q obi4a moje i da ne i go kaje, nito da i pokaje, a moje i neprekusnato da i go kazva bez da go pokazva a de ne q obi4a

No vsu6tnost koe e po vajno da ti go kazva ili da ti pokazva?
    -----estestveno 4e da ti pokazva^
    |
    |
    |
    LofF YoU

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    уБичЪм тЪ не беше трудно
    ax.. изчервих се направо ...

Еми за мене делата,са по важни от едни думи,въпреки че и те не са излишни понякога,но по важното е да ти покаже,че те обича.Едно е да го кажеш,съвсем друго да го покажеш с деиствията си.

ami men li4no ne me e strahili trudno kato znam 4e e taka

Град
    Between The Hell and The Heaven
    и за какво ми е да ми го казва,ако действията му говорят друго?! Не ги обичам тея две думички,плашат ме,вцепенявам се като ги чуя-половината,които са ми ги казвали не са го мислели/чувствали наистина,а другата половина ми е разбила сърцето след това
    предопочитам никога да не ги чуя,но да знам,че човекът държи на мен,че му пука,че не съм му безразлична,че ме иска такава,каквато съм...
    все тая-мое си мнение
    плюс това винаги съм мислела думите за нещо несериозно(незаисимо за какво се отнасят)...мога да кажа толкова много неща,без да ги мисля...
    мога да искрещя на някого,че го мразя и че не искам да го виждам никога повече,а сърцето и съзнанието ми да ми шепнат точно обратното

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

kak sh ne kazvame obicham te...az na moqta priqtelka na den i go kazvam po 10 pati sigurno..i shte i go kazvam..shtoto naistina si e obicham ...taka 4e ako nqkoi obicha nqkogo istinski..mislq 4e tezi dve dumi4ki trqbva da se 4uvat po 4esto...ne mislite li..?
    Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!

явно не всички момчета са безмозъчни същества .. които да казват на всяка Обичам те .. евала
    То4но така аз мисля 4е ние може би осъзнаваме смисъла на тези 2 думи

Трудно им е на тези, които не изпитват дадените чувства . Толкова ли е труден отговора... А и защо постоянно трява да го повтаря.......
    Madness is the gift, that has been given to me.

На мен не ми е трудно, не ми е трудно защото го чувствам и се чувствам щастлив да изричам тези думи

Град
    Ин Дъ Клуб

Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    уБичЪм тЪ не беше трудно
    ax.. изчервих се направо ...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ами , не че е толкова трудно колкото първо трябва да се стигне до това чувство !!! После вече казвай обичам те и т.н !Но когато казваш "обичам те" без да има чувства по добре ли ще се чувствате ? Ми не смятам че ще е по добре !Такаче много по важно е това че ти го доказват , а пък казването на тези 2 думички е просто допълнение към всичко случило се Но аз лично го казвам когато го изпитвам иначе просто не си заслужава да лъжеш човека с който си ! //// Само момчета надявайте се вие да не чуете 2-те вълшебни думички че тогава става страшно а именно "Бременна съм"
    De-Phazz - Anchorless

"скъпа" ти си болна !!!
    ами можеби приятелят ти има достатъчно мозък в главата си за да вникне в точното значение на думата "обичам те" и не иска да я повтаря на вяка втора... !!! Много сте ми интересни.. когато непрекъснато ви повтарят обичам те - женкари,те на всяка втора го говорят ,а сега като не ви го казват пак нещо мрънкате.. ТЪПА РАБОТА !!!!
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

ako kazvam vsi4ko koeto izpitvam trq i kaja i 4e mi se pravi i ...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Изобщо не ми е трудно Мога да и го повтарям цял ден ако иска
    ti moje da si go povtarq6 cql den .. no 4uvstva6 li trypkata kogato go kazva6 .. celta ne e prosto da kaje6 edno "obi4am te " a dali naistina go 4uvstva6 .. dali ima trypka ...
    taka e..az kazvam po 4esto na priqtelq mi 4e go obi4am i ponqkoga toi prosto kazva - Radvam se .. ili ne6to takova..Pitala sam go za6to taka i sam mu kavala 4e ne mi e mnogo priqtno a toi mi e otgovarql 4e prosto kato ne mu idva otvatre to4no v tozi moment ne moje da go kaje a i nqma smisal bez trypka .. Kogato mu idva otvatre to si proli4ava po pogleda,po darjanie i t.n.Smisal ne vinagi e nastroen na takava valna 4e da mi go kaje s naistina silni 4uvstva,a tova za nego e vajno.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    на мен също ми е трудно да го кажа...може би от притеснение.. ,абе незнам..

трудно ми е да казвам ч и нещо между ц и ш казвам абе май е щ и нещо...абе не мога...и то...и най-много...и тя ме пита кво кво... и аз повтарям и тя се хили абе нелепа история...и след туй ми се подиграват зад гърба и то ми 1 кофти кофти ама ша отида аз на логопед и ша видите вие л

Град
    "градът на мечтите"
    ми щото си милят че така показват някакъв вид слабост най често го казват като са пияни и си нямат напредстава кво говорят
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си