- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата : Защо ви е трудно да кажете Обичам те !!
има момчета и момчета .. в моята връзка аз съм тази, която казва рядко Обичам те .. престраших се едва след втората година да го направя, а през цялото това време момчето до мен ми го е казвал в моменти на близостПървоначално написано от natalitoo
Така, че всичко е до характер на човека. За някой не е проблем да кажат двете думички и не влагат огромен смисъл в тях, а други си мислят че с тези две думи дават обет за цял живот на човека срещу тях и ги е страх да го направят
![]()
и какво ни интересува нас че си срала?Първоначално написано от betyrk
Na men li4no kogato tragvam da kaja obi4am te na nqkoe momi4e koeto naistina haresvam,tragvam kum neq,no po e dno vreme se spiram,potq se ujasno mnogo i zapo4vam da se dvoumq.
Offfff skuka..........
явно не всички момчета са безмозъчни същества .. които да казват на всяка Обичам те .. евала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Логично... Казваме на едно момиче "Обичам те" , когато го обичамеПървоначално написано от natalitoo
![]()
уБичЪм тЪПървоначално написано от natalitoo
не беше трудно
![]()
ako q obi4a 6te i kaje "obi4am te" i 6te i go pokaje, no ako ne q obi4a moje i da ne i go kaje, nito da i pokaje, a moje i neprekusnato da i go kazva bez da go pokazva a de ne q obi4a
No vsu6tnost koe e po vajno da ti go kazva ili da ti pokazva?
-----estestveno 4e da ti pokazva^
|
|
|
LofF YoU
ax.. изчервих се направо ...Първоначално написано от Mu7k0
![]()
![]()
![]()
Еми за мене делата,са по важни от едни думи,въпреки че и те не са излишни понякога,но по важното е да ти покаже,че те обича.Едно е да го кажеш,съвсем друго да го покажеш с деиствията си.
ami men li4no ne me e strahili trudno kato znam 4e e taka
и за какво ми е да ми го казва,ако действията му говорят друго?! Не ги обичам тея две думички,плашат ме,вцепенявам се като ги чуя-половината,които са ми ги казвали не са го мислели/чувствали наистина,а другата половина ми е разбила сърцето след това![]()
предопочитам никога да не ги чуя,но да знам,че човекът държи на мен,че му пука,че не съм му безразлична,че ме иска такава,каквато съм...
все тая-мое си мнение
плюс това винаги съм мислела думите за нещо несериозно(незаисимо за какво се отнасят)...мога да кажа толкова много неща,без да ги мисля...
мога да искрещя на някого,че го мразя и че не искам да го виждам никога повече,а сърцето и съзнанието ми да ми шепнат точно обратното
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
kak sh ne kazvame obicham te...az na moqta priqtelka na den i go kazvam po 10 pati sigurno..i shte i go kazvam..shtoto naistina si e obicham ...taka 4e ako nqkoi obicha nqkogo istinski..mislq 4e tezi dve dumi4ki trqbva da se 4uvat po 4esto...ne mislite li..?![]()
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!
То4но такаПървоначално написано от natalitoo
аз мисля 4е ние може би осъзнаваме смисъла на тези 2 думи
Първоначално написано от natalitoo
Трудно им е на тези, които не изпитват дадените чувства. Толкова ли е труден отговора... А и защо постоянно трява да го повтаря.......
Madness is the gift, that has been given to me.
На мен не ми е трудно, не ми е трудно защото го чувствам и се чувствам щастлив да изричам тези думи
Първоначално написано от natalitoo
![]()
Ами , не че е толкова трудно колкото първо трябва да се стигне до това чувство !!! После вече казвай обичам те и т.н !Но когато казваш "обичам те" без да има чувства по добре ли ще се чувствате ? Ми не смятам че ще е по добре !Такаче много по важно е това че ти го доказват , а пък казването на тези 2 думички е просто допълнение към всичко случило сеНо аз лично го казвам когато го изпитвам иначе просто не си заслужава да лъжеш човека с който си ! //// Само момчета надявайте се вие да не чуете 2-те вълшебни думички че тогава става страшно а именно "Бременна съм"
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
"скъпа" ти си болна !!!Първоначално написано от natalitoo
ами можеби приятелят ти има достатъчно мозък в главата си за да вникне в точното значение на думата "обичам те" и не иска да я повтаря на вяка втора... !!! Много сте ми интересни.. когато непрекъснато ви повтарят обичам те - женкари,те на всяка втора го говорят ,а сега като не ви го казват пак нещо мрънкате.. ТЪПА РАБОТА !!!!
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
ako kazvam vsi4ko koeto izpitvam trq i kaja i 4e mi se pravi i ...Първоначално написано от natalitoo
![]()
taka e..az kazvam po 4esto na priqtelq mi 4e go obi4am i ponqkoga toi prosto kazva - Radvam se .. ili ne6to takova..Pitala sam go za6to taka i sam mu kavala 4e ne mi e mnogo priqtno a toi mi e otgovarql 4e prosto kato ne mu idva otvatre to4no v tozi moment ne moje da go kaje a i nqma smisal bez trypka .. Kogato mu idva otvatre to si proli4ava po pogleda,po darjanie i t.n.Smisal ne vinagi e nastroen na takava valna 4e da mi go kaje s naistina silni 4uvstva,a tova za nego e vajno.Първоначално написано от natalitoo
на мен също ми е трудно да го кажа...може би от притеснение..,абе незнам..
трудно ми е да казвам ч и нещо между ц и ш казвам абе май е щ и нещо...абе не мога...и то...и най-много...и тя ме пита кво кво... и аз повтарям и тя се хили абе нелепа история...и след туй ми се подиграват зад гърба и то ми 1 кофти кофти ама ша отида аз на логопед и ша видите вие л![]()
![]()
ми щото си милят че така показват някакъв вид слабост най често го казват като са пияни и си нямат напредстава кво говорят![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]