.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    {}град на мечтите{}

Ако аз бях родител

мисля, че от заглавието си се разбира...ако бяхте родител как щеше да се отнасяте към вашите деца
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

ами как-добре

hottie
    Guest
    С любоввв но без да ги глезя прекалено много. Само от време на време като са заслужили

Град
    {}град на мечтите{}
    е то е ясно, че всеки ще гледа да се отнася добре но все пак бихте ли го наказвали, ако да-как; бихте ли му ударили шамар ако нещо се провини и т.н.
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Град
    {}град на мечтите{}
    аз щях да му давам определени свободи, но предполагам, че ще съм доста взискателна...с приятеля ми като сме си говорили винаги съм казвала, че аз ще съм лошият родител , а той-добрия
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Град
    Пловдив
    Мисля си,че съм прекалено безотговорна за родител и просто не се виждам в тази роля за момента. Но предполагам,че ще се опитвам да правя това,което съм искала от родителите си,когато аз самата съм била дете...
    Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза

Град
    В АдА
    На мен винаги са ми давали огромна свобода и за това и аз ще давам но всичко си има граници бих го наказала ако е заслужил но няма да го ударя

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от flowerchence
    Мисля си,че съм прекалено безотговорна за родител и просто не се виждам в тази роля за момента. Но предполагам,че ще се опитвам да правя това,което съм искала от родителите си,когато аз самата съм била дете...
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами ако аз бях майка,щях да отглеждам детето си най-вече с любов.Да се погрижа нищо да не му липсва,но и ще го въведа в реалния свят,за да разбере,че живота не е лек.Това разбира се,когато поотрасне.Когато е малко,ще се погрижа да си изживее детството пълноценно.

То сега като не сме родители е много лесно да се каже ... Всички си мислим, че ще се гиржим много за тях, ще им даваме всичко, няма да ги удряме, дори и лекичко, но един ден като ни дойде до главата, ще мислим съвсем друго ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ot malko 6te vodq deteto si pri u4iteli i 6te se zanimavm s nego, a ne da go pra6tam v detski qsli. osven v u4ili6te s u4enie 6te se zanimava i pri 4astni u4iteli. 6te ima vsi4ko koeto iska. Kato porasne 6te se zapoznaq s priatelite mu i ako mi haresat nqma da ima ve4eren 4as (osven zimata) no 6te iziskvam da mi kazva kade hodi i tela vinagi da e s nego. nqma da go glezq no nqma i da mu posqgam za da ne re6i da si varne sled vreme
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Враца
    Еми най - вече бих му дала мнооооого любов и спокойно детство... защото по - хубаво от това - няма Ако в едно семейство има любов, всичко друго е без значение...
    еlsy

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    То сега като не сме родители е много лесно да се каже ... Всички си мислим, че ще се гиржим много за тях, ще им даваме всичко, няма да ги удряме, дори и лекичко, но един ден като ни дойде до главата, ще мислим съвсем друго ...
    ужасно много си права
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Няма да ги глезя, няма да им давам да ходят където си поискат, ще имат вечерен час...но ще се отнасям към тях с много любов и ще се опитвам да сме като приятели

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от flowerchence

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    това,от което аз толкова имах нужда,а така и не получих-насоки.Ще му промия мозъка,ще го зарибя по 100 неща...нека да си избере самичко кое го влече най-мн

Град
    in my world!
    ami bih mu davala vsi4ko v ramkite na normalnoto bih se darjala kakto moite roditeli samo edno nqma da pravq kato tqh 6te mu davam da izliza kadeto si iska s koito iska no samo da znam kade e da me usvedomqva moite roditeli ne mi davat da izizam kasno ve4erta davat mi nai mnogo do 9i30 tova mn me drazni nqma da go glezq mn za6toto vijdam glezenite deca ujasno e otstrani.6te se opitam da go predpazq ot narcoticite i 6te mu kaja 4e e vajno da u4i ne da e zubar no da si 4ete pone uroka neiskam da zatapee i edno izre4enie da nemoje da napi6e(poznavam mn takiva deto i imeto si nemogat da napi6at)iskam da izrastne v hubava sreda neiskam da e s nqkakvi narkomani 6te go obi4am mnogo i 6te se opitam da govorq s nego kolkoto moje pove4e iskam da sam mu pove4e priqtelka otkolkoto nqkakva stroga maika,neiskam da mu e neudobno da govori za sex za6toto tova ne6to e vajno i normalno i e dobre da znae pove4e za tova kogato re6i da go napravi,iskam da e 6taslivo

Град
    Враца
    понеже знам че ще бъда безотговорен родител , ше гледам да не употребява хероин!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

От малко почвам да го възпитавам.
    Как да се държи с хората,как да се държи на публични места,кога да се обажда,а не не на място и т.н.
    Щях да го обичам на първо място разбира се,бих искала да се учи.
    Абе ще видим...
    London Tipton

taka kakto moiata maika se darji s men ...ne kato smalkoto i beb4e a kato s golqm 4ovek
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми как нормално няма да го лишавам,но няма да му позволявам много щото така стават нещата с наркотиците и алкохола,ама както казаха по-горе след години като наистина ни дойде до главата едва ли ще мислим по същия начин

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    С любов, ама няма да е някакво супер лигаво.
    Нормално, от малки ще им давам представа за реалния живот.

Искам да съм различен родител от моите,защото не удобрявам начина,по който се държат с мен!Ще му дам свобода,това е изключително важно,ще го изслушвам и ще се опитвам да го разбирам,няма да бързам да крещя и да обиждам,както прави майка ми с мен Ако имам момиченце ще съм особено внимателна,защото те са по-чувствителни,ще я насърчавам в отношенията й с момчетата,няма да и забранявам да има гаджета,няма да я правя монахиня я
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

6tqh da se opitvam maksimalno da gi razbiram,da nqmat nikakvi zabrani otnosno zabavleniqta,stiga tova da ne im vredi po nqkakav na4in,da im imam doverie,no da sam stroga po otno6enie na u4ili6teto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си