- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Връзване на вързанки
ami tova 6te e temi4ka za razli4nite na4ini na vruzvane na vurzanki za kecki daite snimki s razli4ni navurzvaniq i na4ina po koito stava?Mislq 4e tazi temi4ka 6te se haresa na horata koito nosqt kecki![]()
абе тъй като гледам ... май няма много такива хора![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
nali i az tui kato nqkoi budala e 4aki se pak predi nqma i 30 min q pusnah ni6to ne se znaiПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
![]()
:P :P :P карай сега,може и да се намери някой![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm
полезни уроци
we give it all.
msПървоначално написано от TellMeYourName
...
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Пу бее, как ме изпревари..Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
What you give is what you get!
еее 10х...наистина свършиха работа![]()
ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(
довечера (ако ми се занимава) ще ви дам да видите моите![]()
we give it all.
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
за този сайт научох наскоро и много му се кефя, има много оригинални идеи за вързване.Първоначално написано от TellMeYourName
heheh qvno temi4ka se haesva ako iskae i drugi puskaite snimki na kecki s qko vruzvane ili na nqki keckina va6ete kecki
kecove ne nosq![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
бих показала моите обаче са ми мръснииначе аз си ги правя не само на кецки, но и на гуменки
![]()
Vurzanki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ot koe selo idva6?
P,S Izvinqvai, ama ne se sdurjah.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
i koe mu e sme6noto i selskotoПървоначално написано от leti_cherry
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
вече стана банално сички 13 годишни по спирките да са с еднакво наплетени връзки на кецовете ... ама щом ви харесва
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
az zaradi tova pitam za sait4eta s razli4ni navurzvaniq i men me drazni tova 4e vseki vtori ima kecove pone si zn 4e moite originalni na adidas i sa mi udobniПървоначално написано от 136179
![]()
hihi е аз наскоро си купих кецове но от тези с големите езици.. а попринцип си имам баш кецове но нещо спрях да ги нося..измислих си един начин на връзване преди малко..Аз не съм виждала много деца по спирките с такива инт начини на връзванеа инъче по центъра се срещат..бих ви дала снимкааа аммъъ как се прайше /img(линк)/img
pff не се сещам..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
otgore na otogovor ima edno kop4e img natiska6 slaga6 link pak natiska6 ili ako ti se pi6e [img] [/img] posredata linkПървоначално написано от elmosGirl8