- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сантиметра ви е?
Пускам тази тема за да видят всички момчета и момичета, колко сантиметрови членове имаме ( ние момчетата ) и не знам дали ще се повторя, но мисля че няма такава тема ( или поне не съм видял ). Това е доста лично за някои хора, но не забравяйте, че това е форум, в който всеки би трябвало да е честен и никой няма да ви се присмива или подиграва. Бих желал всеки да си пише възрастта и съответната големина и ужасно много моля ПИШЕТЕ ИСТИНАТА. Като момче знам, че всеки принципно преувеличава, но искам тука да сме честни един с друг.
И пак казвам, ако се повтарям с темата ме извинете!
Пич,ако се чудиш дали ти е малък,посредствен или голяаааам не е тва начина да разбереш.Тука има около 109409749857 теми,чрез които си водя извод,че българина има средно 20 см писалка и на около 20% са им дебели колкото ръката ми...Така,че колкото и да ти е пи*ока живей си,еби,ако ти казват,че ти е малък да не ти пука и тн,а като намериш човека размера вече няма да е от такова значение.![]()
ПС:Средния размер на пениса е 15-16см. като 1см не оказва кой знае кво влияние!
Айде със здраве и не го мисли толко много щото в крайна сметка колкото толкова...![]()
+1Първоначално написано от HeadMasTeR
Eating isn't cheating - Arnold
на 16 и ми е 14+ малко![]()
обаче пък е мн дебел![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ela da mi go premeri6 !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
КОлко голям ти трябва ... разполагам с набор от инструменти като се започне от най малкия и се стигне до най големия![]()
Аре престанете с тези теми че накрая ще ме баннат с последно предупреждение съм и не мога да се изцепя как си трябва![]()
+1Първоначално написано от _|_LolipOp_|_
Сто пъти ли треа да пиша колко ми е?Вия да не избивате некви комплекси?
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
6 сантима и 1 дециметър е моя ..![]()
Е то моя нема и метър ама кво да се праиПървоначално написано от LigUnited
![]()
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
17-17![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Да ве аз си няям друга работа,та ше седнъ да си гу меря![]()
![]()
![]()
![]()
На 15 съм и ми е 13см - не е БАЛКАНСКИ ЧЕП но все пак има още да ЯДЕ (разте)
Хмм странно за какво я пускаш тази тема ?!
Каква е тази идиотска мания в меренето на пишки не мога да разбера. Все едно да си меря лявото пръстче на десния крак... Ако ти избива на комплекси не е това начинът. Каквато ти е природата - такава. Свиквай!
И как очакваш по-точно всички да пишат истината не знам...
18![]()
az sam na 13 i nqma da dam mnenie
![]()
Ima hiledi takifa temi...ne hiledi a milioni....
Entombed For live
Moga da se obzaloja 4e si si go morel ! Vsqko mom4e ot 14 do ... si go e meril tui4e tova koeto pi6e6 ti su6to moje da se kaja kato izbivanena na kompleksi ...Първоначално написано от AcexXe
Da da
na 16 sum i mi e 18 sm :}![]()
![]()
Той го е написъл със З защото е искал да напише Разтяга беПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Choby85c35
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе за размера ехееееее не съм го прайл тва от 3-4 години![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
em 4e to 16 si e nai dobremomi4e go kazva