.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Защо не тръгнеш с неговия най-добър приятел,тайно да се срещаш с него,а в същото време твойта пр. да си хареса твойто гадже Това в кръга на майтапа понякога трябва да избереш приятелите,пък аз не мога да разбера,нали ти е приятелка,защо преди 8години не ти е казала кой си харесва? Гаджетата идват и си отиват,но виж приятелите...Ти най-добре си знаеш,но помисли дали си струва.Успех

eм.. тя не ми е най-добра фр ... а колкото до неговия приятел ... сладък е, добър фр е, разбира ме, не е дебил като повечето момчета (въпреки, че и той допринася в кръга на нещата ) но просто не ме влече така както самото момче .. чувствата ми не са същите ... той ми е по-скоро като брат .. пък и осем години тя си е изпускала шанса вместо да си признае и да продължи напред, а продължава да ми шрави проблем ... това немога да го разбера ... чудех се дали когато той се ожени тя няма да се самоубие ...
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ами след като си знаела,че твоята приятелка го харесва защо се забиваш с него?? .. ДОри да не ти го показва много ясно,че е наранена от това,което правиш ... Губиш приятел заради момче .. Помисли дали си струва
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Никога не бих погледнала момчето, което най-добрата ми приятелка харесва, ако ще да е последният мъж на Земята. И съм сигурна, че и тя би направила същото.
    +99999999999999999999999 \/ az sushto ne bih..tva e kato zabranena zona,dano nikoga ne mi se sluchva
    a po temata-zashto 8 god fr-ta ti nishto ne e napravila za da e s nego...aa ako naistina tolkova mn go obicha spri da se zanimavash s nego mn e bolezneno i ne biva da gubish priqtel samo zaradi nqkvo momche/momiche kakto e kazano gajetata idvat i si otivat,priqtelite(istinskite) sa vechni

ам аз незнаех,че тя го харесва ... тя ми го каза след като вече имах чувства към него и тя знаеше това ... а колкото до тва да не тръгвам с него заради нея ... тя се сърди когато не сме заедно, защото се чувствала гадно, че заставала между нас, а иначе се сърди че седя при него ... ем тя самата незнае какфо иска а се сърди на мен
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

emii ot 1 strana tq ima golqma vina che nishto ne e napravila za da e s nego...no ot dr ne biva da si gubite priqtelstvoto zaradi edno momche nai-dobre e da pogovorite mn seriozno dvete

pffff 4udesno te razbiram vinagi sum bila na mnenie 4e priqtelstvoto e po vajno ot 1 mom4e ti si v situaciq da izbira6 ti li da strada6 ili tfoita priqtelka..pri vsi4ki polojeniq nqma da ima lesen izhod...po t0va koet0 razkaza az ne mislq 4e tq bi napraila p0d0bna jertva za teb...vsu6nost mn0go malko h0ra biha go napraili .. znAm 4e i da izberesh neg0 nqkak si nqma da budesh naistina shtastliva kat0 znaesh 4e nqkoi strada.....Abe nai-vajnata 4ast ot istoriqta e che ti si razbrala che tq go haresva sled kat0 ve4e si se vlubila .. tfa vi postavq v ednakvo polojenie spored men i tq nqma NIKAKVO pravo da se surdi ..
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си