.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Разкъсана съм между "приятелка" и момче

Имам много сериозен проблем, харесвам момче с което се забивам, а моя "много добра приятелка" е влюбена в него от осем години. Изяснихме се по скайп-а и тя каза, че всичко е наред, нопродължи да прави проблеми. Аз се чувствам отвратително, и плача от няколко дни, а колкото до нея ... изглежда така, че не й пука за един ден изглеждаше така, че наистина всичко е наред, но днес тя ми съобщи, че много съм я дразнела, а и не само нея, аз я питам какво да направя за да сме онтново фр, а тя ми казва да правя каквото искам, понякога имам чувството че всички са срещу мен...и наистина е мн трудно да останеш без фр на тоя свят просто понякога се чувствам излишна...или още по-зле - като натрапница ;(
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Ако питаш мен-всичко е заради момчето-и сигурно го разбираш ... Погледни едно момче колко проблеми може да създаде?!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    От осем години ли каза?
    Тя какво по-точно чака? Да падне тавана на лятното кино?

Кажи и, че се държи детински. Ако ти е приятелка и държи на теб, ще се радва, а няма да злобее.
    Но в това отношение жените са инвалиди. Вие нямате приятелки, а само съпернички.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Ако питаш мен-всичко е заради момчето-и сигурно го разбираш ... Погледни едно момче колко проблеми може да създаде?!
    Да... и най-вече забелязвам,че момчето гледа първо на него да му е добре,и донякъде за мен това е проява на егоизъм, но май не той е егоиста в тоя случай...обаче мен пак нещо ме влече към него, а забравих да добавя че момчето споделяше чувствата ми, но напоследък то се отчужди от мен, а негов мн.добър фр ме харесва, и ми казва че аз съм ходела след гъза на въпросното момче, но аз мисля, че не е така и вече нз кво да правя

+1
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от zlobny_lady_836
    Да... и най-вече забелязвам,че момчето гледа първо на него да му е добре,и донякъде за мен това е проява на егоизъм, но май не той е егоиста в тоя случай...обаче мен пак нещо ме влече към него...

Да.почти всички момчета се егоисти...Ако го харесваш наистина-то бъди с него.Ако приятелката ти ти беше истинска фр,то нямаше да ти създава проблем за това,колкото и да го обича .. ама всъщност 8 години са много време бе!Тая е много заблудена майче..а ходиш ли наистина по гъза му?Помни че по задника на момче не трябва да се ходи-преебаната излизаш само ти!Нека той да ходи по твоя..

Да.почти всички момчета се егоисти...Ако го харесваш наистина-то бъди с него.Ако приятелката ти ти беше истинска фр,то нямаше да ти създава проблем за това,колкото и да го обича .. ама всъщност 8 години са много време бе!Тая е много заблудена майче..а ходиш ли наистина по гъза му?Помни че по задника на момче не трябва да се ходи-преебаната излизаш само ти!Нека той да ходи по твоя..
    ем според мен, аз си усещам че не му ходдя по гъза,въпреки че много ме влече, но на другите им изглежда така....

ем според мен, аз си усещам че не му ходдя по гъза,въпреки че много ме влече, но на другите им изглежда така....
    Наистина по някога хората си мислят едно .. а всъщност става друго .. ем незнам,относно тфа че му ходиш по гъза да не ти пука щото всеки си има право на мнение.Направи всичко възможно да бъдеш с него !Успех.

Град
    In Devil's Castle
    ами аз бих ти казала,че ако държиш на нея,ще го забравиш.........приятелствот е над всичко...колкото до мен,аз нямам истински приятелки и ако съм влюбена в него,не бих се колебала :P
    someone else...

Никога не бих погледнала момчето, което най-добрата ми приятелка харесва, ако ще да е последният мъж на Земята. И съм сигурна, че и тя би направила същото.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

да,аз точно това й казах когато си писахме(защото аз когато се забивах с него незнаех четя го обича) и по скайпа й казах, че щом го обича няма да му дам да ме пипне(ест че без да му казвам защо се отчуждавам) но тя каза че искала да сме двамата и да не застава между нас и ни пожелавала вс хубаво, но все пак продължава да се сърди дори и за най-малкото нещо...а и тя не ми е най-добрата приятелка просто я ценя като "приятелка" дори и тя да не зипитва същото и ми е гадно и постоянно плача когато тя ми направи проблем дори и без да съм виновна. Тя знае това, но май не й пука....

Твоята приятелка не е права,че ти се сърди за това,че се зарибяваш с това момче.Така че давай смело напред.Тя ако ти беше истински приятел,нямаше да ти се разсърди за момче.

Апък ти каза,че тя го харесвала от 8 години....еми тя не се ли е замисляла ,че щом досега той не й е обърнал внимание няма да й се отвори парашута ????

Успех..!!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

ем да и аз това й казах ам тя каза че си знаела но неможе да спре да го обича...аз всъщност и казах, че съжалявам, но света не свършва при едно момче,но все пак ми е гадно, като знам че ще я боли малко или много...все пак уж ми е фр

да,аз точно това й казах когато си писахме(защото аз когато се забивах с него незнаех четя го обича) и по скайпа й казах, че щом го обича няма да му дам да ме пипне(ест че без да му казвам защо се отчуждавам) но тя каза че искала да сме двамата и да не застава между нас и ни пожелавала вс хубаво, но все пак продължава да се сърди дори и за най-малкото нещо...а и тя не ми е най-добрата приятелка просто я ценя като "приятелка" дори и тя да не зипитва същото и ми е гадно и постоянно плача когато тя ми направи проблем дори и без да съм виновна. Тя знае това, но май не й пука....
    Тя се опитва да те манипулира.

въпроса е,че вече нз кфо да правя защото всички ми казват че не било толкова трудно, а в същото вр никой не се поставя на моето място за да разбере колко трудно е всъщност.

Трудно е..да ... на кой държиш повече?на приятелката си или на момчето?

Град
    nqkude tam
    защо не попитате момчето коя харева дали теб или нея и той да избере. Може той да обича друга. след като тя не ти е най-добра приятелка и ти обичаш това момче ами опитайсе да го спечелиш не жертвай чувствата си заради едно момиче,което толкова време не е признала чувствата си. Според мен не изпускай шанса си с това момче ако наистина го обичаш.И аз имам подобен проблем най-добрата ми приятелка е влюбена в момчето,което и аз харесвам,но тя не знае,а и той си има приятелка така,че аз се опитвам да го забравя. Успех дано се справиш със ситуацията.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Трудно е..да ... на кой държиш повече?на приятелката си или на момчето?
    прекалено трудно е да избера, защото момчето аз и приятелката сме в една компания, пък и те са в едни клас, а и когато я попитах какво би направила ако е на мое място, тя дори не буквално ми каза че трябва да зибирам между нея и него и аз вече нз какво да правя,защото е гадно всеки ден да сме заедно и в същото време дане си говорим, а аз да се целувам с него пред нея...мн гадно ше е

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexi_06
    защо не попитате момчето коя харева дали теб или нея и той да избере. Може той да обича друга. след като тя не ти е най-добра приятелка и ти обичаш това момче ами опитайсе да го спечелиш не жертвай чувствата си заради едно момиче,което толкова време не е признала чувствата си. Според мен не изпускай шанса си с това момче ако наистина го обичаш.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ем защото най-добрият му приятел говори с него(най-добрият му приятел ме харесфа) и той му е казал, че не харесва въпросното момиче, а колкото до чувствата му към мен ... незнае
    Момичето зне, че той не я харесва и за това неиска да застава между нас, както се изрази тя, но в същото време продължава да го прави на някъф ебати проблема ... а аз само си казвам - свиркай си и всичко ще се оправи и не обръщай внимание на никой ... но наистина не е толкова лесно, колкото дори на самата мен ми изглежда

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ОМГ..Доколкото разбирам на теб ти е гадно,защото харесваш момчето,на което приятелката ти не се е осмелила 8 години да каже че го харесва...Действай смело тя отдавна е испуснала шанса си да е с него,не губи и ти твоя.. =D> \/
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Terra incognita!
    Прекалено объркана ситуация,защо всички не поговорите и не си изясните отношенията,за да няма недомлъвки,този харесва нея,трети не е наясно с чувствата си............(не говоря за ситуацията,а общо за неяснотата).И това,че сте в една компания,едва ли ще е от проблем,а и ще е глупаво да се изпокарате за пълни глупости!А и струва ли си за момче да се лишиш от приятелство?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

въпроса е, че с действията си тя ми доказва, че не й дреме много за приятелството ни... Колкото до тфа да поговорим, бяхме се разбрали с момичето, в последствие тя пак се скара с мен, аз й казах да поговорим всички заедно тя се съгласи, но после каза че нямало0 смисъл ... явно тя просто неиска да признае чувствата си към него, защото той не я харесва ...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    1во - тя ти е най-добра фр но ти не си знаела че е вюбена в това момче? в кой си мислела че е влюбена - в кучето си?
    2ро - 8 години?! лол! тя си е изпуснала шанса! не изпускай своя!
    3то - тя те манипулирааааа!
    И да... найстина не й дреме за приятелството ви! иска само тя да е щастлива... а ти да духаш супата с извинение!
    съветът ми е - остави я! радвай се с момчето! време е тя да се върне в реалността! все някак ще го преживее! спокс
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    nqkude tam
    след като тя не иска да говорите заедно тримата значи наистина я е страх да си признае пред него какво изпитва,защото сигурно я е страх от неговата реакция да не и се изсмее в лицето(примерно казано).Но щом тя показва,че не и пука за вашето приятелство не трябва и теб да те интересува.Ако ви вижда заедно може да и бъде в началото трудно,но с времето ще го преодолее.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си