.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ВЪПРОС !

ВЪПРОС !

Здравейте...незнам може би моят въпрос ще ви се стори адски тъп ама реших да питам все пак... та значи аз пуших тоя месец и миналия ама сега от около 1-2 седмици не съм и майка ми незнам откъде е разбрала че пуша и зе че ми чете лекции та както и да е (bTw тя знае че само 1-2 цигари съм пушила) и ми каза че ше ми праи кръвен тест ли нещо такова за да ми види дали сичко ми е наред в организма но въпроса ми точно е дали от вземането на кръв може да се разбере че съм пушила

може би да

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Да, естествено
    Memento moriendum esse!

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Да, естествено
    +

ами след колко време няма да може да се разбере ?

Наистина ли може да се ръзбере ако ти взимат кръв 0.0
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

може, разбира сеее

da,zaradi sadarjanieto nikotin,samo nz dali 6te nameri takav test,4uvala sam za testove za narkotici..

Неможе след толкова време...Само ако е било трева...

Такива тестове за никотин мисля ,че не се продават в аптеките.Единствено може да те води на лекар да ти прави кръвен тест(На мен ми бяха правили и ми показа ПОЧТИ всичко - кофеин,никотин и амфетамин...странното е че бях и пафкала трева преди седмица,а нея не я показа.А доколкото бях чувала от приятели теста може да е положителен до 1месец...странно защо така се получи)
    Schranz music is my world !

Супер фен
    Естествено, че се разбира...... Така че няма как да се отървеш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си