.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Момчето,което ме лудва,но.....

Здравейте
    Та,има едно момче ( колко често начало на подобни теми),което много харесвам,абе подлудява ме.Флиртуваше с мен,когато ме видеше не пропускаше да ме прегърне/целуне.Често се карахме(по точно започвахме да се сърдим и да не си говорим) за дреболии.Всичко се оправяше и пак наново.Но през тези периоди на сръдни той ходеше и при други момичета.Сега отново сме в такъв период-сръдня...От доста време,защото аз повярвах на една от бившите му,а не на него.Не ме интересува особено нещото,което разбрах,но ме беше страх да не би да постъпи и с мен така.Не се е държал никога зле с мен,когато сме си сърдити не си говорим,но не се обиждаме и т.н. Та днес направи опит за сдобряване,но аз не отстъпих.Подари ми цвете,но беше отблъснат с думите "Махай се." и го даде на приятелката до мен...а нямат нищо общо двамата,но...после пак се опитваше да ме прегръща това онова и аз все се дърпах.Накрая е говорил с моя приятелка и и е съобщил,че иска да говори с мен,защото му е станало тъпо,че съм повярвала на бившата му,но той щял да реши кога...В сегашния период на сръдня приятелки го видяха да се целува с една...днес го видях да я прегръща...Не знам,не ми се иска отново всичко да се повтаря и да свърша гадно за мен,а в същото време се чудя как да се одържа.....
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

кфи са тея сръдни ? детска радост.Дръжте се малко по-зряло и престанете с тея караници.. от тфа ви идват проблемите.Поговори с него.Иначе няма да оправите нещата. ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    кфи са тея сръдни ? детска радост.Дръжте се малко по-зряло и престанете с тея караници.. от тфа ви идват проблемите.Поговори с него.Иначе няма да оправите нещата. ..
    права си,но не знам,все така се получава То че ще говорим,ще говорим,но се чудя дали пак да опитам,защото той не стои на едно място.Все търси и друго и друго.Не знам..като ги видях днес направо..пфф....а после не му пукаше за нея и като идваше при мен тя беше там...не го разбирам това
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от IrReplacaBle
    права си,но не знам,все така се получава То че ще говорим,ще говорим,но се чудя дали пак да опитам,защото той не стои на едно място.Все търси и друго и друго.Не знам..като ги видях днес направо..пфф....а после не му пукаше за нея и като идваше при мен тя беше там...не го разбирам това
    Ами вие с него сте ден за ден .. не се знае кфо ще стане на следващия ден и за кфо ще се разсърдите.дай му повод да мисли че няма право да бъде с друга.Направи така че да не обръща внимание на другите.Веднъж завинаги се разберете дали ще сте заедно или не .. :P

Ами вие с него сте ден за ден .. не се знае кфо ще стане на следващия ден и за кфо ще се разсърдите.дай му повод да мисли че няма право да бъде с друга.Направи така че да не обръща внимание на другите.Веднъж завинаги се разберете дали ще сте заедно или не .. :P
    Хммм...ами един ден ми беше писнало от тези истории и го попитах "какво е това между нас сега?ще става ли нещо или не?" и той ми каза "ами не знам,не съм сигурен още,може би ще има нещо,но не знам.А ти какво искаш?" и т.н.След това пак бяхме нацупени та досега .... и ми е странно..чудя се какво да направя...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Явно когато му се доходи по курви и му идва периода на сръдня

Град
    В АдА
    Явно си пада женкар

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Явно си пада женкар
    Да,това ми стана ясно,вече.Затова се чудя дали да му повярвам отново и да опитам,ако наистина може да се получи нещо...объркана съм...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

друго мнения няма ли да има?...Аз още съм си объркана...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

друго мнения няма ли да има?...Аз още съм си объркана...
    Не познаваме момчето-ти си знаеш дали можеш да му повярваш или не .. сама прецени ...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Явно си пада женкар
    Да,това ми стана ясно,вече.Затова се чудя дали да му повярвам отново и да опитам,ако наистина може да се получи нещо...объркана съм...
    Ами говори с него и му кажи, че изпитваш нещо сериозно..

Град
    In Devil's Castle
    много странно се държите и двамата..каквото се повикало,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО...нали я знаеш!ти се сърди,той да си ходи при другите...
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    много странно се държите и двамата..каквото се повикало,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО...нали я знаеш!ти се сърди,той да си ходи при другите...
    Еми да,странно е ,но...не знам и аз...ще поговорим.Сигурно утре и да видим...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Сдобрихме се,сдобрихме се (happy) Беше много хубаво...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Мега фен Аватара на iiirish
    кфи са тея сръдни ? детска радост.Дръжте се малко по-зряло и престанете с тея караници
    не вярвам нашата авторка да е чак толкова голяма, че да се опитва да се държи "зряло". според мен щом така или иначе не се разбират и след сдобряването следват нови и нови сръдни, то просто няма смисъл да са заедно. рано или късно и сами ще осъзнаят това

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Евтино го раздаваш, госпожице.
    Хем виждаш, че е женкар, хем продължаваш да го харесваш. Освен да ти пожелая успех, друго не знам какво...
    А, да. Порастни!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Иди и ти се погушкай с някой бивш, може да ти стане по-добре
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Абе ти достойство имаш ли бе момиче ?? .. Той ще те прави на луда.. Ще се гушка с всяка пореднаа..а ти кво ? .. Цял живот ще се примеряваш с негоо .. и ще му тичаш след г*за ?? Сдобрили сте се ? .. Кво те кара да мислиш ,че след поредното ви "скарване " няма пак пред очите ти да се " натиска" с друга.. и ти пак .. да не реаргираш ... ! .. Отиваш забиваш му шамарите и си тръгваш .. защо оставяш да се държи с теб като парцал .. и се приравняваш на нивото .. на всички онези К*рви с които се целува докато е с теб .. Явно мнението му за теб е ,че си лесна.. и че когато си поиска.. може да те има .. независимо от това кво прави .. с кой го прави .. Та дори и пред теб ...
    ..

Град
    В облаците
    Изобщо не разбирам защо още тичаш след него. И какво - ще продължавате така - караница след караница, сръдня след сръдня, и ти вечно ще се съобразяваш с него? Когато той си поиска - тогава се сдобрявате, или по-точно когато няма с кой друг да си се натиска? Зарежи го, това не ми прилича на нещо нормално, от което може да излезне сериозна връзка. По-добре намери някой, който го ГРЕЕ за тебе, а не си му просто поредната играчка!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    В АдА
    Абе кога ще се научите да не вярвяте на всеки той май си пада женкар знаеш ли колко го грее за теб ....

Благодаря много на всички,които се отзоваха и дадоха мненията си по темата.Може би съм направила грешка ,че отново се сдобрихме,не знам..ще се разбере след време.Не мога да казвам не...То вече се е видяло...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

А,между другото,може да звучи странно,но не искам и не очаквам нещо сериозно.Искам го,но се съмнявам да се влюбя...смисъл,абе,не мога да го обясня...Звучи тъпо и глупаво,но е така.Просто искам да има нещо между нас,да сме заедно,независимо колко време ще продължи.
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си