.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Град
    Враца

Кандидатстване след 7 клас...

Значи напоследък много почнах да се притеснявам дали ще успея да си взема изпитите. Таа реших да видя други как се подготвят за тях... Ходите ли на някакви допълнителни уроци? Наблягате ли мн на уроците в училище? (понеже аз почти съм го зарязала заради математиката) И използвате ли свободното си време, за да понаучите още нещо? И излизате ли понякога да се забавлявате? Понеже аз нещо почнах да се тормозя, чве няя да напрая нищо и така..Вие сте :P

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Една приятелка ще кандидатства също.Тя горката хич не й се учи,ама ми разказва че лятото щом завърши ще сяда да учи и ше излиза много рядко,дори може би няма..

Пожелавам ти успех на изпитите Дано да влезеш там където искаш

Az 6te kandidatstvam i sum ograni4ila izlizaniqta mi do minimym (osven subota i nedelq) po 2 puti v sedmicata (subota i nedelq predimno) imam yroci po BEL i matematika.i ve4e se svikva-ne vseki den mi se izl,izl za mn malko vreme,no puk i za y4eneto se iska postoqnstvo

Ммм гадно ви е на вас ... :// ние бяхме последното поколение със що годе свестно кандидатстване - за преразказ на текста пишеха 3 ,а по математика имахме само 2 задачи ... една алгебрична и една геометрична :]] И така без часни уроци и без скъсване от учене ... че какво скъсване бе ... аз на самия изпит за 1ви път прочетох произведението както и да е ... изкарах и са съм си добре :]]

Успех на изпитите ;]]

ми кат бях 7 клас не ходех на никфи уроци, даже преди изпитите не съм писала теми, нито съм решавала задачи, нииищооо ... обаче се изисква постоянство в ученето по принцип, не накрая да се фанеш да зубкаш сичко и да стане боозааа
    и пак влязох където исках и бях сред първите :P

като гледам випуските след моя... олеле колко боклуци имааа
    смешна раота, самочуствие без покритие, кухи лейки дечицата, ама ко да ги прайш.... масово затъпяване....

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Ммм гадно ви е на вас ... :// ние бяхме последното поколение със що годе свестно кандидатстване - за преразказ на текста пишеха 3 ,а по математика имахме само 2 задачи ... една алгебрична и една геометрична :]] И така без часни уроци и без скъсване от учене ... че какво скъсване бе ... аз на самия изпит за 1ви път прочетох произведението както и да е ... изкарах и са съм си добре :]]

Успех на изпитите ;]]
    a ti koi klas si v momenta :P

Споко, най-вероятно без много, много да учи ще изкара висока оценка, защото изпитите са лесни. Както и матурите, между другото.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    дупката на геврека
    ако ше зимате подготвителни уроци за изпитите глеадйде да не са при същите даскали даже ако меже да не са от вашето даскало

Град
    варна
    И аз ще кандидатствам тази година...Тъкмо си решавам домашното по математика за урока Ходя и на урок по български,защото там бях много зле,а откакто ходя има огроооомен напредък Още не се притеснявам как ще минат изпитите,може би малко по математика,което ме учудва,защото по математика винаги съм била добре,но досега не съм правила пробен изпит,а по български правя през неделя,заради това.Това,че ходя на уроци не ми пречи да излизам и т.н.Имам доста свободно време,е,има и дни ,в които е невъзможно да си покажа носа навън,но те са рядкост

П.П. Към авторката:Къде ти се иска да влезеш?

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Там, където е сърцето...
    Тъйй, тва кандидатстване за мене беше преди няколко години, и да си призная не съм се готвила изобщо Имам познати дето се затваряха и четяха и т.н. а аз изобщо не съм си давала зор. Единственото нещо, което направих беше да прочета няколко съчинения ( защото като кандидатствах беше с съчинение ) ии не прочетох точно тва дето ми се падна Много беше весело, като казаха "Ангелинка", а аз изобщо не се бях готвила. Иии все пак си взех изпитите и влезнах, където исках

П.С. В момента съм 10ти клас :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

казаха че тая година щяло да се влиза още по лесно аз мин.година имах изпити не ходих на никакви уроци изкарах 4 по мат и 5 по бел влязох си кадето поисках..абе кеф ти работа
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    дупката на геврека
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Тъйй, тва кандидатстване за мене беше преди няколко години, и да си призная не съм се готвила изобщо Имам познати дето се затваряха и четяха и т.н. а аз изобщо не съм си давала зор. Единственото нещо, което направих беше да прочета няколко съчинения ( защото като кандидатствах беше с съчинение ) ии не прочетох точно тва дето ми се падна Много беше весело, като казаха "Ангелинка", а аз изобщо не се бях готвила. Иии все пак си взех изпитите и влезнах, където исках

П.С. В момента съм 10ти клас :P
    и аз така и сия пак съм в даскалото което бях запланувал (само дето вече се изнервям тука)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако си предубедена към самата себе си,
    ако не вярваш в знанията и уменията си е логично да не постигнеш висок резултат.
    Учи, старай и си повтарай, че предстоящия изпит е само едно предизвикателство, за което трябва доста добре да се подготвиш.Колкото по-добре се справиш, толкова по-голям е шансът ти в следващите 5 години да учиш в добро училеще.Успех и не се шашкай!
    В дните преди самият изпит се опитай да релаксираш и да го караш по полека, колкото и трудно да ти се струва.Така сама ще се предразположиш и донякъде ще се успокоиш.Айде успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    П.П. Към авторката:Къде ти се иска да влезеш?
    Ами аз искам в ПМГ =]
    Аз също ходя на уроци по български и математика (току що се върнах от бълграски). Справям се добре, само математиката малко ме притеснява... И аз не излизам мн честно - само събота и неделя (ако изляза и тогава)..Иначе...съм пред компа..Ор време на време ми два вдъхновението и сядам да уча яко...Притеснявам се само, че съм леко мързелива Гледам да не се шашкам, само не ми се мисли преди изпита как ще съм... Ее успех на всички други, които ще кандидатстват

Град
    СофиЯ
    Eми аз ще кандидатствам в 1-ва Немска,вероятно.Ходя на уроци по БЕЛ,математиката ми е много силна,не ми трябват никакви уроци Имам за всичко време,не излизам чак толкова много,нооо предпочитам да се готвя за изпита.Има време да излизам след като вляза там където искам...Не мисля,че трябва да се шашкам,защото съм убедена в знанията си и не ме притесняват толкова тия изпити
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Eми аз ще кандидатствам в 1-ва Немска,вероятно.Ходя на уроци по БЕЛ,математиката ми е много силна,не ми трябват никакви уроци Имам за всичко време,не излизам чак толкова много,нооо предпочитам да се готвя за изпита.Има време да излизам след като вляза там където искам...Не мисля,че трябва да се шашкам,защото съм убедена в знанията си и не ме притесняват толкова тия изпити
    Оле, обичам те! Кажи как го правиш (това да си добра в математиката и да имаш време и да не те мързи кат мен ии...всичко др)

Град
    СофиЯ
    Mи относно математиката,ми идва отвътре.Просто някои хора са създадени за това.А иначе имам дисциплина...Не се подлагам на изкушаващото време,просто сядам и уча!Няма как иначе.Ако си решил да постигнеш нещо,трябва да положиш много усилия.Колкото до излизането...Ми аз не излизам за повече от час,нямам време за повече.Стегни се и почни да учиш.Ако трябва си изключи и ГСМ-а и компа и телевизора,за да се концентрираш върху материала.Успех ти пожелавам!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз ще кандидатствам,насочила съм се към езикова.
    Да,ходя на уроци-по математика и по български.В училище си я карам супер.Правя си тестове,упражнявам се много на теория.Просто,за да имаш добри резултати,трябва да се упражняваш доста.Правиш много тестове,докато не забележиш,че има резултат-все по-малко и по-малко грешки.

П.С.Ако си подготвена,няма да имаш проблеми,но не се отпускай,не се настройвай,че изпитите са лесни или нещо подобно.Успех!

Голям фен
    Скъпа, не искам да те разочаровам, но нещата не приключват само с влизането. Даже колкото по-нагоре отиваш толкова по-малко време имаш за излизане особено в осми клас (говоря специално за немската и що годе свестните училища) Успех!
    Don't worry, be happy!

Ами не трябва да се притесняваш,въпреки че знам че ще го направиш,няма измъкване Като бях 7 клас и аз си бях нервен хаха.Ходих на уроци и по български,и по матеатика и наблягах на тях в училище.И 2 дена преди изпитите не съм чел нито думичка или число Така мисля,че нещата поотлягат по-добре в главата.
    А относно забавленията-недей се лишава от тях,защото само от учене се изпуква.Знам го от личен опит.10 клас съм и съм пълен отличник в езикова гимназия във Варна.Просто съчетавам учене и забавление

Успех на изпитите !

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Оле, обичам те! Кажи как го правиш (това да си добра в математиката и да имаш време и да не те мързи кат мен ии...всичко др)
    Според мен няма човек, когото да не го мързи.
    Има, обаче такива хора, чиито цели не им позволяват проявата на слабост.А мързелът е точно това, проява на слабост, породена от недостатъчна мотивация и целенасоченост!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Според мен няма човек, когото да не го мързи.
    Има, обаче такива хора, чиито цели не им позволяват проявата на слабост.А мързелът е точно това, проява на слабост, породена от недостатъчна мотивация и целенасоченост!
    Еми точно така е! А някой горе беше казал,че става по-трудно нагоре.Знам,че е така...Аз и без това съм си поставила високо летвата и знам,че ще ми е много трудно...Искам да кандидатствам в Германия след това,както направи братовчед ми.Знам колко трудно му беше от колко неща се лиши,само и само,за да влезе/учи медицина в момента/...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Град
    I don`t know where
    Предходният ми пост, беше адресиран към- taffy, както и да е.
    Хубаво е, когато човек има амбиции и ясни цели в живота си.
    Именно мотивът да постигаш нови и нови успехи е двигателят на всяка една успешна кариера, лична реализация, както в родината, така и извън нея.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Предходният ми пост, беше адресиран към- taffy, както и да е.
    Хубаво е, когато човек има амбиции и ясни цели в живота си.
    Именно мотивът да постигаш нови и нови успехи е двигателят на всяка една успешна кариера, лична реализация, както в родината, така и извън нея.
    Ами да..аз винаги съм имала много големи амбиции...Проблема е, че никога не съм била сигурна в себе си..Самочувствието ми не е много високо...Сигурно тфа е причината да се съмнявам дали ще успея да вляза...Знам ли, да се надяваме, че ще се получи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си