- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лещи за очи
Та проблема ми е следният :
Имам чисто черни очи и искам да си сложа лещи и те да станат сиво сини ( отказах се от зелените защото зеленото е много тъмно )
та въпросът ми е има ли такива лещи които да ми покрият черният цвят и да остане само този на лещата или поне малко по тъмно от нея?
Мисля, че има всякакви. Ще ти покрие черния цвят, ама за по сигурно питай в оптиката.
вземи си лещи, но ти казвам да внимаваш трябва да ги подържаш добре да ги почистваш преди слагане, малко трудно се слага първия път но се свиква даже някаде четох че някой аромати на парафюми и дезодоранти предизвикват сълзенетрябва доста да се внимава с тях но в оптика мисля че ще ти обяснат по-добре от мен. Успех
![]()
i az sam s po4ti 4erni..sestra mi ima i kaza ako iskam da i probvam ednata leshta koqto beshe zelena..tq e promi hubavo probvah q i sedqha mn hubavo..kato tamno sinio daje..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
И аз съм с черни очи и ам мисля че има но върви в ОПТИКАТА
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Има,да - един приятел си взе зелени и нищичко от другия цвят на окото не се виждаше...Водят се в оптиките лещи за пълна промяна или нещо такова!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]