- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- casual марки
але пичове мн ме кефат тия кежуал марките фред пери бен шърман и тнт ама са ми мн скъпи и да ви питам верно ли има на илиянци фред пери и др кежуал марки и колко струват
За по-удобно отиди да ти бродират венче![]()
Батка, аз продавам апликации на Пери и Лакост. Слагош го на дрехата, гладиш с ютията и остава логото на марката. Ама гледай да не пише Harrison на якето!![]()
Grumpy old madman
поредния заблуден пубер гледал 2 пълнометражни и един късо метражен филм и вече искат да са кежуал .......... напрао ми пълните душата![]()
![]()
Преди време и ти беше заблуден и питаше от каде да си купиш Lonsdale![]()
никой не се е родил научен
пък и съм благодарен на този който ми помогна![]()
на Илиянци е пълно с Фред Пери
всички кежуали от там пазаруват,ти не ги слушай кво те лъжат
друго си е BOLCE & GABBANA![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Xax...Zabelqzyl sym, 4e vseki s fred perry se misli za godlike...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
кой беше казъл...
"FP hat gives +10 armour"
"FP shoes gives immortal ability"
някой от форума беше![]()
Автора е от ИКБ![]()
На какви критерии трябва да отговаряш за да носиш 'кежуъл' марки?
Мощно филмиран съм!Първоначално написано от Guttersnipe
![]()
Левски шампион але але!
Поздрави го с подписа бе![]()
![]()
![]()
Umbro ми е любимата![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Stone Island е една от добрите марки,но например еди суитчър струва към 500 лв![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
лол, верно ?!?Първоначално написано от kolanass
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ем така е. Качеството държи цена. На C.P. Company са им скъпи нещата. Stone Island denim са "по-евтини".Първоначално написано от kolanass
От друга страна една риза на Армани струва 500 евро.
Ама то и едно Ланборджини струва скъпо, ама не го продават в аутлети и по гаражчетата на хора, дето са itk.
Деба, що в някой автофорум не се появи някой и да пита
"Абе, от къде мога да си купя Ламборджини и Бугати по-тънко? някъде към Торино имало аутлет май".
Деебиш фешъните!
Grumpy old madman
това беше доброПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Hahahaa,vazmojno e da ima na Ilianci
Niznam
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237372
Ако гардеробът ви не изглежда така, не сте никакви кежуали ПЪК!
П.П. Въпросното е събирано над 20 години, така че няма нужда да се отчайвате.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да.Първоначално написано от EarthShaker