.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

непоносима болка-ангина

Не знам какво се случва с мен- на 20.12 вдигнах температура, болеше ме гърлото, отидох на УНГ и ми каза, че имам ангина изписа ми антибиотик, някви капки, отделно др хапчета за смучене и т.н. и така пих ги една седмица до 27-8 и бях добре.. окей, обаче след нова година на 2-3 започна някаква кашлица, хрема, отидох пак на лекар и ми каза, че гърлото ми било "бетон" и само леко съм настинала - било нормално.. дааааааааа бе, сигурно.. Тази седмица в сряда температурата ми стигна до 40 градуса, не знаех къде се намирам, не мога да говоря от болка, една чаша вода не мога да изпия, не мога да си преглътна слюнката дори ми ходя да я плюя, защото болката е направо непоносима, а съм човек, който търпи.. Като си правя гаргара се отделят не само гнойните налепи ами и чиста гной. Моля ви, дайте ми някакъв съвет, защото вече 3ти ден не издържам

Голям фен Аватара на Leticcia
    Прави гаргара с лайка и сода, а след това намажи гърлото си с нишадър.Малко е гадно, но нали си човек който търпи.Ако намажеш добре налепите, утре, вдругиден и следа няма да има.

P.S,През нощта може да повръщаш налепи, но по-добре да са вън от гърлото ти
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминавай на лекар, да не ти заминат клапите на сърцето от простотия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си