Здравейте
Та,има едно момче ( колко често начало на подобни теми),което много харесвам,абе подлудява ме.Флиртуваше с мен,когато ме видеше не пропускаше да ме прегърне/целуне.Често се карахме(по точно започвахме да се сърдим и да не си говорим) за дреболии.Всичко се оправяше и пак наново.Но през тези периоди на сръдни той ходеше и при други момичета.Сега отново сме в такъв период-сръдня...От доста време,защото аз повярвах на една от бившите му,а не на него.Не ме интересува особено нещото,което разбрах,но ме беше страх да не би да постъпи и с мен така.Не се е държал никога зле с мен,когато сме си сърдити не си говорим,но не се обиждаме и т.н. Та днес направи опит за сдобряване,но аз не отстъпих.Подари ми цвете,но беше отблъснат с думите "Махай се." и го даде на приятелката до мен...а нямат нищо общо двамата,но...после пак се опитваше да ме прегръща това онова и аз все се дърпах.Накрая е говорил с моя приятелка и и е съобщил,че иска да говори с мен,защото му е станало тъпо,че съм повярвала на бившата му,но той щял да реши кога...В сегашния период на сръдня приятелки го видяха да се целува с една...днес го видях да я прегръща...Не знам,не ми се иска отново всичко да се повтаря и да свърша гадно за мен,а в същото време се чудя как да се одържа.....