.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Петна и белези от акне....

Здравейте! Извинявам се ако вече има такива теми, но искам да ви попитам за нещо ефикасно срещу белези и петна от акне...горе доло успях да се излекувам от тъпото акне, но ми останаха белезите и петната....четох за Contractubex хубави и лоши неща, но не знам...препоръчайте ми нещо! Благодаря ви предварително!

Напълно те разбирам. И аз имам същия проблем. Хайде, хора, станахме две(или двама, не знам от какъв пол си) с този, проблем, помогнете ни!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az ot Contractubex si skrih edin star beleg za 6-7 meseca,taka 4e nz koi kakvo moje da ima protiv nego o az sum ZA nego!

Град
    sofiq o.k
    киселина
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Ами момче съм Ами смисъл той може да помага, но времето е доста има ли нещо което да помага, но за по кратко време? И моля без offtopic

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    И аз съм доволна от контрактубекс
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    az ot Contractubex si skrih edin star beleg za 6-7 meseca,taka 4e nz koi kakvo moje da ima protiv nego o az sum ZA nego!
    mda i az tova 6tqh da predloja super dobro e!

Ами може би е добро, но чак след толкова дълго време ли се премахват тези белези... 6-7 месеца

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    zna4i koito iska da me posly6a s kislorodna voda 3% namazvate zamo belega i 6te izsvetlee no zavisi kolko e golqm i dolbok
    +1

Град
    Между Рая и Ада
    аз го ползвам от 2 седмици,ама аз не съм имала сериозни проблеми и има ефект,то зависи от белега,аз имах петънце останало от алергичен обрив...

и мен ме интересува неяо наистина ефикасно срещу белези от АКНЕ дори да е бабина рецепта ако някой знае да споделя

Супер фен Аватара на miShle
    Контрактубекс е много добро гелче.Аз преди съм го използвала,ама спрях и сега мисля пак да почна .. специялна за белезите от акне ... Пробвай с него ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Чувала съм,че става с лазери в специална клиника,но не знам дали трябва да имаш 18

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

aka6a_sf написа:
    zna4i koito iska da me posly6a s kislorodna voda 3% namazvate zamo belega i 6te izsvetlee no zavisi kolko e golqm i dolbok
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    От къде мога да си взема кислородна вода , аз също имам белег , но моя е от шарка.А тази вода пречили нещо като белега ми е точно до веждите да не стане по-лошо . :S :s

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    aka6a_sf написа:
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    От къде мога да си взема кислородна вода , аз също имам белег , но моя е от шарка.А тази вода пречили нещо като белега ми е точно до веждите да не стане по-лошо . :S :s
    ami ako si namokri6 vejdite 6te ti se izsvetlqt ina4e ni6to drugo.Tq poprincip e za izvetlqvane
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    sofiq
    a tova kontratybeks na kakva cena e

Град
    Между Рая и Ада
    kum 13lv

Ами на каква цена е кислородната вода и да не ми се обели кожата?! Да намокря памуче и само върху белезите(те не са малко ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си