- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ :(
Мерси на всички за разбирането и не точно разбирането![]()
Не е
Е,какво-възможно е някоя да й допада и да й е приятно да е с нея. Спокс мацка сигурно е просто някъв трепет,аз съм го изпитвала и то не веднъж,разбирам те. Ама станете приятелки,пък за друго...не избързвай.![]()
И аз си мислих, дали често се случва това на хора на моята възраст... Това ме успокоява до някаква степен, мерси![]()
16![]()
Ее,ясно, няма да се шашкаш. Ще отмине,пък иначе,както ти казах-говорете си,ходете насам-натам заедно,няма лошо. Айде късметче.
Благодаря тиПървоначално написано от izmislenata
![]()
Изяж си чорапите. Това винаги помага да забравиш всичко.
на 16 още не знаеш на кой свят си. поживей и ще се осъзнаеш, повярвай ми![]()
Ще ти мине. Ако ли не - може да си бисексуална, не е чак толкоз страшно![]()
Животът е адът описан в Библията!
~ConfuseD~ и сега какво мислиш да правиш?![]()
Some things are better left unsaid!
po to4no kakvo da izmisli xaxax
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не съм решила какво да правя, не съм от най-решителните и не мисля, че мога да отида и да и кажа така и така аз те харесвам... а и дори и да и го кажа... какво следва след това.. не знамНадявам се да е нещо моментно, да ми мине... или ако станем приятелки, да се окаже, че не ми допада чак толкова... нямам си на идея, прекалено ми е странно това... Явно и на вас, щом казвате, че темата е ебавка.
pomilui mq Gospodi!![]()
Първоначално написано от Riot
Звучи успокоително, мерсиПървоначално написано от r0r0
![]()
Да си лезбийка е нещо хубаво. Подекрпеям!Първоначално написано от r0r0
Недейте така беПървоначално написано от w0sh
Не смятам, че съм лесбийка... имам си стабилна връзка с момче, просто се чудя какво е това нещо, дали е нормално, случвало ли се е и на други.. Тц.. човек да не си каже проблема
![]()
На мен ми се е случвалода харесвам жени.Първоначално написано от ~ConfuseD~
Не... Не го приемай лично това беше на майтапАааа такаа... Миии не мисля че лезбийка
Просто може би искаш да си много добра приятела с нея или пък я харесваш ма не като.... амиии нещо като приятелска обич.. сприятелете се и това ще изчезне със времето си... просто за момента си объркана
успех
![]()
Благодаря.Първоначално написано от r0r0
![]()
Я вземи и го кажи - и двата случея ще спечелиш :
- ако и тя те харесва - дерзаи!
- ако не - такава саксия ще ти фрасне в главата, че ще забравиш увлечението си по нея...![]()
А.. имам и отделен въпрос / малко съм новак / "wOsh" тя, или той е?![]()