.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Повече от фен

Отрязване ;D

От няколко месеца си харесвам една от класа. Първоначално беше само кефене, после харесване, после влюбване, а сега вече съм до степен на лудост Там е работата, че в училище не намерих подходящ момент и реших да и предложа в skype. За жалост отказа. Каза, че не ме харесвала и нямало как да стане. Някак си вътрешно знам, че имам някакъв шанс, макар и минимален, та се чудих дали някой може да ми предложи нещо. Да я впечатля ли де да знам. Имах чувството, че преди 2 години ме харесваше, само дето аз не я и.....знаете
    От няколко дена даже пробвам да се самозалъгвам, че не я харесвам и, че всичко ще отмине, но чувствата вместо да намаляват, се увеличават. Не, просто незнам какво да правя.
    Някакви съвети?

щом ти е казала,че не иска.. няма какво да направиш
    плюс тва ти е от класа

Не си давай напразни надежди.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Кофтито е,че вече веднъж ти е казала 'Не'. Не ставай досаден,мисля ,че е по-достойно да не си нахален вече,а да си държиш на положението и само да си приветлив,друго не ти остава.

А по принцип какви са ви отношенията?В клас говорите ли си често?Защото ако отговорът е не и изведнъж и изтърсиш "искаш ли да станем гадженца" тя може да не е знаела до колко запитването ти е сериозно...
    В училище отивай при нея през междучасията за да си говорите предлагай и да ходите заедно до лафката...Нека разбере че намеренията ти са сериозни.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не прави абсолютно нищо ,просто продължи напред...

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    6 ma izvinqva6 ama na kolko si 4e da i predlaga6 po skype? da ti ehrumvalo 4e moje6 da go napravi6 i na jivo?!?!? az li4no i da izpitvam ne6to kum dadeno mom4e ako mi predloji po skype napr 6te se otkaja ot nego...edno dapoddarja6 vrazkata si po skype dr e da se poznavate,da se vijdate vseki den i nakraq da i predloji6 po skype a i e toOOOOOlkova detsko!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не прави абсолютно нищо ,просто продължи напред...
    Там е работата, че не мога. По цял ден само за нея мисля. Даже и в клас не мога да се концентрирам като хората.
    Иначе като деца уж сме се били познавали. Друг е въпроса, че въобще не я помня. А то даже и сега майките ни са приятелки. В момента в клас не си говорим много, даже въобще.
    Незнам кви са тия бебета в 7 клас ама момчетата постояно размятат чантите и нещата на момичетата, и най-вече на тази, която харесвам. Та си мислих някой път да им се противопоставя. В смисъл....сещате се Но нещо....чудя се

Винаги съм била настроена някак си скептично на връзките м/у съученици.Просто защото в крайна сметка всичко все някога свършва и докато завършите ще се намразите сигурно.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Олеее..да! Аз сега видях,че казваш,че си й предложил в скайп. Човече,това е възможно най-глупавото решение! Аз и да го харесвам човека,ако ми предложи в skype,бих го разкарала..просто,защото не смятам,че един зрял човек може да го направи това,а с дечковци си нямам работа..още повече,че е в твоя клас. Не искам да те отчайвам,ама..по-добре си намери друга.

В голяма грешка си с предлагането в Скайп! Можеше да и предложиш в училище, да и дадеш време да помисли. Сега недей да се натрапваш, просто бъди мил с нея и това е. Все пак не ти остава нищо др.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

А и сте толкова мънички? Хе-хе. Ясно тогава. Ами да,защити я някой път. :P

Супер фен
    Град
    Панацея
    това с момиче от класа е доста тъпичко
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Олеее..да! Аз сега видях,че казваш,че си й предложил в скайп. Човече,това е възможно най-глупавото решение! Аз и да го харесвам човека,ако ми предложи в skype,бих го разкарала..просто,защото не смятам,че един зрял човек може да го направи това,а с дечковци си нямам работа..още повече,че е в твоя клас. Не искам да те отчайвам,ама..по-добре си намери друга.
    sega kato kaza 4e sa 7 klas ta do nqkude go opravdavam!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    От класа... пф... Седите се гледате секи ден по 8 часа ... Дали ще издържиш ?! Тръпката е да не се скивате и 1 ден и после като сте зажаднели 1 за друг... ух леле ... Иди си фани някоя от съседното даскало
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Като ти гледам правописа и аз те оправдавам
    Само дето за жалост някои от тоя форум са доста по-тъпички от мен. Ама стига offtopic.
    @xercu^es - Само дето не става така лесно. Ако можех да я изтрия от мислите си щеше да си е най-добре ама......
    @izmislenata - Знаех, че е тъпо, но нз що го написах. В даскало цяла седмица се каних и не намерих "подходящ" момент, та като последна възможност пробвах тва. Незнам дали и в другите училища е така ама в нащо определено доста от хората са изкукали. Взаимоотношенията са леко странни. То даже и на мен са ми подмятали чантата и нещата...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кофтито е,че вече веднъж ти е казала 'Не'. Не ставай досаден,мисля ,че е по-достойно да не си нахален вече,а да си държиш на положението и само да си приветлив,друго не ти остава.
    Така е. "Здравей-здрасти", "Как си" и това е.

Животът е адът описан в Библията!

и моя съвет е да не ставаш нахален....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    добре казано
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    [quote="darking"]
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Като ти гледам правописа и аз те оправдавам

И какво ми има на правописа,бе,мен?

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Аз не ти казах да я забравиш ... Просто си хвани друга Времето лекува всички рани (клише)...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен
    Град
    България
    Казала ти е не!
    ,,Любов на сила не става!'' Нали знаеш?
    Ще те боли и ще ти мине! Всички рани се лекуват с времето.Въпросът е колко време ще отнеме ?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен
    Мислих, че чувствата ще отслабнат поне през ваканцията, ма те взеха, че се усилиха Не, наистина не знам какво да правя

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    щом ти е казала,че не иска.. няма какво да направиш
    +1 \/

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ам това с предлагането в скайп е мн пъто(сори ама за мен е така)
    Според мен е решила, че се майтапиш и аз бих отказала ако ми предложат в чат
    Предложи й да отидете на кафе или на разходка, разбери как е приема предложението ти
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си