чужд косъм в леглото на приятеля ми.... кестенява съм,а намерих червен косъм в леглото му при това къдрав .Него го нямаше малко,аз реших да му поразчистя стаята ,щото е прасе и, оправяйки леглото попадам на 1 скапан косъм ,който ме хвръли в ....не мога да го опиша .Отдавна ходим (повече от година и половина) ,но се виждаме веднъж месечно .... и до сега не съм предполагала ,че може да ми изневери ,но се замислих....Минаха ми какви ли не неща през главата като започна от това ,че майка му е с такава коса,но той живее с баба си...Като се прибра незнаех как да реагирам и не казах нищо ,но по-късно както си говорихме го попитах дали е спал с някоя и той изперка- "как може да си помислиш нещо такова,кога съм те наранявал,липсваш ми всеки ден,обичам те "и още много неща, в които до сега не съм се съмнявала ,а той изглеждаше адски убедителен

знам ,че никой не може да ми каже със сигурност какво е станало ,но искам да чуя мнения

наистина обичам този човек,отдала съм сърцето и душата си на него,а времето в което сме разделени ме убива,но пък когато сме заедно изживявам незабравими мигове,предоставя ми целия свят и всичко ,което искам е да съм с него и кратките ни мигове заедно,да не свършват....