.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

какво може да направи един....

чужд косъм в леглото на приятеля ми.... кестенява съм,а намерих червен косъм в леглото му при това къдрав .Него го нямаше малко,аз реших да му поразчистя стаята ,щото е прасе и, оправяйки леглото попадам на 1 скапан косъм ,който ме хвръли в ....не мога да го опиша .Отдавна ходим (повече от година и половина) ,но се виждаме веднъж месечно .... и до сега не съм предполагала ,че може да ми изневери ,но се замислих....Минаха ми какви ли не неща през главата като започна от това ,че майка му е с такава коса,но той живее с баба си...Като се прибра незнаех как да реагирам и не казах нищо ,но по-късно както си говорихме го попитах дали е спал с някоя и той изперка- "как може да си помислиш нещо такова,кога съм те наранявал,липсваш ми всеки ден,обичам те "и още много неща, в които до сега не съм се съмнявала ,а той изглеждаше адски убедителен

знам ,че никой не може да ми каже със сигурност какво е станало ,но искам да чуя мнения

наистина обичам този човек,отдала съм сърцето и душата си на него,а времето в което сме разделени ме убива,но пък когато сме заедно изживявам незабравими мигове,предоставя ми целия свят и всичко ,което искам е да съм с него и кратките ни мигове заедно,да не свършват....

Единственото което ми дойде на ум е че ти е изневерил,дано не е така .. попитай го в прав текст за този косъм!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Говори с него но не бързай да му казваш за косъма за да няма шанса да измисли нещо.Първо питай с кого се е срещал докато те няма дали случайно някой не му е идвал на гости...Ако каже че са го посещавали близки хора питай го за снимка защото искаш да знаеш как изглеждат роднините му например...
    Иии накрая му кажи за косъма...
    А от колко време сте заедно?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Най вероятно е на майка му .Сегашното ми гадже е намирала по мой блузи на майка ми косъм и някой други косми дори и аз наистина незнам от каде са дори нямам допир с други момичета ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Най вероятно е на майка му .Сегашното ми гадже е намирала по мой блузи на майка ми косъм и някой други косми дори и аз наистина незнам от каде са дори нямам допир с други момичета ...

Аз по принцип съм недоверчива, но мисля че може би не случайно си намерила този косъм. Най-добре го питай и си направи изводите. Късмет и дано е случайност.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

казах ...година и 8 месеца почти не го попитах за косъма в прав текст ...,а може би трябваше ....просто изтръпвам ..... ,а аз знам как изглеждат роднините му и той твърди ,че не се вижда с никакви момичета,казвам ми къде и с кой е ,чуваме се по 3-4 пъти на ден ,но има едно "НО".знам колко ме обича,но не знам дали бих простила изневяра дори и да е било моментно....

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    не живее с майка си от известно време ....,а и жената едва ли би му оправила леглото, все пак не е малък

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    amiii nz kvo da ti kaja 4estno ama spored men za seriozna vruzka i dulga kato va6ata zvu4i super detsko i neseriozno"namerih edi-kuv si kosum v legloto ti ta spal li si s nqkoq dokato ne bqhme zaedno" nz pone na men mi zvu4i mn detsko v smisal na bazik i az se zahva6tam za takiva ne6ta no seriozno ako se 4udq ili to4no tozi vapros ne mi dava mira bih izpolzvala drug podhod,a namereniq povod 6te bude povoda za sumnenie i za nesravnimo razsledvane ot moq strana! :P

Не му казвай за косъма,а го разпитвай дали майка му му е идвала на гости,ако каже "да" значи не ти изневерява.Шансовете са 1 на 1000

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

да и аз реших ,че ще е глупаво,но изпуснах шанса си ,ако е имало нещо ,защото до сега ще е измислил 1001 лъжи да замаже...

Супер фен
    Град
    Панацея
    той няма ли си майка, сестра, братовчедка, най-добра приятелка ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    колко пъти казах за майка му?братовчедка има ,ама руса и е с къса коса ,а най-добра приятелка...хмм не съм чула за такава

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от !SamarA!
    колко пъти казах за майка му?братовчедка има ,ама руса и е с къса коса ,а най-добра приятелка...хмм не съм чула за такава
    Е питай го

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от !SamarA!
    Е питай го
    сърказъм беше...

Град
    Благоевград
    На твое място аз бих погледнал снимките на приятелите му.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Град
    София
    Веднъж месечно. Това вашето не е връзка. Не го упреквам,ако е спал с друга. Ти също трябва да се замислиш за нещо по-реално
    Smile!?

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами най-вероятно е на майка му ( това, което каза че не би му оправяла леглото, щото не бил малък за мене е тъпо, за една майка детето и винаги е малко.., пък и защо трябва да е била на леглото може да го е прегърнала или нещо и да е останал по него.. ) А и един въпрос каква е тая връзка когато се виждате 1 път месечно?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си