- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Gotino li e da ima6 sperma?
obosnovete se!! please na 13 sam i nqmam mn iskam da imam tva hubavo ili lo6o e?
Super eNali znaesh, che i vikat bqlo sladko
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не ти ли омръзна да пускаш тъпи и безмислени теми една след друга?!Я ходи си играй пред блока и недей занимавай каките и батковците.Пуууу лапенца.
Няма значение дали е хубаво или лошо- рано или късно ше имаш и тва не зависи от нашите коментари!
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
бе ти нормален ли си ?
IZVINQVAI anabel s risk 4e te obijdam i 4e ne spazvam pravilata da maluk sam no moje sam 100000000000 pati po inteligenten ot teb ne sam vi karal da otgovarqte tova e sait v koito teenecharite si govorqt verno za parva godina sam teenneidjar ama tva ne ozna4ava 4e nqkfa si 6a mi govo ri taka .ako 6TE6 OTGOVARQI pak i ne iskam mnenieto na kurvi.A na mom4eta s opit.![]()
![]()
![]()
![]()
Уникално е,няма такава тръпка просто,жалко за теб че нямаш,явно си недоразвит освен физически и умствено,но жалко за теб!
V saita ima pove4e nujda ot hora kat amatorium a ne kat ANEBEL sporet men tq trqbva da ti otida luska na naqkoi ciganin i tva e>>>> izvinete iskreno za lo6ite dumi i se nadqvam te da ne sa modeficirani za6to tova e realnosta az pitam i 4akam otgor a ne hlen4ene koito iska da otgovarq koito ne iska da si trae![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pencho1991 ti na kolko si i mi kaji kak ti doide za prav pat
е как да ми дойде,потече и готово как искаш да ми дойде??? И честно да ти кажа не си спомням много от тогава,мина доста време,а и не съм се мъчил да го помня,пък и не е нещо кой знае колко важно,даже не си спомням и на колко беше :PПървоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
Aбе,да не ти пууука кво казват другите...И аз съм на 13 и мене ми се подиграват,че съм малка,ама драги мои...НЕ НИ ПОЗНАВАТЕ ЗА ДА ЗНАЕТЕ НИТО КАК ИЗГЛЕЖДАМЕ,НИТО КАКВА Е ПСИХИКАТА НИ..т.е.,трайте си
![]()
По темата..ми сиг е хубаво..вечемоеш да..хмхм бла бла
Не съм момче,незнам,но това е зрялост,тъй,че е хубаво,това мога да ти кажа![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Охх... вместо да се правиш на много остроумен и да се зъбиш, при това на момичета, попитай госпожата която ти преподава по биология дали е нормално или не е да нямаш сперма на 13 годинки. А относно това че си "първа година тинеиджър"Първоначално написано от нетиТРЯБЖАДАЗНАЕ6
всъшност не мисля че има определена възраст в която си тинеиджър, а просто навлизаш в пубертета което е строго индивидуално при всички, едни навлизат по-рано , други по-късно.
Моето мнение по въпроса може да изглежда малко дебилно, но немисля че не е "яко" да имаш сперма, защото когато се самозадоволяваш /ако знаеш какво осначава това/ ще се чудиш какво да я правиш и само ще ти пречи (все пак никой неможе да си контролира спермата)
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
абе сам ще разбереш мен някаде 6 клас имах 3-4 капкии се кефех
![]()
da gotino e da imash sdperma 6toto kogato se izhvarlq6 vurhu momi4e na men mi staca super qko a na neq typoo
Emi tova e "teenproblem",toi e na 13 toest e tineijur i ima pravo da e tuk , a otnosno 20 godi6nite batkovci i kaki te kvo pravqt tukПървоначално написано от Anabel
![]()
![]()
Offfff skuka..........
Като проимаш ше разбереш.
ПС:Добре ли си?
HORA NE SAM NIKAV IZVRATENQK PROSTO NE OBI4AM DA GOVORQ S RODITELITE SI NA TAKIVA TEMI A IMA VAPROSI KITO NE MOGA DA SI NAMERQ OTGOVOR.NITO SAM NQKAV MANIAK NIT NI6TO.
Ми пиши в една тема бе!Бахти смотания дет си майна.
От давна и аз исках да го кажа това вие големи хора на по 20-30 години и ми пишете в сайт за тинейджъри май наистина повечето от вас не знаят какво означава "teenproblem". Пък вие ако на 21-22 години си изживявате тинейдрърските години сте недъгави такаче аиде стига сте пускали безмислени коментари и си намерете някой сайт "nedugaviproblems" и си пишете там на 13 годишните да не ви занимават!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haпълно сам сагласен с горният коментар!!!!ТРЯБАВА ВЕ4Е ДА СЕ мазнат дартите пра4ки>>>
![]()
![]()
МЕЖДУ DРУГОТО ОТГОВОРЕТЕ НА ТЕМАТА МУ 6ОТ И АЗ СЕ ПИТАМ КОГА 6ТЕ МИ ДОИДЕ 6ИБАНАТА СПЕРМА НА 13И ПОЛОЖИНА САМ
Само по правописът ти мога да предполагам,че ти и той сте 1 и същПървоначално написано от неЗнаен
![]()
т.7 и т.11 от Правилника!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.