- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след първа среща
Zdr. na vseki se e sluchvalo da haresva nqkogo osashtestvqva se negovata parva sreshta s haresvaniq chovek,i do tam na drugiq den vseki se pravi na tejak i taka
,sled parva sreshta vie kakvo pravite kak reagirate za da prodaljat tiq sreshti i sled tva ako eventoalno haresvate tozi chovek.
Tarsite li go malchite li,chakate li toi da vi potarsi i taka eeee chakam vasheto mnenie
7 точка от правилата
moderated by Coki
Аз чакам![]()
i az 4aaaaaaaaaakam![]()
:d .. v pove4eto sly4ai ne mn
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Нахвърляй се на добитака докато някой друг не се е нахвърлил![]()
не чакай... шото ще ти се прецака работата :P :P :P
KAK 6TE 4AKA6 BE AKO 4AKA6 NQKOI MOJE DA TE IZPREVARI.NAPRAVO ATAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Държа се естествено и според случая,но никога не правя първата стъпка,просто защото не ми се е налагало до сега![]()
Ами ако го харесвам, го търся.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да бе да,чакам ама друг пътАз съм си нахална и ако ми е харесъл пича,звъня и питам кога ще има и втора среща.Иначе е много дразнещо да си седя и да се чудя дали ще ми се обади,дали му е било приятно.Не искам да губя времето и на двама ни
![]()
Аз чакам.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
хич не робувам на клишетата - той трябва да ме потърси, бла бла. ако ми е напарвил впечатление, като ми се доизлиза ще му се обадя и толкова. по-малко суетня, повече ..ахм. действие.
аз чаках два дена и не издържах....ама мисля,че това беше и грешката ми....
someone else...
Зависи от човека дали ще го потърся първа или ще чакам.
Животът е адът описан в Библията!
По скоро съм съгласна с теб защото не мисля че винаги момчетата трябжа да правят първата крачка или каквото е там ако някой ми харесва му се обаждамПървоначално написано от Deus ex machina