- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви каже ....
Ако гаджето ви каже че би ви заменила за др. ако го срештне , какво бихте направили ?Отговори моля и от момчета и от момичета.
Еби, преди да го е среШТнала.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз ще я заменя с друга да види като много приказва как е...![]()
Може да прозвучи селски, но цитирам: „Бедна му е фантастиката” на това същество. Това първо и второ аз с такъв едва ли бих ходила (не искам да засегна авторката, но да си прецени човека )!
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Първоначално написано от everest__
предполагам че е била много ядосана
1.ако държиш на нея я питаи тя как ше се почувства ако и го кажеш или едва ли не напраиш
2 варянт . ебеш и бегаш
3 варянт : аривадерчиииии тъпа путко
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Верно прозвуча тъпо.. тая "фантастика" е мн опасно нещоПървоначално написано от Moon Angel
![]()
![]()
The Spark
Съжалявам! Казах го в смисъл, че просто едва ли може да си представи ко ще му се случи ако чуя нещо такова.
Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?
Бих я помолил да ме научи кога се пише "И" и кога "Й"..
Бих и казал " лол фу нигга "
The Spark
Аз знам, че е фантазия, не съм руса (нищо против русокоските). Това е реплика на тризначките мисля от небезизвестното предаване!
off topic/: Определено имаш нужда да знаеш кога е "И" и кога "Й" (на нея). Както и какво е това "ЗВОК"... от прозвОча.Първоначално написано от 5StaR
Както и да е. Граматически подробности.
on topic: Брат, ако я обичаш, бий й шута. Ако не я обичаш - еби я, преди да я омаят. Това е положението. По-розово нЕма да стане![]()
Ами ако ми го каже ще разбера колко "много" ме обича и държи на мен този човек. И след като ясно е заявил, че е готов да ме смени... За какво изобщо ще е с мен?! Просто ще си чака сам "голямата" среща...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
miiii az sum momi4e i ako partniora mi mi kaje ne6to ot toq rod, 6te napravq 3 ne6ta-
1.bez da davam izli6ni povodi za skandal 6te si sabera bagaja
2.6te sabera bagaja i na bebe6oka
3.dvamata s malkiq bebok 6te izlezem vednaj za vinagi ot tazi ku6ta,a toi da si sedi sami4ak v neq i da me "zamenq" s koqto i kolkoto pati si pojelae.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Хмм просто и бий шута. Прави си сам изводите колко те оценява и доколко е с тебе. Нямаш нужда от човек, за когот си просто едва ли не залагалка...Първоначално написано от everest__
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Мале имаме си готин човек с звездички над аватара... това е цяло чудо.Първоначално написано от LadyDi
започна да ми омръзва от сухари.
Аз съм си сухарка по принцип...
Крем супа ядеш ли?Първоначално написано от LadyDi
Първоначално написано от Moon Angel
oo moite sagrajdanki![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да. Картофена. И гъбена, ама само ако мама я прави.Първоначално написано от w0sh
Е значи си убав(харабежен) сухар....Първоначално написано от LadyDi
Мерси за коректният отговор помогна миПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
На първо време никак хубаво няма да ми стане, все пак зависи от колко време сме заедно, какво чувствам към него и т.н., ноо от друга страна подобно изказване си е признак на зрялост. Човекът явно е наясно, че повечето тийнейджърски връзки не просъществуват много дълго. Замислете се малко, то си е вярно, че аз дрънкам тъпотии, но вие сигурни ли сте, че искате да сте с някой, който ви казва, че сте единствената за него и блабла и след 2 седмици ви зареже. Аз съм на принципа "всичко да се знае" хах. Пък и вие не бихте ли зарязала настоящето си гадже ако срещнете "човека" с главно ч?
Абе ... Зависи колко време ходим , защото ако е от повече 5,6 месеца една изневяра голяма работа ... То не се издържа толкова време с 1 момче. Ама като ми го каже ще се усмихна ще му кажа , че и аз съм така и толкова. Повече няма да приказваме . Може би е било някакъв намек . Абе няма да обърна толкова голямо внимание.