.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна

Поредното питане към момичетата :)

Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината ) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни ... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още

Град
    somewhere over the rainbow
    Един як скин така ми хваща окото ,че...
    По темата:Вече съм споменавала,че харесвам мъже с коремчета.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Един як скин така ми хваща окото ,че...
    По темата:Вече съм споменавала,че харесвам мъже с коремчета.
    Извинявам се ако повтарям други теми, просто гледам, че на тази и предната страница няма и затова пуснах тази ... и браво, имаш интересен вкус

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    На мен лично едно момче, за да ме грабне, трябва цялостният му вид да е изключителен, не само прическа, дрехи и тн, обичките ми харесват, стига да му отиват, същото се отнася и до розовите блузки. Трябва да има изграден стил на обличане, ама не пънк, метал и тн, а нормално стилно подбрано облекло, късата косичка ми харесва! Стегнато тяло, но не прекалено мусколесто, нз ако имаш още въпроси питай, друго не се сещам
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо
    Тъжна до живот

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ramenata... 6iroki ramene i poludqvam! vsi4ko dr kakto si iska6 no teloslojenieto
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от никито
    Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго

ami bi mi grabnalo okoto rapar4e ...da ne e mn slabo nito mn edro..da e po-tumen....v nikuf slu4ai rus ........visok...i ubaf...

Град
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Цитирай Първоначално написано от никито
    Забелязвам, че доста момичета си падат по тези иглички ... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго
    e kak izrusen...? ti da ne si nqkvo fe6yn4e? normalen...!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Не съм фешънче, далеч съм от това, а и не искам да съм, даже напротив, аз гел повече от 2-3 пъти годишно не слагам, просто ми е любопитно.

аз харесвам мускулести момчета (високи по възможност). Не харесвам момчета на бодлички а това с обичката е добра идея - един фр имаше и му седеше адски секси (малко черно камъче в формата на квадрат)

Град
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Не съм фешънче, далеч съм от това, а и не искам да съм, даже напротив, аз гел повече от 2-3 пъти годишно не слагам, просто ми е любопитно.
    bravo 6toto se pritesnih i bodli4kite e dobra ideq ako iska6 ne6to novo

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варна морето сините вълни....
    Skinheads
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    iz sofiiskite dulbini
    men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki. ..Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P
    JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....

em az haresvam dobre oformeni mom4eta,no ne mn muskolesti s po-kasa kosa .A otnosno obicata mn me kefi stiga da ne e nqkva golqma
    Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
    курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!

Guest
    някой с дъъълга права коса, доста висок, малко начумерен... и съм се загледала.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ооо,немога да кажа с точност..зависи от момчето..понякога поведението му ме кара да го зяпам..иначе..ако и той ме е погледнал..зависи
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Varna
    няма да кажа, че не понасям момчета с обеци, защото някои излъчват такава мъжественост, че обецата не само че не дразни, ами и подсилва излъчването... но все пак това с обеците
    а коя част от тялото най-много ми харесва - ръцете! от лактите надолу
    за телосложение от средно към по-слабо, зависи... но в никакъв случай мускулести!
    а иначе първо ми прави впечатление стойката и погледът и те по само себе си са достатъчни да ме грабнат

Мега фен Аватара на Blab
    Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан. Определено не харесвам слаби момчета.

Град
    40 Miles from the Sun
    Нормални дрехи, в нормални момчешки цветове о.О аз не обичам розовото, очаквам и той да не харесва xD Косата.. не ми пука, стига да не е фешънска (не ми се изброяват, така поне имате представа горе-долу каква прическа не тряа има ;] ), ъм, пиърсинга е позволен, е, обицата да не е на мекото на ухото о.О u know.. , да няма коремче, харесвам с нормално тяло о.О Абе, аз съм фенка на нормалните неща xD не е нужно да бие много очи. =)

Ъъ, какво гледам? Гледам усмивката о.О и по-точно дали има такава, хич не харесвам намусените хора. Усмихнатите са тоооолкова по-хубави ии <3 мда. =) Раменете и челюстта също, не знам защо, ама все там гледам о.О

П.С. Нямам идеал и нямам представа какво трябва да кажа, ама т'ва горе май е достатъчно. (:

Нямам големи претенции за външния вид, стига да не прилича на син кит или косата му да е филирана да носи дрехи които са по-женствени от моите, но разбира се са подредени в "мъжко облекло" по новите магазинчета. Момчетата, които могат да се определят като такива единствено и само ако им свалиш гащите ме отвращават . Мен ме привлича определено излъчване, не външния вид
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан. Определено не харесвам слаби момчета.

+1
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Град
    NqKyDe TaM
    Не е задължително да е много як на мен ми харесват и такива с по малко мусколи стига да са сладки.Момче с обици хмм не харесвам а за такива блузки на цветчета много сладко
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Mm kolko hubava tema..
    Sravnitelno visok (ma ne nqkav 3 metra vse pak nali..) opredeleno o4ite sa mn vajni (predimno 4erni ili sini po rqdko,a be i zeleni moje ama trqa da sa izrazitelni ) i usmivkata su6to...am v nikakav slu4ai ne nqkakva takava samouverena usmivka se edno celiq svqt e negov..mi taka nevinna Tqloto ne e vajno mai..am nali da ne e prekalil mn mn s qdeneto pri4eskata nqma tolkova golqmo zna4enie za men no po vuzmojnost da ne e EMO (ni6to li4no hora prosto ne vi se kefq osobeno sorka) i taka.. i hubava pohodka iiihaaa razme4tah se...
    edin takuv ako go sre6tna evalaaa ne 6te mi se spre pogleda mi nz kvo... :P
    Da se subudish,kogato ti se iska da zaspish zavinagi..Da se probvash,kogato ne znaesh kakvo te ochakva..Da se vturnesh napred,a da znaesh,che pred teb e propastta..Da vdignesh visoko glava,kogato drugite vurvqt sreshtu teb..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си