- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното питане към момичетата :)
Така, предполагам, даже съм сигурен е имало теми от този тип, но все пак нека да ви попитам. Когато примерно по улицата видите едно момче, какво би ви хванало окото на външен вид. Примерно ако е прическа, каква, или пък какво облекло, или пък какво физическо състояние, или пък коя част от мъжкото тяло харесвате най-много ( изключвам междината) ... ако е по-мускулест какво точно бихте харесали ( не говоря за онея огромните бизони, ами просто за оформено момче, и въобще дали ви харесва, или предпочитате да е по-закръглен) ... за космите вече добих мнение, и видях, ами какво ще кажете за обица на ухото например, или пък какво ще кажете за момчетата носещи поне според мен " гейските" дрешки като примерно някакви розови тениски на цветчета или подобни
... Имам и още питанки, ама в момента не се сещам и в процес на дискусията ще добавям още
![]()
Един як скин така ми хваща окото ,че...![]()
По темата:Вече съм споменавала,че харесвам мъже с коремчета.
Извинявам се ако повтарям други теми, просто гледам, че на тази и предната страница няма и затова пуснах тазиПървоначално написано от MartyParty
... и браво, имаш интересен вкус
![]()
На мен лично едно момче, за да ме грабне, трябва цялостният му вид да е изключителен, не само прическа, дрехи и тн, обичките ми харесват, стига да му отиват, същото се отнася и до розовите блузки. Трябва да има изграден стил на обличане, ама не пънк, метал и тн, а нормално стилно подбрано облекло, късата косичка ми харесва! Стегнато тяло, но не прекалено мусколесто, нз ако имаш още въпроси питай, друго не се сещам![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
На мен ми харесват момчета с яко тяло,а ако косата му е на иглички напраооо![]()
![]()
![]()
Тъжна до живот
ramenata... 6iroki ramene i poludqvam!vsi4ko dr kakto si iska6 no teloslojenieto
![]()
Първоначално написано от Riot
Забелязвам, че доста момичета си падат по тези игличкиПървоначално написано от никито
... ами като е на иглички примерно на кичури изрусен, или просто да е на иглички ... късо или дълго
![]()
ami bi mi grabnalo okoto rapar4e ...da ne e mn slabo nito mn edro..da e po-tumen....v nikuf slu4ai rus........visok...i ubaf...
![]()
![]()
![]()
![]()
e kak izrusen...?Първоначално написано от maaster
ti da ne si nqkvo fe6yn4e? normalen...!
![]()
Не съм фешънче, далеч съм от това, а и не искам да съм, даже напротив, аз гел повече от 2-3 пъти годишно не слагам, просто ми е любопитно.
аз харесвам мускулести момчета (високи по възможност). Не харесвам момчета на бодлички а това с обичката е добра идея - един фр имаше и му седеше адски секси (малко черно камъче в формата на квадрат)
bravo 6toto se pritesnihПървоначално написано от maaster
i bodli4kite e dobra ideq ako iska6 ne6to novo
![]()
ami ako e visok s 4erna kosa da ne e debel i qka usmicka super![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Skinheads
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
men li4no mn me draznat...razni izroseni fotboli64eta sss golqmato samo4yvstvie i ne mogat da ti kajat edna dyma na 4ist bulgarsiki...Drygo si e da vidi6 edin preli4no oble4en..leko po smuknat...i da ti se ysmihne po4ti nezabelqzano .... :P
JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....
em az haresvam dobre oformeni mom4eta,no ne mn muskolesti s po-kasa kosa .A otnosno obicata mn me kefi stiga da ne e nqkva golqma
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!
някой с дъъълга права коса, доста висок, малко начумерен... и съм се загледала.
Ооо,немога да кажа с точност..зависи от момчето..понякога поведението му ме кара да го зяпам..иначе..ако и той ме е погледнал..зависи
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
няма да кажа, че не понасям момчета с обеци, защото някои излъчват такава мъжественост, че обецата не само че не дразни, ами и подсилва излъчването... но все пак това с обеците![]()
а коя част от тялото най-много ми харесва - ръцете!от лактите надолу
![]()
за телосложение от средно към по-слабо, зависи... но в никакъв случай мускулести!
а иначе първо ми прави впечатление стойката и погледът и те по само себе си са достатъчни да ме грабнат![]()
Средно висок. Усмихнат... или леко замечтан.Определено не харесвам слаби момчета.
Нормални дрехи, в нормални момчешки цветове о.О аз не обичам розовото, очаквам и той да не харесва xD Косата.. не ми пука, стига да не е фешънска (не ми се изброяват, така поне имате представа горе-долу каква прическа не тряа има ;] ), ъм, пиърсинга е позволен, е, обицата да не е на мекото на ухото о.О u know.. , да няма коремче, харесвам с нормално тяло о.О Абе, аз съм фенка на нормалните неща xD не е нужно да бие много очи. =)
Ъъ, какво гледам? Гледам усмивката о.О и по-точно дали има такава, хич не харесвам намусените хора. Усмихнатите са тоооолкова по-хубави ии <3 мда. =) Раменете и челюстта също, не знам защо, ама все там гледам о.О
П.С. Нямам идеал и нямам представа какво трябва да кажа, ама т'ва горе май е достатъчно. (:
Нямам големи претенции за външния вид, стига да не прилича на син кит или косата му да е филирана да носи дрехи които са по-женствени от моите, но разбира се са подредени в "мъжко облекло" по новите магазинчета. Момчетата, които могат да се определят като такива единствено и само ако им свалиш гащите ме отвращават. Мен ме привлича определено излъчване, не външния вид
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от be_true
+1
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Не е задължително да е много як на мен ми харесват и такива с по малко мусколи стига да са сладки.Момче с обици хмм не харесвам а за такива блузки на цветчета много сладко
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Mm kolko hubava tema..
Sravnitelno visok (ma ne nqkav 3 metra vse pak nali..) opredeleno o4ite sa mn vajni (predimno 4erni ili sini po rqdko,a be i zeleni moje ama trqa da sa izrazitelni) i usmivkata su6to...am v nikakav slu4ai ne nqkakva takava samouverena usmivka se edno celiq svqt e negov..mi taka nevinna
Tqloto ne e vajno mai..am nali da ne e prekalil mn mn s qdeneto
pri4eskata nqma tolkova golqmo zna4enie za men no po vuzmojnost da ne e EMO (ni6to li4no hora prosto ne vi se kefq osobeno sorka) i taka.. i hubava pohodka iiihaaa razme4tah se...
edin takuv ako go sre6tna evalaaane 6te mi se spre pogleda mi nz kvo... :P
Da se subudish,kogato ti se iska da zaspish zavinagi..Da se probvash,kogato ne znaesh kakvo te ochakva..Da se vturnesh napred,a da znaesh,che pred teb e propastta..Da vdignesh visoko glava,kogato drugite vurvqt sreshtu teb..