- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???
тва е истината особенно за момчетатаПървоначално написано от Xtuning
![]()
МхмПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
nicolepcd
Така еПървоначално написано от ANTIHUMAN
Абсолютно си прав...медиите,музиката,бил ордовете,просташките реклами...всичко това.И малките смятат, че това е много готино и трябва точно така да правиш и да изглеждаш. Направо не ми се навлиза в тази тема, че ми е болно..
![]()
И аз такаПървоначално написано от ATAKABG
и на ластик
Ми,аз мисля и за двете...И двете ме интересуват почти еднакво.
Но не виждам нищо лошо,че днешните 13-14годишни мислят за сексама наистина,не мога да ви разбера.То някак си идва отвътре
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
За какво друго да мислят 13-14 годишните, ако не за секс? Вие като сте били 7 клас не сте ли обарвали съученичките си? Не сте ли ги бодвали остро през дънките? Проблема идва от това, че вече да си девствен е супер срамно, а и любопитството на някой младежи прехвърля всякакви граници, та на по 14 години някой са правили неща, за които буквално след година-две ще съжаляват безкрайно. Но, както се казва в един друг форум - един път жАлта лека жена, завинаги жАлта лека жена. Демек, после момичетата да не се чудят защо ги мислят за курви, след като на по 13-14 са с по няколко аборта, а момчетата са треперили дали въпреки, че още нямат сперма е станало нещо, докато момичето им е духало...
Левски шампион але але!
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ 4Е ПИ6А МАЛКО НЕ ГРЕМОТНО ПРОСТО САМ СВИЦНАЛ ДА ПИ6А НА англииски.НО прадалжаваите с коментарите.И аз сам на 13 и нямам сперма по хубаво да по4акам нали то се 6а доиде???прав ли сам или не
А ти имаш ли сперма, а?Първоначално написано от extreme_
![]()
Хм..определено за учението си мисля в момента..
What you give is what you get!
На тези години аз лично си мислех за детски дискотеки, момчета, приятелки и мечтаех да имам компютър. Мислех и за училището.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мхм.Първоначално написано от ATAKABG
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хм ... много интересно общество имаме Ние Българите! Има всичко ,но не и интелегенти тинейджъри. Я кажете колко от вас ,четат книги?Първоначално написано от the_hottie
Колко хора от вас ходят по кафенета?
Незнам това е много болна тема! Направо оф ... незнам !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не мисля за Sex но мисля за гаджетаи може би леко ми пука за обучението понеже скоро ще кандидатствам
![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
на 14... яко секс през дрехите![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Тва не е само в БГ навсякъде е така че и по-зле...Първоначално написано от ANTIHUMAN
мислят си за прическите,за момченцата....кой я погледнал,кой и казал "здравей",кой я бутнал леко ,дали е имал нещо предвид като я е питал дали са муу писали отсъствие предния часа момчетата сами да си кажат
someone else...
Добре бе, мама му стара, тук един грамотен модератор няма ли, който да оправи заглавието?! Повдига ми се като отворя форума и го видя.. баааси...![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ами сефа всички ходят "на кафе". Затова и според мен има такова масово затлъстяване.Аз не виждам 13/14 да играят някъде или да правят нещо по-развлекателно.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Хах, на 14 съм и не мисля нито за секс, още по-малко пък за учение... Знам, че сега ми предстои кандидатстване, ама не си и правя труда да поглеждам книги. И все пак покривам 4-5-6.![]()
Айде, че много се отклоних...
Ами всеки човек е различен и в този случай не бихме могли да сложим всички тийнове на тази възраст под общ знаменател.
Всеки си мисли за проблемите.
Както аз в момента мисля за своите, които между другото са доста сериозни.![]()
Както и да е.
Дано сте ме разбрали.![]()
Днешните 13-14 годишни (по-голямата част) мислят основно за секс,алкохол,дрога и .. шит .. емо!!! Сериозно!
Един ден седнах при едни хлапета от квартала и им викам абе я кажете сега как са нещата при вас .. и те като почнаха да ми разправят как еди коя си тяхна съученичка правила *дудуци на половината клас ... как еди кой си бил емо и се рязал ... как някъв 13 годишен си обръснал краката за да е "фешън"!??!!? Просто паднах!!!![]()
![]()
![]()
И това далеч не бяха най-гадните неща които чух!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз като бях на 13-14 доста мислех за сех. Естествено, мислех и за учене, защото тогава ме чакаха изпитите след 7-и клас...
Слава на Тарикатизма
Но все още не съм осъществявал епидермален контакт...
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от Bubbly
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...