.

Виж резултатите на анкетата: За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • СЕХ

80 74,77%
  • обу4ение

27 25,23%
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години??? ---

Момичета - za 18-19-20 годишен батко дето да ги наебе , и след това да се изфукат пред приятелките си !

Момчета - А:" А ве моя е по голям от тфоя ве на 13 съм и ми е 18 "
    Б: " Глей си раотата ве ,аз съм на 13 и ми е 22 " ......

За тфа общо взето !
    тва е истината особенно за момчетата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    За глупости мислят
    Мхм
    nicolepcd

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами аз на 13/14 определено не си мислих за секс.Бях си още детенце
    ''the hottie'' времената се промениха ,нали си усетила?Аз на 13 години играх още с войниците си и танковете.Не съм мислил за секс.Даже незнаех откъде съм се излюпил (вече знам ) . Но мисля ,че това ,,мислене'' на тези деца е насъдено от самото общество.
    П.П. Не обвинявам родителите!Обвинявам цялото ОБЩЕСТВО.Мен ,теб ,тях ,телевизията ,вестници .Всичко което ни заобикаля.
    Така е Абсолютно си прав...медиите,музиката,бил ордовете,просташките реклами...всичко това.И малките смятат, че това е много готино и трябва точно така да правиш и да изглеждаш. Направо не ми се навлиза в тази тема, че ми е болно..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз до 14-годишен играех на жмичка и карах колелета в квартала с другите момчета...
    Само "сексове" са ми били в главата...
    И аз така и на ластик

Ми,аз мисля и за двете...И двете ме интересуват почти еднакво.
    Но не виждам нищо лошо,че днешните 13-14годишни мислят за секс ама наистина,не мога да ви разбера.То някак си идва отвътре
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    За какво друго да мислят 13-14 годишните, ако не за секс? Вие като сте били 7 клас не сте ли обарвали съученичките си? Не сте ли ги бодвали остро през дънките? Проблема идва от това, че вече да си девствен е супер срамно, а и любопитството на някой младежи прехвърля всякакви граници, та на по 14 години някой са правили неща, за които буквално след година-две ще съжаляват безкрайно. Но, както се казва в един друг форум - един път жАлта лека жена, завинаги жАлта лека жена. Демек, после момичетата да не се чудят защо ги мислят за курви, след като на по 13-14 са с по няколко аборта, а момчетата са треперили дали въпреки, че още нямат сперма е станало нещо, докато момичето им е духало...
    Левски шампион але але!

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ 4Е ПИ6А МАЛКО НЕ ГРЕМОТНО ПРОСТО САМ СВИЦНАЛ ДА ПИ6А НА англииски.НО прадалжаваите с коментарите.И аз сам на 13 и нямам сперма по хубаво да по4акам нали то се 6а доиде???прав ли сам или не

пфахахахаха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    пфахахахаха
    А ти имаш ли сперма, а?

Всичко друго освен дакало ... уроци... убочение... :P

Цитирай Първоначално написано от r0r0
    Всичко друго освен дакало ... уроци... убочение... :P
    на теб ти личи

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хм..определено за учението си мисля в момента..
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    На тези години аз лично си мислех за детски дискотеки, момчета, приятелки и мечтаех да имам компютър. Мислех и за училището.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ние чат-пат с момичетата ни в квартала и даскало играехме на Кър (да не се бърка с к*р) и на Дама (игри,при които с тебешир се чертаеше определена схема на асфалта,по която трябва да преминеш и т.н.)...

Сега ги гледам тия малките,никой не играе на такива неща... Друго си е нон стоп във вбокс-а,в ютуб или по кафетата от 12-годишни...
    Мхм.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    България
    ''the hottie'' времената се промениха ,нали си усетила?Аз на 13 години играх още с войниците си и танковете.Не съм мислил за секс.Даже незнаех откъде съм се излюпил (вече знам ) . Но мисля ,че това ,,мислене'' на тези деца е насъдено от самото общество.
    П.П. Не обвинявам родителите!Обвинявам цялото ОБЩЕСТВО.Мен ,теб ,тях ,телевизията ,вестници .Всичко което ни заобикаля.
    Така е Абсолютно си прав...медиите,музиката,бил ордовете,просташките реклами...всичко това.И малките смятат, че това е много готино и трябва точно така да правиш и да изглеждаш. Направо не ми се навлиза в тази тема, че ми е болно..
    Хм ... много интересно общество имаме Ние Българите! Има всичко ,но не и интелегенти тинейджъри. Я кажете колко от вас ,четат книги?
    Колко хора от вас ходят по кафенета?
    Незнам това е много болна тема! Направо оф ... незнам !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Където той,там и аз! :D
    Не мисля за Sex но мисля за гаджета и може би леко ми пука за обучението понеже скоро ще кандидатствам
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    на 14... яко секс през дрехите
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Хм ... много интересно общество имаме Ние Българите! Има всичко ,но не и интелегенти тинейджъри. Я кажете колко от вас ,четат книги?
    Тва не е само в БГ навсякъде е така че и по-зле...

Град
    In Devil's Castle
    мислят си за прическите,за момченцата....кой я погледнал,кой и казал "здравей",кой я бутнал леко ,дали е имал нещо предвид като я е питал дали са муу писали отсъствие предния час а момчетата сами да си кажат
    someone else...

Добре бе, мама му стара, тук един грамотен модератор няма ли, който да оправи заглавието?! Повдига ми се като отворя форума и го видя.. баааси...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

hottie
    Guest
    Ами сефа всички ходят "на кафе". Затова и според мен има такова масово затлъстяване.Аз не виждам 13/14 да играят някъде или да правят нещо по-развлекателно.

Мега фен
    Хах, на 14 съм и не мисля нито за секс, още по-малко пък за учение... Знам, че сега ми предстои кандидатстване, ама не си и правя труда да поглеждам книги. И все пак покривам 4-5-6.
    Айде, че много се отклоних...
    Ами всеки човек е различен и в този случай не бихме могли да сложим всички тийнове на тази възраст под общ знаменател.
    Всеки си мисли за проблемите.
    Както аз в момента мисля за своите, които между другото са доста сериозни.
    Както и да е.
    Дано сте ме разбрали.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Днешните 13-14 годишни (по-голямата част) мислят основно за секс,алкохол,дрога и .. шит .. емо!!! Сериозно!

Един ден седнах при едни хлапета от квартала и им викам абе я кажете сега как са нещата при вас .. и те като почнаха да ми разправят как еди коя си тяхна съученичка правила *дудуци на половината клас ... как еди кой си бил емо и се рязал ... как някъв 13 годишен си обръснал краката за да е "фешън"!??!!? Просто паднах!!!

И това далеч не бяха най-гадните неща които чух!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Аз като бях на 13-14 доста мислех за сех. Естествено, мислех и за учене, защото тогава ме чакаха изпитите след 7-и клас...

Слава на Тарикатизма

Но все още не съм осъществявал епидермален контакт...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    За глупости мислят
    +1 ще дам пример с мен- защо Веси е казала на Кати, че харесва Сашо, който всъщност харесва мен и сега Кати ми казва и с Веси не сме вече най-добри приятелки, защото съм разбрала, че е използвачка- нещо от тоя сорт А също и защо тая по математика ме мрази, и защо готините не ни обръщат внимание, защо нашите обръщат повече внимание на сестра ми и също за кандидатстването след 7 клас- общо взето за различни неща, но не и за секс.
    Напълно съм съгласна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си