- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мислят теинеиджарите на 13 и 14 години???
Оф, ама като почнете и виеее.. на 14 не трябвало да мислят за секс, съвсем естествено е да мислят за секс!
На мен на 12 толкова ми се ебеше, че 2 не виждах.
Преди това, докато се катерехме по дърветата с приятелки, се чудехме колко ли му е голям на Радко от горния клас (тогава съм била на 10 май, 3 клас). После ходихме на лагер на морето и си размятахме един бинокъл на плажа и гледахме пишките на "батковците", и се кефехме много (4 за 5 клас). Тва са си нормални неща и не са попречили по никакъв начин на учебната дейност. Баси, развиват се децата...
Та въпросът е не дали го мислиш, защото това трудно можеш да контролираш, въпросът е в поведението ти - да имаш някакви граници.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ем аз съм на 13 и аз мойте фр сме от редките видове дето "играят някъде или да правят нещо по-развлекателно".Не сме от типа 13-14 годишни курвички с извинение ако съм обидила някой.Доста далеч сме от тая мисъл.Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от Emo Doll
Мерси за премахването на общия знаменател.![]()
az sam na 14 ot opit go znamПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
![]()
Между другото, някой спомена, че мислят за наркотици, което според мен, освен че е вярно, също така е и по-големият проблем. Нищо лошо няма, че мислят за секс - в пубертета всички сме еднакви и само за това си мислим, колкото от дистанцията на времето да се мъчим понякога да заблуждаваме другите, че не е така. Но, съвсем различно стоят нещата с дрогата - по мое време най-смелите мечти на наборите се простираха дотам, да вземат 1 бутилка водка от 700 мл. и да се напият като свине минимум 5 човека с нея, а ако някой не го е хванало - да се прави на пиян, защото и това беше много модерно. Днес обаче имаме толкова лесно достъпна дрога, че не ми се мисли... А лошото е, че 13-14 годишните не само мислят, а все по-често употребяват тези наркотици, и то вече като че ли не ги задоволява стандартната ганджа, а скачат на ексове, амфетки и разни други боклуци. Това е сериозния проблем при 13-14 годишните, а не мокрите им сънища.
Левски шампион але але!
"теинеиджарите"?Първоначално написано от Felis_Dirus
![]()
Абе аз още малко /някъде 2 месеца/ ще мисля за обучението и послеее-пей сърце!*ако ме приемат в добра гимназия*
What you give is what you get!
...после почваш да мислиш за сексПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
В това изречение няма нито една правописна грешка! ..дадаПървоначално написано от неЗнаен
БайДуей - Както си го написал "СЕХ" = seh .. или Секс или Sex
The Spark
Защо само тези две теми? o.O
Аз си мисля за много неща, за най-различни, по-голяма част от тях са свързани с бъдещето ми, другите са... глупости. И все пак, мисля за хиляди неща, нямам точни теми.
Примерно, точно в този момент, мисля за рождения ми ден, утре. Сега като написах този ред, се сетих, че ми се ядат бонбони, а сега се сетих, че скоро наближават изпитите. Не мисля за простотии!![]()
ъе
[color=indigo][i][b]Ne znam sega za kakvo mislqt, ama az na 13 o6te si igraeh v kvartala s drujkite si, igraehme na strajari i apa6i (tova be6e hitut togava), na durjavi i gradove, 6ah, karti i tova be6e. A s togava6nata mi nai
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
то и аз на 13 не мислех за секс...![]()
Останала съм с впечатлението, че повечето от днешните тийнейджъри мислят за секс и не ги интересува обучението /в училище, хах/ и не могат да напишат едно изречение без правописна грешка... Това е.
Според мен не е конкретно секс, а по-скоро мислят как да се издигнат в очите на другарите си. Как да са готини. И от там се почват цигари, напиване, дискотеки, секс и т.н.
Жалко е, имайки предвид колко крехка е психиката на тази възраст. Тези деца си вкарват автогол за цял живот...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Алкохола и цигарите умишлено съм ги пропуснал, защото и преди 10 години си бяха модерни сред тийнейджърите. Все пак, ако се замислите, едно поне 85% от пушачите под 30 години в България са почнали да пушат именно на тази възраст. А вчера приели в Пирогов 3 мъртво пияни деца, едното на 11, другото на 13, а третото го приели по-късно и така и не разбрах на колко години е, но положението не е похвално. Въпреки това, преди 10 години се мислеше за алкохол, секс и цигарки, но днес вече в списъка са наместени и наркотиците, което е тревожно.![]()
Левски шампион але але!
На 14 мислих и за двете (у4ене и секс),но правих само едното.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Третото е било на 17Първоначално написано от air_J
Цигарите и алкохола винаги са били на мода защото се толерират от по - голямата част от обществото или най - малкото на никой не му прави впечатление затова. Ако си на някое събиране и си жулиш ракията със салатката си най нормален гражданин на България, докато когато си на парти и отидеш в кинефа да издърпаш 1 линия ставаш наркоман. Защо става така ? Нашето общество е още в комунистическия режим, а тогава наркотиците не са били толкова популярни и достъпни. Само по високите етажи. И това се предава от всяко следващо поколение, понеже мама и татко от малки ни учат колко вредят дрогите и ние сляпо се захласваме по това без дори да знаем защо. Докато на запад хората са много по толерантни и не обръщат внимание на това. Законите в различните държави го доказват... Тръгна ли да обяснявам на майка ми сигурно ще ме изяде с парцалите.Не мисля....
Цигарите например са много по-вредни от да дръпнеш 1 линия веднъж у месеца на някъв купон (или парти,макар че специално 13-4-годишните не ги пускат в дискотеките,в които се правят партита)... Най-малкото,защото цигарите си ги пушиш всеки ден (я по кутия,я по две)... Водката да не е по-безвредна,а? като се напиеш с водка на другия ден не знаеш къде се намираш и те боли адски главата,от шмъркотици на другия ден си свежарка...
Не защитавам наркотиците,но в никакъв случай редовната употреба на цигари и алкохол не е по-безопасна от употребата на "забранени стимуланти" само на парти и купон,а е много много малък процента на хората,които употребяват и в друго време... Още повече пък 14-годишни...
А на 13-14 усилено лъсках бастуна и напредвах с материала. Общо взето на 14 и при момчетата и при момичетата мисленето се свежда до пишката![]()
![]()
Така е заварих братовчедка си която е на 12 да се натиска с един на леглото миПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
![]()
![]()
И после ,ако кажете ,че не е виновно Обществото !!!Първоначално написано от Miss_Perfekt
Първоначално написано от ScionOfStorm
И даже ме пита защо я прекъсвамПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
![]()
за теб мислят неЗнаен![]()
Малки деграданти с такива провали България няма бъдеще![]()
E TVA ME RAZBI OT SEKADE I AZ SAM MOMI4E PONQKOGA MISLQ ZA SEX PONQKOGA SE OTVRA6TAVAM NO NAI VE4E MISLQ ZA KECKITE NA MOITE ME4TI DA E.A MAMAMU NQMA GI NIKADE :d:d:d:d:d:d:d:d:d:dПървоначално написано от the_hottie
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оф писна ми,бе,кво толко обсъждате тия 13-14 годишни...
Направо се почуствах важна вече.Що не пускате теми и за 15 годишните?А за какво мислят 17 годишните?А 80 годишните?
Зле ли сте?
Кво ви бърка изобщо?Кой се ебе кво прай,играе ли си пред блока или не...
Сякви ги има.Нито ше промените нещо,нито нищо...
Не ви разбирам нещо.