- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я накарам да се привърже към мен?
emi tfa e iskam mackata mi da se privurje kum men kolkoto kum bif6iq ili pone pove4e dase privurje kum men...kak da go postigna tfa
7 точка от правилата
moderated by Coki
Badi sebe si
... Бъди повече от "предишния"Първоначално написано от mimozkata
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Имай пари.
aaa ako az sum i 1viq smi ako q otvorq she se privurje li kum men?
Амии... Ако й хареса ...Но все пак ... не трябва тва да ти е алтернативата ...
a koe trqbva da mi e altrenativa ? neshu po-konkretno![]()
Ако не се привърже поне ще те помни... може да и жигосаш задника докато я отваряш.Първоначално написано от suck
tc are bez izli6ni mneniq..."w0sh"
... Изисква се да си добър актьор , но все пак ... Ще отнеса много коментари по въпроса , че не съм те посъветвал да се държиш нормално ...С малко въображение и късмет всичко се постигаПървоначално написано от xercu^es
![]()
На тъп въпрос тъп отговор.Първоначално написано от suck
С такъв начин на мислене никигаш няма да се привърже към тебе. Жените искат да споделяш и да разбираш.
Това е.
може би тя е различнаПървоначално написано от w0sh
![]()
Не можеш да я накараш да се превърже към теб!Надявам се знаеш ,че : ,,Любов на сила ,не става!''Първоначално написано от suck
Ако е писано ,че ще стане супер за теб.Ако не ,здраве да е.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Слушай сега:
Постоянно бъди с нея... Винаги и помагай.. Винаги я изслушвай... отговаряй с разбиране (или така да изглаежда) Прави се че те е грижа за нея .. Ако е нещо тъжна я прегърни бавно и икажи чи всичко ще се оправи и ще бъде винаги до нея... Просто направи така... Че тя да не може да живее без теб..-
Ае успех![]()
![]()
![]()
![]()
Хм ... не съм съгласен.Казала му е ,,НЕ!'' . r0r0 знаеш ли какво значи тази думичка?Не бъди нахален.Стига!Не е лесно ,но се опитай да я забравиш.Първоначално написано от r0r0
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз не видях да е написал че го е отрязала така рязко че и вобще да го е отрязала... Какво мупречи да опита [!] [?]Първоначално написано от ANTIHUMAN
Никак! Това идва от вътре - или го има в нея или го няма! Все пак може да опиташ първоначално показвайки своята привързаност.Първоначално написано от suck
буди нежен нали знае6 6ените са тупи и оби4ат им говорят тъпотииииии успех![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
edva liПървоначално написано от xercu^es
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
em da vi kaja seki den sam s neq...iii sno6ti mi kaza 4e iskala da q ostavq za nqkfo vreme da razmisli...iii az govorih i s bif6iq i toi si ima gaje i nqma 4ustfa kum moita macka i moje da sa samo fr i kaza da mi dade na mene 6ans...i tq mi kaza 4e she se postarae da go zabravi...
Миииии... Ти и помогни да го забрави ...Първоначално написано от suck
![]()
не съм чела вс мненията...привидяха ми се некви думички като "не" сред отговорите тка че сиг нямаш шансове...
но видях, че питаш дали ше я накарш да се привърже ако я "отвориш"
аз моя първия го изч*ках и зарязах.
и не съм частен случай. аз съм може би най-реалистичният и безкомпромисен образ на жена в този форум.
think about it
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
tc tc tc kak taka da napravq che da nemoje bez men i da zabravi bif6iq![]()
ДРЪЖ СЕ КАТО БИВШИЯ Й.
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
С пари що за въпрос всички искат кинти тъпи кучки какво да ги правиш![]()