- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм... А вие?
Здравейте!Моята историйка е такава...Имам си приятел от 6 месеца в един клас сме и го обичам страшно много !Това е най-дългата ми връзка и за първи път се чувствам така -ВЛЮБЕНА!
... И така искам да разбера каква част от младото поколение е влюбена и коя гледа свойте интереси - Секса?!
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
i az sum vlubena no i su6tevremenno s tova estestveno 4e si gledam interesa,a edinstveniq mi interes ne e seksa!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз несъм никва лубовсамо сех и параааа
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Влюбена съм, да. Много се радвам за теб![]()
Животът е адът описан в Библията!
Аз сега разбирам, че интересът на момичетата е сексът.![]()
По темата: Да, влюбена съм, и то до уши, а на всичкото отгоре и приятелят ми не е по-малко хлътнал по мен.Досега не сме правили секс, за да мога да кажа дали някой се стреми да си гледа "интереса". А пък ако трябваше да се лиша от нещо заради моето момче, бих го направила без да се замисля, защото не бих искала да се притеснява за каквото и да било и защото нищо не струва толкова, колкото това, да съм щастлива с него.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз съм хлътнал здраво по 1 от моя клас ,но разбрах ,че е по-добре да я забравя![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
xaxaxx... i az sega razbiram strannoo ...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
a po temata .. NE sam![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
dam![]()
Да,но малко несподелена...Нищо ше се оправя
И аз не знам вече...![]()
nicolepcd
има ли смисъл да коментирам?![]()
Първоначално написано от Say It Right
бах аз тоа термин![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Точно сега-НЕ!![]()
![]()
Харесвам си едно момче,но не бих казала,че съм влюбена в него!
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Влюбена съм, да. И то много. Радвам се за теб - дано да сте много щастливи![]()
Влюбена съм![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Da vlubena sum.Za purvi put sum naistina vlubena !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az nz dali sym vliubena... no vse pak glasuvah DA![]()
Първоначално написано от Riot
Да, в бившияНе че ще се върна пак при него де...
![]()
разбира се че съм в любен! в мен, просто с всеки ден се уверявам че никоя не ме заслужава за повече от една вечер - толкова красив, толкова умен, толкова богат, толкова забавен, направо да бъда с някоя е като "кон за кокошка!" нема да го бъде![]()
assd
МнениеПуснато на: Сря Апр 16, 2008 4:19 pm Заглавие:
разбира се че съм в любен! в мен, просто с всеки ден се уверявам че никоя не ме заслужава за повече от една вечер - толкова красив, толкова умен, толкова богат, толкова забавен, направо да бъда с някоя е като "кон за кокошка!" нема да го бъде Cool
xayxay Емии браво на теб ти си избрал в кой да си си влюбен :P
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
To Az AkO nE sAm VlIuBeNa NqA sAm SeBe Si
![]()
![]()
![]()