Ok predi dva meseca se zapoznah po skaip s edno momi4e ot burgas. Neprekasnato 4atehme i bqhme kato ku4e i kotka. Za si4ko se karahme i za si4ko ne bqhme na edno mnenie. Neprekasnato 4atehme i se zaqjdahme edin s drug. Edna no6t tei sa skarahme 4e tq me blokna. Sled polovin mesec se zapoznah otnovo po s kaip s edna neina fr. I tq govorila s neq i tq me deblokira.. I ot togas ni6to ne e sa6toto. Razbirame se idealno i vsi4ko e ok. 4atim neprekasnato seki kogato e pred kompa. Ostavame do 4 5 prez no6tta. I si4ko e ok spodelqme si mnogo ne6ta... DO tuk ok... Stanahme si nai dobrite priqteli... OK, OK... No tq neprekasnato mi lipsva po4ti vinagi imam nujda da govorq i da spodelqm s neq... sega tq zamina za 3 dni na selo i Prosto adski mi lipsva... NZ neprekasnato mislq za neq neprekasnato se varti iz glavata mi... Ne me ostaq na spokoistvie... izhabihme tolkoz mn vau4eri ma pak ne mi stiga... Boq se 4e sam vliuben i to v ne podhodq6tiq 4ovek ;(... Tq e ot burgas a az ot Varna ne vazmojno e da se vijdame ;(.... A skaip ne me zadovolqva ve4e izkam da q vidq na jivo prostooo nz.... Mn zapo4nah da se izma4vam po neq mn mi lipsva tozi 4ovek.... na 14 sam
a sa6to imam i gaje s koeto sme zaedno ot na4aloto na 2008-ma prosto nz ... Kam gajeto si izpitvam samo privli4ane kefi am kato tqlo, no kam neq izpitvam ne6to mnogo po silno napraooo...ne mi dava mira ve4e zapo4vah da odbqgvam averkata i neprekasnato me pita za6to ;(....